Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 07:42 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 marca 2020, 12:08
xgirl, mikka86, Phyllis, Czarna_kawa, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Adria poprawiasz mi humor glupku😘😂😂 Kocham Twoje opisy🤣
KasiaLukasia jak tam dzis Jeczybulka i chlop?
A maruda dzisiaj trochę lepszaWiecej spala w dzień i chyba się wyspala nareszcie. Chlopisko też juz jakoś w miarę pogodzone z niewolą. Lazi z nią na te spacery po zadupiach i robi swoje dziesięć tysięcy kroków
Czy Wasze dzieci też teraz tak niespokojnie zasypiają wieczorem? Czasowo zajmuje to tyle co zwykle ale Alucha wije się, osiemset razy odwraca na brzuch, kopie nogami, pokrzykuje jak indianin, caly czas ssac cycka oczywiscie (sutek lasso), w koncu próbuje się bic pięścią po głowie i łup, nagle zasypia. Trwa to wszystko jakies 10 minut. Dawniej kladlysmy sie i przytulaly, a teraz zbliżamy się do momentu w którym przed pójściem spać będę ją musiała przypinac pasami
-
Monjaktalala wrote:Słuchajcie, albo moje dziecko wyrwało mi już tyle włosów (a robi to regularnie, nawet jak mam kucyka), albo to nadal osłabienie, ale mam z tylu głowy, za uchem ŁYSY PLACEK o wielkości ok 3 cm!!!! Płaku płaku. 😭😭😭
-
Mój usypia bardzo spokojnie, jak widzę,że jest już śpiący, kładę go do kokonu, dostaje butlę, końcówkę to już pije na śnie ,wyciągam mu butlę,wkładam smoka i go nie ma. Wszystko trwa max 5 min
Eja, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Monjaktalala wrote:A miał ktoś taki łysy placek? Ja wpadłam już w histerię, smutek i złość, przeczesuje internety czy to czasem nie poczatek łysienia, matko jedyna...😭
Monjaktalala lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mój zależy od dnia ale przeważnie jest tak jak u Ciebie KasiaLukasia i to od czasu jak zaczął siadać!wcześniej nie bylo problemu,zasypiał przy piersi albo położony do dostawki. Jedna melodia i go nie było! Teraz jak ma tylko 2 drzemki to też szybko odpływa ale jak 3 to czasem biorą to glupoty!wstaje,siada,wyrzuca smoczek,kocyk,poduszkę i śmieje się kiedy ja aportuję!Nie usypiam to jednak na siłę. Siadam na łóżku i czekam aż mu sie znudzi i jak widzę,że się już wije i poklada i przyjmuje pozycję do góry dupką to glaszczę po główce albo biorę na ręce i przytulam i zzzzzz....
Monjaktalala ja garściami wyciagałam włosy jak miałam problem z hormonamiZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Eja czemu uzywasz tyle wykrzyknikow!!!!!?😂
Moja tez usypia szybko i w spokoju. W ogole probuje ja przestawic zeby szybciej szla spac i w dwa dni udalo sie z 21 na 20😍 Choc troche spokoju bedzie wieczorem😂
KasiaLukasia to super, ciesze sie🐵
Jutro poszukam ryby.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Chodźta się przytulta, korony się nie bójta! To tak w temacie tego całego zła, które się zadziewa, bądźmy wszyscy bezpieczni🙏❤️
O poczatku dnia aż szkoda gadać, bo 5 rano to zdecydowanie nie moja godzina odkąd nie pracuje na planach💀 poza tym temperatura w nocy i wiercenie się, więc Ada-czołgista przejechała się po matce jak po błocie 🤡💩ale jak w każdej bajce znajdzie się i te dobre strony opowieści, przepiękne słońce i werandowanie mojej wróżki-zębuszki, Mira z uśmiechem dookoła głowy mogąca bezkarnie latać po ogródku z rękami pełnymi piachu i wreszcie rozmowa telefoniczna z moją psiapsiółą, która w epoce przedwirusowej chciała mi zrobić niespodziankę i wziąć naszą szefową make upistek i przyjechać do mnie na wiochę😭miałam mega wzrusz, bo powiedziała, że się zgadaly, że nie widziały mnie długo i żebym nie myślała, że one o mnie zapomniały ❤️taka życzliwości jest na wagę złota! Umiem doceniać chwilę i cieszyć się takimi rzeczami, nawet chwilowo nierealnymi, ale jednak fakt jest faktem, zakopuje to w serduchu, w szufladzie pt jeszcze wierzę w ludzi🤗
Aska1994, brawo dla Moni!!! Z pieluszką poszła siusiu, zuch dziewczynka!
Drobinka, Olek jest przesłodki na tym kocysiu.
Lady Dior, gdzie ty?
Sylka135, miałam pisać wcześniej, bardzo przykro, że odeszłaś, ale zawsze jest tu dla Ciebie miejsce, przesunę dupe i możesz usiąść koło mnie kiedy tylko będziesz miała chęć 🤗pisz kochana nawet z odstępem miliarda lat świetlnych😘
xgirl, mikka86, Eja, 33Sylwia lubią tę wiadomość