Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia polubilam za apdejt starczego parcha i zacytowanie samej siebie😂 Brawo, weszlas na nowy poziom forumowego spitolenia❤️
Moze ustawiaj sobie na glosnomowiacy?🤔KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Kasia możliwe całkiem, że to od telefonu! Często się go dotyka w różnych sytuacjach więc to zwykle jedna z bardziej usyfionych rzeczy.
Ala słucha tych bajek? Zawsze jak otwieramy książeczki Adaś skupia się na nich jakieś 3 minuty 🤷 to chyba jeszcze nie czas.
Lullaby Tymuś jaki rozmowny! U nas tatata i dadada ale bez większego kontekstu, porozumiewa się raczej buczenio-jękiem 😣.
Nagotowałam buraków, będziemy jeść cały dzień 🙈
X, ja bym spokojnie dała wczorajsze. -
Aniamania wrote:Kasia możliwe całkiem, że to od telefonu! Często się go dotyka w różnych sytuacjach więc to zwykle jedna z bardziej usyfionych rzeczy.
Ala słucha tych bajek? Zawsze jak otwieramy książeczki Adaś skupia się na nich jakieś 3 minuty 🤷 to chyba jeszcze nie czas.
Lullaby Tymuś jaki rozmowny! U nas tatata i dadada ale bez większego kontekstu, porozumiewa się raczej buczenio-jękiem 😣.
Nagotowałam buraków, będziemy jeść cały dzień 🙈
X, ja bym spokojnie dała wczorajsze.
Trochę słucha, trochę nie. Czasami się skupi na chwilę, ale czy wtedy słucha, czy rozmyśla jak się gdzieś wspiąć, to nie wiem. Najbardziej jej się podobają piosenki. Szczegolnie, że ja też wtedy śpiewam. Natomiast książeczki też się u nas kompletnie jeszcze nie sprawdzają. Nudzi się właściwie od pierwszej strony. I nieważne czy obrazki są kolorowe, czy błyszczące, czy ruchome. Nie interesiren jej i kropka. Przyjdzie czas i na to.
-
nick nieaktualnyPewnie otworzą sklepy z łachami, zeby sie ludzie zarażali w poszukiwaniu gaci,gabinety kosmetyczne, bo rzęsy odłażą. Ale wiadomka,wpływy do kasy państwa sa najwazniejsze. Szkoda tylo ze parkow narodowych nie otworza,ale to za mały zysk.
W zabkach sa maski za 10 szt za 16 zł jak co ,jedna paczka na osobe.
I jak co to maseczke mozna przepraspwac na najwyzasza temp przez scierke,zabije zarazki i sie jej da uzyc ponownie jakby kto chciał przyciąć wydatki na spacer ulicą. Co innego miedzy ludziNiebieska Gwiazda, Eja lubią tę wiadomość