Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo dziewuszki!gratki dla Alusi za raczkowanie,dla Tymka i Stacha za postępy!
Karola A to on już chodzi samodzielnie? Mój z pchaczem popyla po domu.próbował parę razy tego puszczania i nie zawsze byłam obok u badumsss..ale zrobił się odtrożniejszy zdaje się 🤔
Poza tym dostałam u naszego wioskowego ogrodnika hortensje u już poradziła i zamówiłam trawy ozdobne na ogród coby jescze męża wykorzystać i posadzić!wczoraj miał urodziny i zrobiliśmy mu imprezkę-niespodziankę z tortem i małą kolacyjką i podczas konsumpcji oczywiście musiała zaszczycić nas swoją osobą teściowa mimo że mąż mówił że w tym roku urodzin nie robi.
Nie dociera do niektórych że siedzi się na dupie.
I dołączyć musimy do grona spadochroniarzy!Alex spadł młodszemu z kanapy A wstałam tylko po jego bidon,ryku bylooo A było...
KasiaLukasia, Aniamania, Monjaktalala, mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Adria A podeślesz mi proszę linka skąd ten strój którym będziesz kusiła starego ?może i na mojego podziała,bardzo mi się podoba!przyszedł Ci już ?
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
A nie ma jeszcze żadnych wiadomości o poluzowaniu?u nas stacjonują w SP i każdego dnia pod oknem przejezdzają po kilkanaście razy jadąc na granicę. Robią też objazdy po wiosce tak więc u nas tylko ogród wchodzi w grę
KasiaLukasia ogrodniczko prowadź mi jakie kwiaty nadają się do doniczki ale w mocno naslonecznione miejsce. W kuchni mam słońce do 12 -13 I to czasem taka patelnia. Miałam już surfinie i margaretki i wszystko mimo obfitego podlewania nie dało rady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 13:53
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Aniamania, placuszki wyszły cudo! Będę robić częściej
Z tym pepco to bywa różnie, mamy ubranka, które po jednym praniu zrobiły się sztywne i sprane jakby były conajmniej po 10 praniach, ale mam też body z pepco, które są niezniszczalne i powaliły na łeb i szyję inne odzieżówki.
Umyłam podłogi, nienawidzę.Aniamania, Aniamania lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Aniamania, placuszki wyszły cudo! Będę robić częściej
Z tym pepco to bywa różnie, mamy ubranka, które po jednym praniu zrobiły się sztywne i sprane jakby były conajmniej po 10 praniach, ale mam też body z pepco, które są niezniszczalne i powaliły na łeb i szyję inne odzieżówki.
Umyłam podłogi, nienawidzę.
Ja myłam wczoraj A dziś znów,mam bzika na tym punkcie. Tyle tylko że ja włączę roombę co pozbierać syf A samo mycie to 20 min!mogę Cię wręczyć następnym razem,no problemo 😊w zamian oddam kosz koszul d9 prasowania,pasuje?😂😂Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Eja wrote:Adria A podeślesz mi proszę linka skąd ten strój którym będziesz kusiła starego ?może i na mojego podziała,bardzo mi się podoba!przyszedł Ci już ?
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0832298003.html -
Spoko, tylko nie wiem czy mi się jeszcze m uda zanim promocja się skończy, bo dzisiaj miałam opiekę do małego i @@@ zrobiłam zakupy ,do Kauflandu też nie weszłam
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 kwietnia 2020, 09:43
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
nick nieaktualnyEja on sam sie puszcza i idzie. Pchacza nie ma zadnego. Ja tez go nie puszczam na sile ani nic. Tez jest ostrozny,bo jaksie czuje niepewnie to siada. Albo jak trzyma sie czegos co jest niestabilne to sie puszcza bo wie ,ze da rade sam stanąć pewnie, bez trzymania
Eja lubi tę wiadomość
-
Karola przypomnisz co Ci powiedzieli eksperci odnośnie przeniesienia niemowlaka z łupiny do większego fotelika? Wiem, że jak najdłużej, ale kiedyś pisałaś, że przynajmniej do iluś tam. Miłosz do łupiny już ledwo wchodzi i nie wiem czy siebie i jego męczyć czy możemy przejść.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Eja wrote:KasiaLukasia ogrodniczko prowadź mi jakie kwiaty nadają się do doniczki ale w mocno naslonecznione miejsce. W kuchni mam słońce do 12 -13 I to czasem taka patelnia. Miałam już surfinie i margaretki i wszystko mimo obfitego podlewania nie dało rady.
Eja pozwolę sobie coś doradzić. Jeśli chodzi o rośliny, które bardzo lubią słońce to najlepiej posadzić pelargonie, werbene lub bidens kompaktowy. Te kwiaty lubią słońce, nawet ukrop ale potrzebują dużo wody, szczególnie bidens😉
Eja lubi tę wiadomość
-
My też. Juz jestem po kawie. Gdybyście pytały jak noc, to koszmarnie. Moje cierpliwie do tej pory chlopisko zaczyna się już irytować. Dziecko budzi się co 5 minut i wstaje ma czworaka, ma nogi, siada, wymierza nam plaskacze i kopie, z powrotem zastypia i zaś to samo. Dzis dodatkowo wybudzila się calkiem o 1 i wspinala po nas do 2.
Eja a miałaś kiedyś lobellie? Moj ukochany kwiatek. Też lubi słońce. Ale ja mam skwar na balkonie tylko do jakiejś 13/14, potem sloneczko idzie na drugą stronę mieszkania.
Edit. Doczytałam, że też mam słońce do 13, wiec Lobelia jak najbardziej. Nigdy jej nie uprazylam.
Lullaby kradne pomysl na bidensa. Taki ze mnie ogrodnik, że nie znałam tej rośliny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 06:51
Eja lubi tę wiadomość
-
Kasia posadź sobie truskawki, poziomki, pomidorki, maliny... 🙂 Wszystko to miałam na balkonie, ja mam słońce od 13 do wieczora, ale one chyba generalnie lubią jasno i ciepło 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 09:44
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)