Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia Lullaby dzięki za podpowiedzi,już wrzuciłam do koszyka lobelie i werbeny,jeszcze bakopę i mix ziół 😊wieczorem będzie dostawa więc jutro biorę się za sadzenie!W tym roku biało fioletowo zielone kompozycje będą rządziły!
Mały ma od 2 dni kryzysy spaniowe. Budzi się koło 3 na mleko i potem buszuje do 4-5 ale zasypia jeszcze i generalnie 8.30 zaczynamy dzień.
Jem właśnie lasagne i tak się zastanawiam czy nasze brzdące też takie cuda mogą jeść ? Mojej mu nie dam bo za mocno odprawiona ale może jakaś wersja lajt?
Adria dzięki za link ale ja w tym roku na RODOS będę chyba w starym kostiumie bo wszyztko wykupione,nawet na mój rodzynkowy cycZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Eja ja swoj odsylam gora jest ok ale za duze szpary miedzy cyckami ta miska @@@wyprofilowana .gacie za male
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 kwietnia 2020, 16:14
Eja lubi tę wiadomość
-
Słodkie dzieciaczki😍 często się u Was zdarzają takie odstępstwa od schematu dnia?
Pytam bo u nas codziennie inaczej szczególnie ostatnio, raz wytrzyma 5 h między drzemkami, raz 2, ciągle chce ciumkac cycka przez co już wcale nie wiem kiedy mu dać posiłek. Błądzę we mgle a tak lubię mieć zorganizowany dzień 😕 -
Aniamania wrote:Słodkie dzieciaczki😍 często się u Was zdarzają takie odstępstwa od schematu dnia?
Pytam bo u nas codziennie inaczej szczególnie ostatnio, raz wytrzyma 5 h między drzemkami, raz 2, ciągle chce ciumkac cycka przez co już wcale nie wiem kiedy mu dać posiłek. Błądzę we mgle a tak lubię mieć zorganizowany dzień 😕 -
Moj jest na mm wiec mamy pory karmienia dostaje
6.00 mm
10.00mm lub kaszka
13 obiad
16-17 podwiwczorek mus jogurt
19 mm
22-23 mm
mm -
Adria dużo Twój jeszcze tego mleka je. Mój tylko przed spaniem mm z kaszką ryżową i czasami zdarza mu się jeszcze w nocy ale rzadko. I co jakiś czas rano na śniadanie kasza zbożowa na mm na gęsto, samego mm to on już nie wypije wcale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 11:32
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]