Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja rzuciłam słodycze i zapitalam na rowerku stacjonarnym (czasem tak szybko, że stary boi się, że się przmieszcze).
Zamowilam wczoraj Mikołajowi klocki i książeczkę 'Wydaje mi się, że widziałem lwa', jest przepiękna graficznie, oby synowi podobała się tak bardzo jak mamie 😅
Jakby ktoś był ciekawy:
https://lecibocian.pl/wydaje-mi-sie-ze-widzialem-lwa-i-niedzwiedzia-ksiazki-z-ruchomymi-elementami/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 10:00
xgirl, KasiaLukasia, Eja lubią tę wiadomość
-
Mikka, Adria wasi chłopcy chyba mają duzo ciuszków 😄 u nas też około 80 ale rzeczywiście różne są te rozmiarówki. Chyba często robię pranie bo mam wrażenie, że ciągle zakładam mu to samo.
Monjajaktalala jakie klocki zamówiłaś?
Wasze maluchy mają jakieś zabawkj, które im się szczególnie podobają? Chciałabym kupić coś fajnego czym nie rzuci po minucie 🙈 -
Aniamania, o te, są w promce akurat:
https://www.smyk.com/p/mega-bloks-torba-niebieska-klocki-80-elementow-i4641306?&gclid=Cj0KCQjw4dr0BRCxARIsAKUNjWRx9TMRq6KBQhbFWA2mnyrwEWeaM8wk57eZb_QpyOiHIGzc-YMw3S0aAk_2EALw_wcB
No właśnie, a myślicie, że w wakacje to już 86? Chyba nie więcej? 🙈Aniamania lubi tę wiadomość
-
Aniamania wrote:Kasia pytałaś o kolację, ja często robię te placuszki: 1 banan, 1 jajko, 3 łyżki jogurtu naturalnego, 2 łyżki mąki. Pycha, sama dożeram resztę.
Ala zaczęła raczkować Ale to urocze! Myślałam, że jednak pominie ten etap, a tu taka niespodzianka.Aniamania, Lullaby, Monjaktalala, AgaSY, Niebieska Gwiazda, 33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia brawa dla Ali!
Aaa z zabawek u nas hitem.jest wańka wstańka z Janod-królik,kółka z piramidy, to ustrojstwo co sie koraliki przekłada, i dzidzia-lalka zwykła("dzidzi am" glownie robi)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 16:07
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Mikka, Ksawery wygląda fenomenalnie w tej czapce
Aniamania, jutro spróbuje to zmajstrowac A śniadanie. Zrobiłam dzisiaj jajecznicę z żółtek z kawałkami szynki, zjadł że smakiem 👌
KasiaLukasia, ale ekstra!!! I jak to wyglądało? Nagle załapała i nie chciała przestać? Czy po trochu?
A czy czyta nas jeszcze Phylis? halo halo