Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Plus ciągle ktoś w domu choruje i tylko czekam aż mi sprzedadzą. Chociaż ja wiem że na bank będę narzekala na upały
Taaaak,ja tez się boje,ze ktoś mnie zarazi w tym czasie jakimś choróbskiem,teraz to co chwilę słyszę,ze albo rota wirus albo grypa w natarciu
Kinga,współczuje,oby antybiotyk szybko zadziałał!!! -
Hope jak radzisz sobie z tymi zastrzykami? Tez ci sie takie sinaki robia i gulki w miejscu wklucia? Niby znikaja po 2 dniach ale przybywa ciagle nowych, nawet sie na tej stronie polozyc nie moge (robie zastrzyki w prawe udo).
Kinga o matko jescze to do tego. Wspolczuje Ci, zdrowiej szybko.
A ja dzis masakryczny dzien mam. Wyszlam na spacer, zjadlam ciastko, wypilam latte w kawiarni i w drodze do domu obrzygalam cztery drzewa. -
xgirl wrote:Hope jak radzisz sobie z tymi zastrzykami? Tez ci sie takie sinaki robia i gulki w miejscu wklucia? Niby znikaja po 2 dniach ale przybywa ciagle nowych, nawet sie na tej stronie polozyc nie moge (robie zastrzyki w prawe udo).
A ja dzis masakryczny dzien mam. Wyszlam na spacer, zjadlam ciastko, wypilam latte w kawiarni i w drodze do domu obrzygalam cztery drzewa.
Hahaha wyobraziłam to sobie i mnie jakoś rozbawiło
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
xgirl wrote:Hope jak radzisz sobie z tymi zastrzykami? Tez ci sie takie sinaki robia i gulki w miejscu wklucia? Niby znikaja po 2 dniach ale przybywa ciagle nowych, nawet sie na tej stronie polozyc nie moge (robie zastrzyki w prawe udo).
A ja dzis masakryczny dzien mam. Wyszlam na spacer, zjadlam ciastko, wypilam latte w kawiarni i w drodze do domu obrzygalam cztery drzewa. -
Co masz na mysli mowiac wylew? Ze krew mocno leci z miejsca zastrzyku?
Kurcze mnie w sumie rzadko bola zastrzyki. Raz tylko wbilam sobie niechcacy w stara gulke i myslalam, ze sie za przeproszeniem zesram.
Jak to jest z tym brzuchem? Bo sie boje w nowe miejsce klucPrzyzwyczailam sie do uda.
-
xgirl wrote:Co masz na mysli mowiac wylew? Ze krew mocno leci z miejsca zastrzyku?
Kurcze mnie w sumie rzadko bola zastrzyki. Raz tylko wbilam sobie niechcacy w stara gulke i myslalam, ze sie za przeproszeniem zesram.
Jak to jest z tym brzuchem? Bo sie boje w nowe miejsce klucPrzyzwyczailam sie do uda.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2247865c409d.jpg
Krew mi może że 2 razy leciała. Generalnie brzuch jest najbardziej polecanym miejscem. Jak się nie da to ramiona i uda.
Ja się z kolei uda boję -
O matko. No to ja mam podobnie tylko na udzie. Tez siniak przy siniaku. Moze nie az takie intensywne w kolorze ale sa.
To chyba kwestia przyzwyczajenia jesli chodzi o miejsce. Moze sproboje w brzuch jutro bo juz serio nie mam gdzie sie kluc.. -
xgirl wrote:Aha a jak wyglada sprawa nawilzania brzucha? W sumie masz rany na nim. Mozna wtedy brzuch smarowac?
-
xgirl wrote:Ok trzymaj kciuki.. Sprobuje jutro zrobic zastrzyk w brzuch
-
Tak Was podczytuje
też bym chciała by już był lipiec. Najlepiej po porodzie bo ja się boję tych bóli krzyżowych. Z synkiem miałam oksytocyne i mnie mega bolało. Wierzę, że tym razem będzie lżej he.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Wow, Hope, ja wstrzykuje neoparin 0,6 i mam może 1 siniaka, za to często robią mi się siniaki na rękach, w ulotce jest napisane,’że to są właśnie wylewy po zastrzyku w brzuch i one mnie bolą i długo się utrzymują. A robicie zastrzyki rano, czy wieczorem? Ja robię wieczorem i nie zakrywam niczym brzucha przez dobre 15 min. Jakbym wstała od razu i się ubrała, to siniak murowany💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja robie rano. Tak mi lekarz kazal.
Od szybkiego zakrycie miejsca wklucia robia sie siniaki? Hmm.. Nie slyszalam o tym ale w sumie by pasowalo bo ja od razu sie ubieram i mam siniakow cala mase. -
Mi się nie śpieszy. Może czasami mam takie myśli ale to chwilowe
. 5 i pol miesiaca to nie tak dużo, a ja mam czas skonczyc studia, przygotować gabinet (tak się nazywa nasz pokój), powoli robić zakupy itd.
A dzisiaj byłam w Primanie i kupiłam śliczne body i pajacyk z HP, nie mogłam się oprzeć, oboje jesteśmy fanamiW sumie jest neutralne płciowo - beżowe. Szkoda mi, że nigdzie nie mogę dorwać nic czarnego - jak już to chłopięce granatowe. A ja chcę dla dziecka czarno - białe ciuszki. Jest trochę szarości ale jest strasznie mdła.
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Ja robię rano zastrzyk A wieczorem acard. Po pierwsze większość porodów zaczyna się wieczirem/W nocy A po drugie jak gin będzie chciał anty xa to to się robi 4 godziny po zastrzyku.
Ja nie wiem od czego te siniaki zależą. Serio. Wszystkie robię identycznie i np 7 zostawi tylko kropkę A następny wylew na pół brzucha. -
_Hope_ wrote:Ja robię rano zastrzyk A wieczorem acard. Po pierwsze większość porodów zaczyna się wieczirem/W nocy A po drugie jak gin będzie chciał anty xa to to się robi 4 godziny po zastrzyku.
Ja nie wiem od czego te siniaki zależą. Serio. Wszystkie robię identycznie i np 7 zostawi tylko kropkę A następny wylew na pół brzucha.
No mnie jak ubranie podraznia, to siniak jak w banku💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:No tak, ale możesz spokojnie potem przejsc z nocy na rano, mnie gin. pow., że na razie jak mi wygodnie na noc, to na noc.
No mnie jak ubranie podraznia, to siniak jak w banku
Xgirl koleżanka teraz rodziła do rozwarcie 5cm naturalnie A potem miała cc i nic się z niej nie lało bardziej niż zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 16:39