Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:Oeeesu a ja odliczam dni, jeszcze 3 tygodnie w pracy i tez się będę z wami byczyć
odkąd zaplanowałam od kiedy to jest chyba najdłuższy miesiąc mojego życia
Co do porodu to mój zaczął się nad ranemregularne skurcze były od 4 rano. Urodziłam przez cc o 17.30
Danio lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ines kochana jak możesz to wrzuć ta listę na pierwszą strone.
xgirl lubi tę wiadomość
-
Dobry pomysl. Jak co to bedziemy miec liste na pierwszej stronie jakby sie znowu ja stracilo. U mnie to bardzo prawdopodobne, moj ostatni laptop wypadl mi z reki i sie rozwalil a przedostatnim walnelam kilka razy w sciane i tez duzo z niego nie zostalo
-
Xgirl,a co Cię tak zdenerwował ten laptop,ze aż ściana ucierpiała :p?
Mniam...na śniadanie zjadłam śledzie w pomidorach,a na kolacje bułki z fetą,pomidorami i dwa małe talerzyki kapusty kiszonej...biorąc pod uwagę smaki moja córcia powinna chyba być synkiem :p Haha...
P.S. Pewnie urządzi sobie w nocy dyskotekę po takiej kolacji -
Sledzieeeee uuuuu ales mi smaka zrobila. Ale takie w smietanie! Dzieki, teraz nie usne
Kiedys bylam dosc nerwowa. Masakra jaka ja pierdzielnieta bylamNa szczescie znalazlam terapie, ktora pomogla
-
Ja ogladam how i met your mother. Juz kiedys ogladalam ale mam ochote jeszcze raz. I juz trzecie kiwi zjadlam mmm
Ines mega ta lista, bardzo mi pomoze. Ja sobie sprawy nie zdawalam ile tego wszystkiego trzeba. Bede miec kilka pytan jak co -
Cały dzień mnie dzisiaj bolały okolice wątroby. Wieczorem na tyle mocno ze poszłam na emergency. Zbadali mocz i pan w assesment (pierwszy kontakt) mnie obmacał. Coś wyszło w moczu a z obmacywania wyszło, ze wątroba. Teraz mi zbadali krew i już 4 godziny mijają jak siedzę i nie wiem co dalej.
Tak średnio co półtorej godziny mnie wołają.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
xgirl wrote:Ja ogladam how i met your mother. Juz kiedys ogladalam ale mam ochote jeszcze raz. I juz trzecie kiwi zjadlam mmm
Ines mega ta lista, bardzo mi pomoze. Ja sobie sprawy nie zdawalam ile tego wszystkiego trzeba. Bede miec kilka pytan jak co
W pocie czoła robiłam ja 2 lata temuwrzucę na pierwsza
ale bez dużo rzeczy da się obejść
Np jeśli masz w planie karmić piersią to wszystkie butelkowe rzeczy można pominąć na początek. Mieć tylko małą butelkę w razie czego.
A np zakupy apteczno kosmetyczne to dobrze robić w aptece internetowej gemini - są chyba najlepsze ceny
Jest jeszcze fajna aplikacja na telefon - wyprawka dla dziecka
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
PannaEvans wrote:Cały dzień mnie dzisiaj bolały okolice wątroby. Wieczorem na tyle mocno ze poszłam na emergency. Zbadali mocz i pan w assesment (pierwszy kontakt) mnie obmacał. Coś wyszło w moczu a z obmacywania wyszło, ze wątroba. Teraz mi zbadali krew i już 4 godziny mijają jak siedzę i nie wiem co dalej.
Tak średnio co półtorej godziny mnie wołają.
I jak sytuacja?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Powiedzcie mi, drogie mamy, ile tak naprawdę używacie kosmetyków do swoich dzieci? Ja dostałam wielką kosmetykowa wyprawkę, a używałam i używam nadal tylko Ziajki do kąpieli, oliwki i może ze 3 razy użyłam kremu łagodzącego, też Ziaji. Nic więcej.
xgirl lubi tę wiadomość
-
My używamy żelu do mycia ciała z rossmana, czasami bepanthen jak mamy kłopoty z pupą - ale już naprawdę rzadko bo jesteśmy bardziej nocnikowi. Jak jest mróz to buźkę smaruję nivea na każdą pogodę. Jak córka była malutka to czasami do kąpieli dodawałam oliwki ze słodkich migdałów i to w sumie tyle.
xgirl lubi tę wiadomość
[/url]
PCOS, dkp -
Znalazłam fajny wózek dla dzieci rok po roku. Tako Jumper Duo. Zależy mi, żeby dzieci były obok siebie (szerokość wózka na wiejskich drogach nie ma większego znaczenia
) i żeby spacerówka mogła być przodem do kierunku jazdy, a gondola tyłem, żebym mogła małego robaka widzieć
Coś sądzicie?