Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahhhaaa nie wiem
możemy się umówić że jutro
ad którą część uda robisz?
Nie wiem czy widzialyscie Ale mamaginekolog z okazji wospu zrobiła e-booki z których dochód idzie dla Jurka. Obie książki kosztują chyba 26 zł czy jakoś taki już ma pół miliona na akcje
mnie wqrwia to że sprzedaje czapki i pokazuje męża w gaciach Ale na ta akcję się skusiłam
Magda - mbc, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Zastrzyki robie w bok prawego uda. Tak mi pokazano w szpitalu. Juz mam tyle siniakow i zgrubien, ze musze dac tej nodze odpoczac i przez jakis czas przezuce sie na brzuch. Jeeej jak wbijalam sobie igle to mialam taka wizje, ze wbijam ja dziecku w glowe
Ale chyba wszystko dobrze zrobilam. Zebralam 3cm od pepka troche tluszczu i tam wbilam
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Powiedzcie mi, drogie mamy, ile tak naprawdę używacie kosmetyków do swoich dzieci? Ja dostałam wielką kosmetykowa wyprawkę, a używałam i używam nadal tylko Ziajki do kąpieli, oliwki i może ze 3 razy użyłam kremu łagodzącego, też Ziaji. Nic więcej.
uzywamy od urodzenia hipp do włosów i ciała, od niedawna tez płyn do kapieli z hipp bo musi być pianado pupy linomag maść jak cos się dzieje (Wczesnie bephanten po kazdej zmianie), krem na podwórko w zimie. awaryjnie krem do buzi z hipp i balsam do ciała z baby dream ale to sporadycznie moze raz w miesiacu i tyle
wg mnie im mniej kosmetykow tym lepiej. emolientów uzywamy tylko jak pojawią się silne alergiczne zmiany i nie ma innego wyjscia.Casjopea lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
_Hope_ wrote:Hahhhaaa nie wiem
możemy się umówić że jutro
ad którą część uda robisz?
Nie wiem czy widzialyscie Ale mamaginekolog z okazji wospu zrobiła e-booki z których dochód idzie dla Jurka. Obie książki kosztują chyba 26 zł czy jakoś taki już ma pół miliona na akcje
mnie wqrwia to że sprzedaje czapki i pokazuje męża w gaciach Ale na ta akcję się skusiłam
A ja lubię te produkty mamy ginekolog. Mam segregator jestem kobietą i ciążowy. Zamówilłam też koszule nocne i bardzo je lubie.
Za to na książki się nie skuszę. Wolę wrzucić do puszki/zrobić przelew. Ale akcja zacna, a to że zebrała już ponad 530tys zł, sama jedna, to jest coś nieprawdopodobnego! Chylę czoła!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nawet bym nie pomyślała, że nie można
Pies mnie użarł, co za dziad...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:Dziewczyny mozna jesc Mascarpone? Bo widze mega ciacho z sosem malinowym i mascarpone.
-
Mi w przyszłym tygodniu ma przyjechać kolega zrobić
takie jakieś "specjalne" dla ciężarnych. Nie do końca znam różnicę, ale zobaczę. Bo też mam ochotę
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dla ciezarnych tzn, ze bez surowej ryby i chyba owocow morza. Wlasnie wyczytalam w necie, ze wegetarianskie sushi czy z pieczona ryba jest ok. Nie wolno tylko z surowa. Zamowilam sobie maki z awokado i wegetarianskie tempury mmm.
-
Jak wrobić męża:
- Kochanieee, przewiń Monikę
- A siku czy kupa?
- Nieeee wieeeem, to przewiniesz?
- Nooo...
I ten złośliwy chochlik w oku, bo dobrze wiesz, że w pieluszce czeka dwójeczkaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Twój wybór
ja wychodzę z założenia, że skoro rodziców jest dwóch, to oboje wszystko robią przy dziecku. Mój mąż od początku przewijał, kąpał, przebierał, usypiał na równi ze mną. Ale też nie miał z tym problemów czy oporów
nawet pamiętam, jak wziął jedno z dzieci na gołą klatę jak miało z 3 miesiące, to tak się przyssało, że miał śliczną malinkę na cycu
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ogolnie ma cos tylko do przewijania a ja go nie chce zmuszac no. Choc pewnie w praniu i tak wyjdzie inaczej bo predzej czy pozniej dojdzie do sytuacji, ze bedzie musial.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 15:49
-
Ja wczoraj wieczorem jadłam sushi, ale takie właśnie z pieczonymi rybami i krewetkami, pycha
A potem po 23 jadłam jeszcze szczawiową
A dziś też zaliczyłam różne ciacha, specjalnie męża wysłałam bo tak mi się słodkiego zachciało
chyba zaczęły mi się zachcianki
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖