Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LidziA89 wrote:Hej... Nie mogłam zasnąć przez to co stało się w Gdańsku a teraz siedzę już na badaniu... Wypiłam glukoze na dwa razy nie było najgorzej... Teraz dwie godziny czekania. Włączam netflixa
Też planuję na piątekMuszę sobie za wczasu pościagać odcinki mojego serialu
Powodzenia -
Szybko macie trn test na obciążenie. Coś chyba przeoczylam
Swoja droga, mieszkam w Gdańsku. Mąż proponował zebysmy pojechali na ten koncert na ktorym wydarzyła się ta tragedia. Nie chciałam :'( intuicja?SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nick nieaktualnyines. wrote:W pierwszej ciąży miałam zalecenie od lekarza prowadzącego sprawdzic na początku III trymestru. Teraz sprawdzałam jak się dowiedziałam, ze jestem w ciąży i wyszło ze nadal nie chorowałam wiec pewnie znowu będzie w III trymestrze.
pozostaje myć ręce i liczyć że będzie dobrze
Mogą dziewczyny dołączyć w ogóle?termin mam na 28
xgirl, mikaja, Emma_, Czarna_kawa, Kamsza, Eluska lubią tę wiadomość
-
Rozgosc się Malwa
Aga dziewczyny robią wcześniej obciazenie jak glukoza naczczo wychodzi powyżej normyAgaRydz lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Ja robiłam wcześniej obciążenie, bo przed ciążą miałam nietolerancje glukozy
jak się zwymiotuje to trzeba od nowa w inny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:09
-
nick nieaktualny
-
Malwa hej
AgaRydz oprocz podwyzszonych wynikow, o ktorych pisała Ines, cukrzyca w poprzedniej ciązy też jest wskazaniem. A jest też parę innych czynników jak np. otyłość.
Muszę newsy widze nadrobic, bo nie wiem, o co chodzi z prezydentem Gdanska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:16
-
Hej,witam po weekendzie:) zaglądałam tu,ale nie miałam nic mądrego do powiedzenia ,więc siedziałam cicho
no od teraz pewnie każdy finał WOŚP będzie się kojarzył z tym tragicznym wydarzeniem, a niech jeszcze nie daj Boże umrze to już w ogóle
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:Malwa hej
AgaRydz oprocz podwyzszonych wynikow, o ktorych pisała Ines, cukrzyca w poprzedniej ciązy też jest wskazaniem. A jest też parę innych czynników jak np. otyłość.
Muszę newsy widze nadrobic, bo nie wiem, o co chodzi z prezydentem Gdanska.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
AgaRydz wrote:Jestem otyla :'( i nie mam problemu z glukoza, chodź wszystko może sie zawsze zmienić. Oby nie.
https://www.mp.pl/cukrzyca/cukrzyca/inne/66438,cukrzyca-ciazowa
Tu masz o tym dobrze napisane.
Ale nie musisz mieć cukrzycy - zarówno kobieta wręcz chuda, jak i otyła może mieć lub nie mieć cukrzycy - nie ma reguły, bo cukrzyca ciązowa ma podłoże hormonalne. Aczkolwiek nadwaga jest tu czynnikiem zwiększającym ryzyko jej wystąpienia. Bądź dobrej myśli -
Ja jestem szczupła i cukier mi wariuje.
Dziewczyny ja mam od nocy jakąś masakre z hemoroidami
Du***e mi chce rozerwac za przeproszeniem. Musze stac bo siadanie to tragedia....Niby mam czopki ale to gówno daje i tyłek płonie mi żywym ogniem. Sorry za dosadnośćAgaRydz lubi tę wiadomość
-
Zrobilam zastrzyk w udo
jesteś że mnie dumna X?
nie było źle. Na bank się tam przeniose jak skóra na brzuchu będzie mocno napięta
To ja mam identycznie jak Ines i toxo robię co trymestr. W pierwszej ciąży też 3x musiałam robić.
Przy cukrzycy wiek ma też duże znaczenie. W pierwszej ciąży nie miałam, 4 lata minęły i tadaaaam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 10:22
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:To kup sobie w aptece glukoza cytrynową, albo weź cytrynę że sobą i będzie lepiej
-
Do dziewczyn, ktore robiam sobie zastrzyki: wczoraj pierwszy raz zrobila sobie zastrzyk w brzuch i nie mam po tym ani sladu. Ani siniaka, ani nawet miejsca wklucia nie widac. Na udzie to man wszystkie kolory jesieni, gulki, strupki, a na tym brzuchu nic!! Nie zebym sie nie cieszyla Ale Jak to mozliwe? Czy cos nie tak zrobilam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 09:58