Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Letnia wyprzedaz do -50% w CCC! Ostatnia szansa na DODATKOWE 20% RABATU na WSZYSTKO (rowniez przecenione). Nie przegap okazji, akcja trwa TYLKO do 12.07!
Ja ost miałam taka wiadomość więc czarno na białym
Szukasz butow dla calej Twojej rodziny? W CCC trwa Wielka Letnia Wyprzedaz do -70%! Teraz jeszcze wiecej nizszych cen. Zapraszamy do sklepow i na bit.ly/CCC70v
Więc chyba nie ma nic specjalnego dla posiadaczy karty Kasia 🙂.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Co tam w nocy się działo? Ksawery dzisiaj przebudził się tylko raz o 4 nad ranem, dostał flaszkę i pospal jeszcze do 5.45,pewnie spał by trochę dłużej ale mucha brzeczala nam nad głowami,nie chciałam jej zabijać i dałam jej szansę na dalsze życie poza moim lokum otwierając balkon na oścież i teraz mam trzy bo wleciały dwie następne😠 chyba jednak będę zmuszona pozbawić je życia packąurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Lo matko budzila się dosłownie co 10 minut, szarpiac mnie za cycka i rzucajac sie po calym łóżku jak w zawodach wrestlingu. Uderzyła mnie tak mocno w pierś, że wstałam cala obolala. Robi to wszystko w takim pół śnie i natychmiast zasypia, żeby za pięć minut miec kolejny atak skoków. Nie wiem juz co jest powodem. Obstawialam ból dziąseł, ale nurofen nie zadziałał wcale, obstawiam za mało mleka i głód, ale podanie mm w jakiejkolwiek formie nie wypala, może to "stres" wywolany tym, ze niedawno zaczela chodzić... Juz sama nie wiem, ale spałam dzis moze w sumie godzinę.
-
Kasia współczuję . Ksawery śpi najlepszym snem tak pierwsze 2-3 h po zaśnięciu,często w jednej pozycji nawet się nie ruszy. Później akurat jak ja już chce iść spać to on zaczyna się wiercić i przebudzac😖
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 18:36
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
AgaSy, 5.30 to jest już spoko wynik, ja ostatnio miałam wcześniejsze +całonocne kręcenie się 🙄 dziś już od 3.30 było poplakiwanie, wiercenie się, wstawanie i milion innych rzeczy, a przecież w 13 miesiącu życia dzieci jest kolejny regres snu, to już nie wiem jak mogłoby to wyglądać skoro teraz nie ma rewelacji🤡
KasiaLukasia, ja mam jeszcze jedno podejrzenie jak dzieciaki nasze tak się wiercą, a mianowicie bóle wzrostowe, moja np tak kopie i wierzga nogami bardzo. Widać po niej, że podskoczyła wzrostowo, to wiadomo nie są jakieś duże cm, ale różnica jest, może to to. -
Ja czasem mówię na takie płacze bez powodu, że to "ból istnienia" 😁.
5.30 z jednym może jeszcze byłaby do przejścia, ale Leon zaraz obudził Miłosza i teraz oboje mi marudzą 😭.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Czarna_kawa wrote:AgaSy, 5.30 to jest już spoko wynik, ja ostatnio miałam wcześniejsze +całonocne kręcenie się 🙄 dziś już od 3.30 było poplakiwanie, wiercenie się, wstawanie i milion innych rzeczy, a przecież w 13 miesiącu życia dzieci jest kolejny regres snu, to już nie wiem jak mogłoby to wyglądać skoro teraz nie ma rewelacji🤡
KasiaLukasia, ja mam jeszcze jedno podejrzenie jak dzieciaki nasze tak się wiercą, a mianowicie bóle wzrostowe, moja np tak kopie i wierzga nogami bardzo. Widać po niej, że podskoczyła wzrostowo, to wiadomo nie są jakieś duże cm, ale różnica jest, może to to.
Kurcze to bardzo interesująca teoria. Muszę o tym wiecej poczytać. Prawdą jest, że Ala bardzo urosła. Jest sporo wyzsza od swoich rowiesniczek z placu zabaw.
-
Byłam dziś z dziećmi u ortopedy.Starszak ma się dobrze.Oczywiście lekko obniżone napięcie mięśniowe jest,stan bez zmian.Dobrze,że nie jest gorzej.
Młody obecnie ma chodzić w normalnych bucikach.Do kontroli za pół roku.Zobaczymy co dalej.AgaSY, Czarna_kawa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Gwiazdo super, że Małemu nic nie dolega! Nasza fizjo mówi, że tego sie nie da "wyleczyć", ani się z tego nie wyrasta. Trzeba po prostu nauczyć się z tym żyć i ćwiczyć, żeby nie było gorzej 🙂. Damy radę 🙂.
Mikka dzięki za przypomnienie! Jaki kierunek obieracie? 🙂Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)