Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska Gwiazda wrote:Mikka gdzie się wybieracie?
Niebieska Gwiazda, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Do Chorwacji to autem spoko jechać. 9 godzin i jesteś na miejscu. I masz auto do wycieczek na miejscuMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Oj laseczki miałam dziś ciężki dzień.Mój pięciolatek miał dzień buntu.Wszystko było na nie,zabawki go nie słuchały I nie istawiały siê jak chciał,wieże się waliľy itp.Rodzice wciąż coś chcieli I na dodatek nie po jego myŝli.Padam na twarz.Jutro bêdzie lepszy dzień.
-
KasiaLukasia wrote:Gwiazdo jak tam? Cos lepiej?
U nas tylko te noce... No i z niusow, Ala zjadla wczoraj moją szminkę w sztyfcie. I zostaw tu dziecko z tatą na chwilę
U nas fantastyczny,spokojny dzień.
Byliśmyna wodnym placyku zabaw.Fontanny,chlapanie.Starszak w swoim żywiole. -
Hejo, u nas też super weekend. W sobotę wycieczka do KRK, a wczoraj byliśmy w parku w Zbrosławicach - jeśli któraś z Was ma okazję się tam wybrać, to polecam - na prawdę piękny park z zoo (były nawet wielbłądy) i pierdyliardem atrakcji dla maluchów typu park linowy, plac zabaw, wielka piaskownica etc.
Mikołaj od kilku dni budzi się w nocy i zanosi płaczem, nie da sie go uspokoić (jest w półśnie). Nie wiem jak mu pomóc, zakładam, że trzeba przeczekać. Męczy się bidulek. Obstawiam górne jedynki albo dużo emocji w ciągu dnia i odreagowanie. Choć nie jestem pewna co do tego drugiego, bo w 'nudne dni'z tą samą rutyna, też miał takie płaczki w nocy 🤔
Dziewczyny, kupowalyscie coś swoim gwiazdom na roczek? Czy tylko wyprawialyscie impre?KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
My też żyjemy. Weekend intenstynie działka, znajomi, działka i międzyczasie pojawił się 13 ząb! Leon już coraz fajniej sobie radzi z chodzeniem, wczoraj nawet próbował biegać 😁 nie mówi nadal, nawet przestał mówić ma-ma!
Co do roczkow Leon dostał auto na akumulatr, rowerek jakieś układanki, puzzle, książeczki no i kasiore.Monjaktalala, Niebieska Gwiazda, KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość
-
U nas na roczek tylko kasiora.Większość ma po starszaku zabawek lub korzysta z jego dóbr.W sumie to starszakowi od roku ograniczamy zabawki bo wszystko miaľ,jest pod tym względem rozpuszczony I szybko zabawkami się nudzi.Jak wyciągneliśmy auto na akumulator z garażu to bawił sié nim całe 15 minut.Uczymy go obecnie szacunku do kasy,czyli jak coś chce bierze kase ze skarbonki.Młodszy od razu będzie inaczej chowany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 21:40
Monjaktalala lubi tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Hejo, u nas też super weekend. W sobotę wycieczka do KRK, a wczoraj byliśmy w parku w Zbrosławicach - jeśli któraś z Was ma okazję się tam wybrać, to polecam - na prawdę piękny park z zoo (były nawet wielbłądy) i pierdyliardem atrakcji dla maluchów typu park linowy, plac zabaw, wielka piaskownica etc.
Mikołaj od kilku dni budzi się w nocy i zanosi płaczem, nie da sie go uspokoić (jest w półśnie). Nie wiem jak mu pomóc, zakładam, że trzeba przeczekać. Męczy się bidulek. Obstawiam górne jedynki albo dużo emocji w ciągu dnia i odreagowanie. Choć nie jestem pewna co do tego drugiego, bo w 'nudne dni'z tą samą rutyna, też miał takie płaczki w nocy 🤔
Dziewczyny, kupowalyscie coś swoim gwiazdom na roczek? Czy tylko wyprawialyscie impre?
Monja ja wybudzam Ale. Też działa w polsnie. Wstaje, siada, skacze, śmieje się, rzadko chociaż zdarza się - placze. Nie udało mi sie nigdy podac jej ani kaszki ani mm w nocy (myślałam, ze może jest glodna). Za to przy próbach karmienia czymś innym niż cyckiem budzila się w końcu i zauważyłam, ze wtedy kończyły się te nocne cuda na kiju. Wiec ją wybudzam calkowicie i usypiam na nowo. Jest śpiąca i zasypia w 3 minuty. I do rana zwykle spi juz o niebo lepiej. Nie wiem czy u Was to pomoże, ale możesz raz spróbować.
-
U nas na roczek byla kasiora, złoto z dedykacją od prababci, jezdzik z kijem (wciaz polecam! Ala uwielbia) od ciotki i jakieś ubranka. Impry nie robiliśmy bo nie lubię. Będę robić uro jak mała już będzie wiecej kminic. Ale byl tort ze świeczką i petardą tortowa, sto lat i obiad u teściów.