Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Ksawery też dostał na roczek huśtawkę na stelażu ,kupili mu w Smyku, kosztowała trochę ponad 200 zł
Ooo, na stelażu? Myślałam, że takie są tylko bujaczki dla maluszków. A do ilu kg? No i jak duzo miejsca to zajmuje? Masz może link do tego cuda? -
KasiaLukasia wrote:Z niusow mam półpaśca oraz widmo korona kwarantanny, bo do teściów dzwonil juz Sanepid. Więc nasz jutrzejszy wyjazd wakacyjny poszedl się...Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Idziesz z paniczem Ksawerym?
Nooo, ta kwarantanna najgorsza. Wyobrazacie sobie siedzieć z dzieciakami w domu teraz, w upalach? I jeszcze ta świadomość, że wszyscy inni są wolni i radosnie hasaja po dworze.
Mikka zainspirowalam się twoim skandalicznym żywieniem Ksawerego i kupilam Ali wczoraj soczek oraz mleczną kanapkę. Wciagala az się uszy trzesly Dzis rano sprawdziłam i żyje. I potrafi pić soczek z kartonika przez rurkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2020, 08:01
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Moja wysypka polpascowa powolutku schodzi. Łagodnie to przebiegło, bez historii mrozacych krew w żyłach.
W międzyczasie oczekiwania na wyniki teściów, zrobilismy sobie mikro remont w kiblu. Pomalowalismy kawalek sciany, sufit i szafkę. Polozylismy nowe fugi. Więc ten pierwszy tydzień urlopu nie był az tak bardzo stracony jak mógł być.
-
Tak, Ksawery idzie ze mną. Syn mojej siostry się żeni więc cała moja rodzina będzie to nawet nie miałabym go z kim zostawić.Mamy tam pokoj więc jak mały będzie chciał spać to go tam położę i będziemy się z moją mamą wymieniać co jakiś czas. Ksawery też uwielbia Kinder kanapki 🙈
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KasiaLukasia wrote:O kurczę Ale upierdliwe dziadostwo. Jak teraz z tym walczycie?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dzień dobry!
Dziewczyny, czy pozwalacie spać dzieciom w samym pampersie w te upały? Mikołaj jest spocony, wybudza się, bo mu gorąco, ma na sobie koszulkę i pampers. Moja wewnętrzna ciotka klotka krzyczy 'przecież zmarznie bez koszulki'(w domu 26 stopni...😅). ach, te problemy pierwszego świata...
Kiedy kupilyscie pierwsze buciki dziecku? Widziałam, że na sierpniowkach przewija się juz ten temat. Czekalyscie aż dziecko zacznie sprawniej śmigać?
Takie buciki to są na miesiąc, dwa miesiące? Podobno stopa rosnie jak szalona? -
Ksawery nigdy nie śpi w samym pampersie ,ani nigdy też nie śmiga w samym pampersie nawet po domu,nie dlatego, że boję się że zmarznie,tylko jakoś tak nie lubię. W te upały śpi w bodach siateczkowych z Lidla,teraz jest akurat ich wyprzedaż 2 sztuki za 7 zł , kupiłam mu 4 paczki czyli 8 sztuk, są świetne na te ciepłe noce i upalne dni. Co do bucików, to póki mały nie chodził zakładałam mu niechodki, teraz ma sandałki ,pierwsze kupiłam rozmiar 19 na początku czerwca a w połowie lipca już musiałam kupić 20 i są już na styk , więc tak,noga rośnie bardzo szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 21:21
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]