Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O czyli całkiem fajnie było. To super. Aluszka teraz śpi. Ostatnie noce znowu mamy bezsenne, budzi się koło 3/4 i koniec spania. Nie płacze, nie rzuca się. Po prostu budzi się na rozpoczęcie dnia. Koszmar. Dobrze, ze rano zabiera ją stary i mogę odespac jakąś godzinę, bo chyba zaczelabym szukac dla niej nowego domu.
A w dzień? No jest mega ruchliwa, uparta i wesoła. Jest takim wesołym, uśmiechniętym półdiableciem. ))
A jak z mieszkaniem? Jestescie jeszcze u teściów? Jak Wam się żyje?
-
O kurcze, współczuję tych nocek 😏dobrze chociaż że nie płacze ani nic
Może taki ma czas i niedługo będzie spała normalnie, oby bo domyślam się jak funkcjonujecie po takich nocach 😓😴
Tak, jeszcze u teściów i póki co nie zanosi się na zmianę. Trochę się u nich w robocie teraz pozmieniało i kończy mu się umowa w grudniu, potem ma dostać nowy rejon od nowego roku także zobaczymy jak będzie. Póki co odkładamy dalej i chyba tak zostanie jakiś czas 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 18:23
-
KasiaLukasia czekam z niecierpliwością na wieści 🙂😁u nas też na luzie i w pierwszym cyklu się udalo😁🙂 Takze nigdy niewiadomo 🙂
CO do wizyt to moja też nie akceptuje innych ludzi. Z daleka owszem pomacha itp ale jak już lgnie ktoś do niej to niejest już fajnie. Jesteśmy już w pl 2 tyg a mała do tej pory tylko mama i nie akceptuje dziadków. No ale wcale się niedziwie jak widziała ich przez tydzien jak miała 6miesiecy więc innej reakcji się niespodziewalam🤔
Angelikamarta a jak wogole żyje ci się z teściami? Wporzadku? -
Kamsza taak, dobrze się dogadujemy.😃
Idzie z nimi pogadać, bardzo pomocni są. No ale wiadomo, lepiej byłoby mimo wszystko mieszkać osobno
Jak Larisska? Jesteście nadal w Polsce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 19:48
-
Taaak nadal w Polsce ale urlop dobiega końca mój chyba przyjeżdża po Nas w sobotę. Tęsknota wzięła gore🙂 a pozatym usg mam na 20pazdziernika więc mus też żeby wrócić 😁.No i tęskno mi już do własnego domu i swoich przyzwyczajeń 🙂
Dobrze ze chociaż nie masz takich teściów jak moja teściowa 😁🙂 wiadome że zawsze na swoim najlepiej -
Kamsza jak tam samopoczucie?
U nas nastąpiły 2 tyg stabilizacji. Stachu (odpukać) zdrowy. Oby tak zostało. Rozpoczęłam mu kuracje antybakteryjną. Oby to coś dało.
W pracy straszny korono młyn. Wszyscy chorzy. To co się dzieje na oddziałach to dramat. Jak na wojnie.
Mieliśmy wykupione bilety na Cypr ale chyba po ptokach.
Stachu w żłobku fajnie. Leci do Pan z uśmiechem, bardzo ładnie się bawi z dziećmi. Rozgadał się strasznie. Gada, i gada, i gada. Towarzyski się zrobił.
Pod koniec września miał w końcu chrzest😁 -
A kiedy ten Cypr? Straszna szkoda, ale teraz chyba też bym się nie zdecydowała. Zastanawiam się co będzie w wakacje. Ostatnio że starym wspominaliśmy wypad nad morze w czerwcu - ludzie byli przerażeni, rodzice się za nas modlili,a było wtedy zaledwie 200,300 zachorowań...
Mieliśmy robić chrzest w październiku, ale odpuszczamy. Może przełożymy na nigdy.
Dziewczyny jakie buty na zime dla maluchów ? Polecacie jakieś modele? No i przede wszystkim jaki rodzaj? Śniegowce? Dziecko chyba śniegu nie zobaczy w mieście 🙃 buty za kostkę, czy przed? -
Hejka
Monja co do bucikow to wczoraj byłam w galerii na chwilę żeby zerknąć co jest w sklepach ale mało co znalazłam. Szukam czegoś za kostkę.
Także podpinam się do pytania, czy jakieś polecacie 🙆 -
Monja ją kupiłam za kostkę. Przed bez sensu wg mnie.
Mielismy lecieć w grudniu, później w styczniu. Ale nie mogę sobie pozwolić na kwarantannę bo nie ma komu pracować. Ogólnie mamy zakaz brania udziału w imprezach i przebywania w jakiś pomieszczeniach z obcymi ludźmi.
Zostają wypady bliżej. Tydzień temu byliśmy w Bukowinie z wypadem w góry. Fajnie było. Był śnieg i bałwany. I zero ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 13:57
-
Monja u nas tez chrzest odroczony. Mam nadzieję, że do czasu kiedy Ala sama powie, że nie chce )))) Butów zimowych jeszcze nie szukałam, ale na pewno będę mierzyć i postawie na ciepło i wygodę zakładania. Bo Ala nie jest cierpliwa w tym temacie...
anngelikamartaa, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Uuuu Mikka nie dobrze. Ale on chyba nie chorował do tej pory co?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]