Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka fakt masz syna ale nie mozesz pisac ze sprawa cie nie dotyczy bo nie masz córki... Ale kiedys syn bedzie miec dziewczyne...zone ...wiec
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:W Poznaniu jest tez
Jeszcze gdybym miala prawko ....to moze bym skoczyla na weekend sama do Poznania zaznaczam sama ....ale jak mialabym sie tluc z trójka to ja dziekuje i nieskorzystam -
Oprócz tego z sejmu wyszła ustawa która może nas zmusić do szczepień.Nie muszą danej szczepionki wprowadzać do kalendarza szczepień obowiązkowych.I tu nie chodzi o to czy ktoś jest zwolennikiem czy przeciwnikiem szczepień.Chodzi o przymus!Jestem wq....na.Na covida nie chcę się szczepić.To będzie nowa szczepionka,stworzona na szybko I nie chce być kròlikiem doświadczalnym.Ostatnio zmarľ brazylijczyk który zgłosił się do testowania.Lipa.
-
anngelikamartaa wrote:Porażka jakaś..
Aż strach pomyśleć jak ten kraj będzie wyglądał za pare lat
Dla mnie to juz powoli robi sie obuz smierci🤷 -
Fama jest przymusowe szczepienie na covid. To jest stara ustawa. Zmieniono brzmienie i dodano punkt. Ale to nie dużo zmienia. Obowiązkowe szczepienia były i będą. To samo przymusowe leczenie zakaźnie chorych i wszystko inne co tam jest. Było pewno wyroków za zarażenie kogoś choroba zakazną, przymusowe leczenie z nich i przymusowe szczepienia. Serio to było jest i będzie.
-
Monjaktalala wrote:Jestem w stanie uwierzyć we wszystko, co nam szykują... btw. Przynajmniej raz Duda okazał się pozytywny 🙃
-
Nie dotarłam.
Dla tych co chcą coś zrobić, a nie chca/nie mogą być na manifestacjach jest "protest zdalny", szukajcie na fb 🙂.Niebieska Gwiazda, Kamsza lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)