Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
Kasia, no i co to za kropka?
U nas dla Mikołaja na Mikołaja wóz strażacki z duplo, a pod choinkę też duplo, ale większy zestaw. Ma juz jeden z figurami zwierzaków i bardzo chętnie się bawi. Poza tym całkiem dobre promki.
Kasia, a o jakich sklepach mówisz? Też chciałabym już coś pokupować. -
U nas wczoraj zdarzył się mały wypadek. Ksawery biegł z pokoju do pokoju, przewrócił się na klocka plastikowego i wbił mu się w brodę 😣😣 Rozcięcie było konkretne, musieliśmy jechać do Warszawy na szpital bo u nas nie na chirurgii dziecięcej. Ma założone szwy i ...biega nadal na oślep jak samolot 😩😩url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka jak Ksawery zniósł szycie? 😱😱
KasiaLukasia też szukam jakiś inspiracji na prezenty na święta 🤔🤔
A co to za kropka u Ali na oku? Daj znać po wizycie stacjonarnej.
Adria widać pracę budowlane w akcji.duzo roboty jeszcze co. -
xgirl wrote:Czarna kropke? Co to moze byc? Powiedzial cos lekarz przez tel czy czeka do wizyty?
Gwiazda co tam za tajemnice pokasowalas?:p
W ogole hej😁
Ktos moze w ciomszy poza Jaszczurkiem?
Fora mi się pomyliły I wpis miał być gdzie indziej.Xgirl fajnie,że jesteś.Co u Ciebie?
-
Adria
https://allegro.pl/oferta/drewniana-kuchnia-dla-dzieci-electric-system-sound-9675582396?snapshot=MjAyMC0xMC0xNFQwODo0NjowOS43MThaO2J1eWVyOzM0ZDlhNTRjNzQ4NWU0Y2ZlNTMxOWJmN2M1NjU4NDFjNDU1ZjA2M2U4MTgxZWU4NmFhNDJkNGYwNGM5YzAwZjY%3DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2020, 07:32
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Adria Ty jestes usprawiedliwiona z ciomsza Styknie Ci ten armagedon ktory juz masz.
Kamsza gratuluje, co sie nie chwalisz? Wiesz juz czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka?
Gwiazda wiesz ogolnie wszystko ok. Ostatnio zyjemy przebojami ze zlobkiem.
Podczas adaptacji bylam swiadkiem wielu skandalicznych scen i zglosilam to do dyrekcji. Ogolnie mega dymu narobilam ale juz sa efekty w postaci pozytywnych zmian.
A co u Ciebie? -
Hej xgirl a to nie chwaliłam się wcześniej 😁🤦♀️?co do płci dowiemy się za tydzień jak będzie się chciało ujawnić 😁
Ale mam sajgon w domu ledwo żyję. Głowa mi pęka a córka ma taką mamoze od powrotu z Pl że ledwo nerwy trzymam. Niemoge jej nawet na chwilę zostawić(nawet z tatą) bo jest taki ryk i łzy jak by ktoś jej krzywdę robił. 🤦♀️🤦♀️Potrzebuje energii 🤪
Mikka bez znieczulenia Ksawerego szyli 😱😱😱
Fajna ta kuchnia może dodam to do rozmyślenia nad prezentem 🤪😁
KasiaLukasia JAK Ala po wizycie już? -
Dziewczyny to była taka kropka, jakby ktoś ołówkiem narysował. Miała to ze trzy dni. Dzisiaj rano obudzila się juz bez, zostało lekkie zaczerwienienie. Ale i tak poszliśmy do lekarza, żeby to zobaczyl. Lekarka ogladala zdjęcia i był to podobno krwiaczek, na skutek jakiegos urazu, który juz sam się wchłonąl. Ufff. Oko to jednak oko, trochę strachu było.
-
xgirl wrote:Adria Ty jestes usprawiedliwiona z ciomsza Styknie Ci ten armagedon ktory juz masz.
Kamsza gratuluje, co sie nie chwalisz? Wiesz juz czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka?
Gwiazda wiesz ogolnie wszystko ok. Ostatnio zyjemy przebojami ze zlobkiem.
Podczas adaptacji bylam swiadkiem wielu skandalicznych scen i zglosilam to do dyrekcji. Ogolnie mega dymu narobilam ale juz sa efekty w postaci pozytywnych zmian.
A co u Ciebie?
Jakoś leci,czasem lepiej czasem gorzej.Młodego do żłoba nie zapisaliśmy bo covid,starszego obecnie przez covida też nie wysyłamy.Siedzę w domu z 5.5latkiem I maluchem I świra dostaje.Chciałam mieć trzecie I zdaje się z tym na los.Plany popsuła koronka I nie lęk przed chorobą(jestem ostrożna,ale nie panikuje),chodzi o dostęp a właściwie brak dostępu do lekarzy.Nfz tragedia,a mój gin prywatnie od czasu covida kasuje za wizytę stówkě więcej.Dostęp do labolatoriówutrudniony,prywatnie taż.W ciąży byłam dwa razy I za pierwszym I za drugim razem leżakowałam w szpitalu cztery razy,jak położyć się w szpitalu w obecnej sytuacji.Nie wspomnę o porodówkach gdzie co chwilę jakąś zamykają. -
KasiaLukasia dobrze ze juz idzie to w lepszym kierunku. No te ograniczenia do służby zdrowia w Pl to katastrofa.
Mnie dzisiaj wysłali na test także rezultat będzie za 48h.. Mam nadzieję że będzie negatywny i lekarz będzie mógł mnie przyjść normalnie na wizytę.