Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też wojna między kotem a Antkiem.
Doszło do tego że kot jest zamykany w małym pokoju na czas jak Antek nie śpi i biega po mieszkaniu a jak idzie na drzemkę/wychodzimy/w nocy jest wypuszczany🙄kijowo ale nie da się inaczej przynajmniej teraz
I to nie że mały coś robił nie tak w jego kierunku, to kot jak go widzi dostaje szału -
Monjaktalala - hej, ja tak wyskocze jak Filip z konopii, choc wieki mnie tu nie bylo Moglabys mi napisac, u ktorego ortopedy bylas? Wiem, ze mieszkamy w tym samym miescie, a ta moja Hanka mnie troche z tymi swoimi stopami martwi (zwlaszcza, ze starszak ma wade wrodzona). Moze by ja ktos dobry obejrzal. I te jej biodra sprawdzil.
Niby mam namiary na nalepszych orto w Pl, ale u nas niespecjalnie, a nie chce i sie z nia do Lodzi czy Poznania jechac Poki co wystarczy ktos mniej zaawansowany w wadach stop -
A mi niech ktoś da namiary na mega nawilżający balsam(masło) do ciała. Taki, że się ma skórę jak sprężynkę😀Mam chyba już 4 balsam ale nie ma tego wow. Mój ulubiony, z dax(pamarancza i kawa) coś ma pozmieniane w składzie i już nie jest taki fajny
-
To samo pytanie zadalam ostatnio koleżance, która kocha się balsamowac nad życie i mogłaby być pelnoetatowym testerem wszelkiej maści (i) kremów. Poleciła Be Bio od Ewy Chodakowskiej. Byłam sceptyczna ale kupiłam i podpisuje się. Balsam jest rewelacyjny - mam migdał+pieprz oraz japońską wiśnie 🙂
-
W sumie moja Florka to tez Hanka😬 A nic. Zyjemy sobie spokojnie. Ja dalej na macierzynskim, maz home office na 3/4 etatu. Wylazi do nas z pokoju, robi przerwy i chodzimy wszyscy na spacery. Duzo czasu razem spedzamy. Mam kolezanke z corka w podpbnym wieku i widujemy sie raz na tydzien. Co 3 mies jezdze do Polski. W listopadzie poszla do zlobka ale zaraz ja zabralam bo poziom bab tam pracujacych byl ponizej wszelkiej krytyki. A moze to i dobrze bo nie bylam przekonana zeby gdzies ja oddawac. No i to tyle. Szalenstwo 😂