Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha no bylo widać nawet jak jeszcze nie byłam w ciąży! Bebzon forever
Termin mam na 25 lipca, ale wiesz jak jest... Ostatnio byłam w ciąży rok, a tym razem będę pewnie coś kombinować z cc, więc się nie przywiązuje za bardzo do terminu.mikka86 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Haha no bylo widać nawet jak jeszcze nie byłam w ciąży! Bebzon forever
Termin mam na 25 lipca, ale wiesz jak jest... Ostatnio byłam w ciąży rok, a tym razem będę pewnie coś kombinować z cc, więc się nie przywiązuje za bardzo do terminu.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KasiaLukasia wrote:Cc ale po próbie naturalnego i mam szczerze w dupie wszelkie zachwyty nad naturalnymurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:To raczej nic nie musisz kombinować , zbyt krótki odstęp czasu na poród naturalny i w większości szpitali z tego co wiem po pierwszym CC nie nalegają na kolejny Sn chyba że kobieta bardzo chce
Monia miesiąc porodu? Lipiec. Jestem lipcowką
-
Jeju jak mnie tu dawno nie było 😮
KasiaLukasia mam pytanie ☺️ Jak przeszłaś ten nieszczęsny pierwszy trymestr ❓ Pytam z czystej ciekawości. U mnie tragedia w porównaniu z Zosią. Mam takie mdłości, że ledwo żyję. Już starego proszę, żeby podczas wieczornej modlitwy się za mnie modlił😂 Gratuluję synka😊
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny 🙂 -
Hejo Lady!!!
Kochana ja nie miałam takich atrakcji, tak jak i z Alą, tak i teraz nie cierpialam za bardzo. Więc niestety nie pomogę. Kilka razy czułam jakbym miała w mordzie starą skarpetę, ale to dość szybko mijalo. Chcialo i nadal chce mi się tylko bardzo spać. Prawie codziennie zasypiam po 20. I od samiusienskiego początku bardzo bolą mnie sutki przy karmieniu Aluchy. Ale na szczęście ssie juz tylko przy zaspianiu, wiec te dwa razy na dzień zagryzam zęby i jedziemy.
Pisz co u Ciebie! Ktory to już tydzień? Nie masz stopki
Edit. Aaaa masz! Jestem ślepaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2021, 15:42
-
Monjaktalala wrote:Karola, mam namiar na super fizjo (brzmi jak super bohater), ale raczej się chwilę wstrzymam.
Kasia, ale ogólnie to na jaki miesiąc +/-? Wybacz nie chce mi się liczyć 😁😁
Oni mają super moce w rencach 😁
Ja się muszę publicznie pochwalić ze w piątek idę ustalić termin na usunięcie hemoroidów. Czuję się jakby decyzja o tym to było największe osiągnięcie mojego życia 😅mikaja lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia u mnie na razie jest ok. Kolejne usg na przełomie 10/11t i jak wtedy będzie dobrze,to poczuję większą ulgę 😊 Wtedy też będę mieć wszystkie badania w tym NIPT. Fajnie, że na razie dobrze przechodzisz ciążę - zwłaszcza przy tak energicznej córce 😁.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:KasiaLukasia u mnie na razie jest ok. Kolejne usg na przełomie 10/11t i jak wtedy będzie dobrze,to poczuję większą ulgę 😊 Wtedy też będę mieć wszystkie badania w tym NIPT. Fajnie, że na razie dobrze przechodzisz ciążę - zwłaszcza przy tak energicznej córce 😁.
Hahaha no tak, ciąża to faktycznie pikus w porównaniu z Alą.
Lady u Was NIPT jest refundowany? To super badanie. Zazdro. U nas bardzo drogie. Ja robiłam tylko test podwójny. A jak tam Zosiulek?
-
Xgirl dziękuję 😌 Jeszcze wcześnie, by się cieszyć ale muszę wierzyć, że będzie dobrze...
KasiaLukasia z Zosią dobrze-dziękuję. Biega już, także nie muszę jej tyle nosić choć nadal to uwielbia ale w końcu nie jest tak zależna ode mnie 😊 Ma problem ze wspinaniem się, bo tu trzeba mięśni brzucha używać bardzo,także trochę minie zanim dojdzie do wprawy. Generalnie grzeczna, nocki takie jak zawsze - czasem przesypia całą noc, ale jednak min. 1x się budzi na mleko😌KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Mikka a jak tam Ksawery dogaduje się z psem? Bo to taki głupi wiek na konfrontacje dziecko-zwierzęurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mikka86 tak tak-chcielismy bardzo rodzeństwo dla Zosi i nawet szybko się udało. Oby z pozytywnym finałem.
mikka86, KasiaLukasia, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Karola mój pies jest u moich rodziców, nie zaakceptowali się i pewnie to się już nie zmieni, jak tam jesteśmy to muszą być ciągle pod kontrolą,w sensie, mały i pies. Jak on do niej nie dochodzi to jest ok ,ale każda próbę podejścia małego do niej traktuje jako atak
Pytam bo ten mały gałgan zaczyna wojny z kotem. Kot go drapie jak się do niego zbliża, wiadomo, i dobrze ale teraz Młody wyczaił, że można rzucać w kota czymś.
Oczywiście reagujemy, nawet wyłapujemy to nim rzuci w nią czymś ale straszne to jest. Normalnie do dupy bym mu nakopała...