Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Ty, Mikka a jakbyś mu zrobiła kotleta z rozgniecionych ziemniaków? Zesmazyla ceulke, zblendowala z kartoflami i na patelnie albo do piekarnika? Zupy krem zje czy słabo? Bo ten mój to pluje dalej jak widzi. Ale za to ramen zje😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 11:25
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Karola3xJ:D wrote:Ale to tak blendujesz na ament? Że to jest krem czy jednak coś pływa?
Dużo dzieci które nie lubią kawałków tylko wola papki wyrasta na pedantów, taka moja obserwacja osobista😀Ciekawe czy i u Was się sprawdziurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:Nie,nie martwię się, ważne ,że coś je i głodny nie chodzi,a niech se je to co lubi.moja znajoma to ma dopiero problem bo jej dzieciak nie chce jeść praktycznie nic. A Olek jak z jedzeniem?
Słabo, najgorzej jak dziecko nie chce jeść NIC. 🙁 Moja wewnętrzna babcia Gienia by tego nie przeżyła. 😝
Olek nie ma w ogóle problemu z jedzeniem, wiadomo, ma swoje ulubione smaki i czasem wybrzydza, ale jest ciekawy wszystkiego, lubi próbować nowych rzeczy no i je. Je dużo według mnie, a nie wygląda, ledwo do 11kg dobiliśmy 😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Słabo, najgorzej jak dziecko nie chce jeść NIC. 🙁 Moja wewnętrzna babcia Gienia by tego nie przeżyła. 😝
Olek nie ma w ogóle problemu z jedzeniem, wiadomo, ma swoje ulubione smaki i czasem wybrzydza, ale jest ciekawy wszystkiego, lubi próbować nowych rzeczy no i je. Je dużo według mnie, a nie wygląda, ledwo do 11kg dobiliśmy 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2021, 14:36
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Hej dziewczyny u nas waga od dawna 11kg ale nie ważyłam Zosi z 3m.,więc może z 12kg będzie. Brzuszek ma dość wystający przez obniżone napięcie mięśniowe i wielu ludzi myli to z tłuszczem 🤦🏼♀️ No ale mają prawo nie wiedzieć... Co do jedzenia, to moja panna to żarłok a ja przy niej nie mogę niczego otworzyć, bo zaraz mi chce to zjeść. Gdyby tak też piła wodę 🤷🏼♀️
Mikka86 Ty chyba pytałaś o mleko❓ Moja Zosia pije na kolację, rano i niestety w nocy jak się zbudzi też muszę jej dać. Mam nadzieję, że oduczę ją do czasu narodzin drugiego dziecka-jest jeszcze trochę czasu.
Xgirl wybacz, że dopiero teraz odpisuję ale często nie potrafię się tu zalogować 🤷🏼♀️ Mój lubi piwo i w weekend zawsze se z 2-3 wypije. W tygodniu pije bazalkoholowe ale przyznam, że mnie to nie pociesza, bo śmierdzi tak samo a teraz w ciąży to już wcale znieść tego zapachu nie mogę bleeech😝
KasiaLukasia daj znać jak tam się miewasz 🙂 Potwierdził się chłopczyk ❓
Ja jutro mam wizytę i już sram w gacie🙄
-
U nas już koniec dobrej passy. Młody oczy czerwone jak królik, zaropiałe. Wzięłam z oddziału dicortineff i mu kropie a jutro idzie do lekarza. Do tego kaszel i biegunka.
Wczoraj jak go Odbierałam to dziecko kaszlało jak stary gruźlik i tak coś mi się wydawało, że nie będę musiała długo czekać aż on coś złapie.. -
Karola3xJ:D wrote:U nas już koniec dobrej passy. Młody oczy czerwone jak królik, zaropiałe. Wzięłam z oddziału dicortineff i mu kropie a jutro idzie do lekarza. Do tego kaszel i biegunka.
Wczoraj jak go Odbierałam to dziecko kaszlało jak stary gruźlik i tak coś mi się wydawało, że nie będę musiała długo czekać aż on coś złapie..url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Kamsza macie to imie wreszcie?😬
Lady ja pytalam o mleko bo moja dalej pije. Czasem pokazuje na butelke, ze chce. Wolalabym dac jej cos innego ale dobra.
Kciuki za jutro. Pamietam jaki to stres. O Boziu😶
Karola no to kiepsko. Oby szybko wyzdrowial. To przez zlobek co? Mojej nigdy nic nie bylo, poszla do zloba i zaraz 40st goraczki😶Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 20:01
-
Mikka86 ja karmiłam Zosię 15,5 miesiąca swoim mlekiem. Chyba na początku października przeszłam na mm. Jak zeszłam do dwóch ściągań, to laktacja mi strasznie zmalała ale i brodawki mi krwawiły już cały czas, więc dałam se spokój.Co do płci, to nie mam żadnych przeczuć ale stawiam na dziewczynkę🙂 Bardzo bym chciała siostrę dla Zosi ☺️ Jeśli tylko będę mogła się zalogować, to dam znać czy wszystko ok-najwyżej poproszę Kamszę, żeby napisała w moim imieniu.
Xgirl ajj jak tam jedną butlę Twoja córa wypija to luz😉 Ja bym też chciała mojej tylko wodę podawać no ale u nas mleko do kolacji to mus-tak ją przyzwyczaiłam😐
Dzięki za kciuki-przydadzą się 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2021, 20:46
-
mikka86 wrote:Współczuję Wam ☹️ . Zanim mały poszedł do żłobka,to chyba tak często nie chorował,co?
Jutro stary bierze urlop, żeby jechać z małym do lekarza i ja pewnie od czwartku wyląduje na opiece na niego.