Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha😆 Niestety maz ma troche zakrecona sytuacje w pracy i nie mozemy tak o sobie poleciec. Czekamy jak sie to rozwinie. Ale serio zmienilabym otoczenie bo juz rzygam tym mieszkaniem i dwoma chodnikami na krzyz przed blokiem.
-
X a mówiłas o swoich obawach pediatrze? Pewnie mówiłas. Moze niepotrzebnie się martwisz i wszystko jest okeczka? Dzieciaki przeciez bardzo różnie zaczynają mówić. Jak Florka dużo gada we wlasnym narzeczu i duzo rozumie z tego co Ty mówisz, to pewnie jest wszystko jak najbardziej ok
A koszt mojej porady to jedyne 10 Euro, numer konta prześle Ci na privxgirl lubi tę wiadomość
-
Kasiu moze jest wszystko ok... Pewnie akurat godzine po wizycie zacznie mowic pelnymi zdaniami a ja bez sensu sie martwilam😂 Ale kurcze chce to sprawdzic bo nie daje mi to spokoju.
Karola no w tej poradni mowili ze mozna pryw ale wola ze skierowaniem. Zadzwonie dzis i spytam sie.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
W ogole mam takie pudlo gdzie zbieram Florkowe rzeczy np testy ciazowe, zdjecia usg, jakies ciuszki ktore najbardziej mi sie podobaly i w ogole wpadlam na pomysl zeby wydrukowac kilka moich postow z tego forum np jak pisze o porodzie. To takie swieze wpisy i emocjonalne. Wlasnie przekopuje watek z testowaniem z pazdziernika 2018 roku jak sie cieszylam z pozytywnego testu i bety. Jestem tak podjarana ze juz 2 razy musialam kupe a jest 6:30😍😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 06:33
-
Haha tez mam takie pudełko i też myślałam o wydrukowaniu kilku wpisów. Trzymam tam nawet kilka obrzydliwości typu kawalek niebieskiej nici z brzucha Prowadzilam tez taka pamiątkową książkę o Ali - "Moj pierwszy roczek" czy cos takiego. Ale niestety nie starczylo mi zapału i zakończyłem opisywanie na jakims 7 miesiącu.
-
Ja zaczelam prowadzic pamietnik w ktorym pisalam co robimy, jak sie bawimy i ogolnie jak mija nam dzien, ale tak mega sztuczne to opisywalam, ze przerwalam😅
Nic z brzucha😂😂😂 Kasiu wygralas.
A my zabukowalismy Majorke😍 Ale sie jaram! Zaraz bedzie kolejna kupa! Ide na rekord😂😂😂ioioioiiiiiooooo -
Też mam takie pudełko i też wypelnialam album 'mój pierwszy rok':p nie rozpisywalam się, w miejsca gdzie polecenia były idiotyczne powklejalam zdjęcia Kluska.
Xgirl, tak bardzo Ci zazdroszczę że z tej zazdrości chyba sama polecę na kibel 😁😁
Dzwoniłam wczoraj do okulisty żeby się zapytać czy wizyta z 1,5 rocznym dzieckiem w ogóle wchodzi w grę. Zauważyłam, że Mikołajowi zdarza się w ciągu dnia mocno mrugnąć czy przecierac oko. Nie robi tego bardzo często, nie ma problemów z oceną odległości etc., ale chciałam to sprawdzić. Tak jak myślałam, okulista powiedział, że dopiero po 2 roku życia taka wizyta - teraz badanie się po prostu nie uda. Klops. -
Monja a z jakiego miasta jesteś?My mieliśmy trochę problemów ze starszakiem.Zaczęło się od kontroli bo inkubator,potem zapchany kanalik łzowy.Zzaraz potem zaczęliśmy badać wzrok.Z tego co pamiętam to pierwsza wizytę z tego typu badaniem mieliśmy gdy dzieć miał 1.5 roku.Od wtedy chodzimy raz na rok.Ja mam astygmatyzm a tego typu wada lubi się dziedziczyć.