Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Dziewczynki, u nas tyle emocji w ciągu ostatnich dwóch tygodni...
A dzisiaj ciąg dalszy
Chyba będziemy mieć bliźniaki widziałam i słyszałam dzisiaj serduszko u jednego Maluszka czekamy do przyszłego tygodnia na drugie, bo jeszcze się nie rozbujałokinga27.30 lubi tę wiadomość
Klara 28.12.2014
Matylda 02.02.2017 -
ligotka wrote:Mikaja wiem właśnie, ale jakbym chciała zobaczyć co się tam teraz dzieje w środku i co się rozwija np w aplikacji albo kalendarzu ciąży tydzień po tygodniu to wtedy na który powinnam patrzeć, zaczęty czy skończony?
Hope ja właśnie też nie rozumiem od czego to zależy w tych zastrzykach, a jak daleko od pępka można się wkłuć bo znam tylko minimum 4cm?
Jak Ci lepiej, ale no wiadomo, że to co skończone, to jest. Tu kalendarz na Belly w 'cotygodniowe informacje; podaje tak jakby tydzień do przodu. Mi teraz pokazuje, że zarodek w tym tygodniu ma 1,7cm, a tyle może mieć dopiero pod koniec, jak skończę 8 tydzień, czyli będzie 8+0. -
kinga27.30 wrote:Dziewczynki, u nas tyle emocji w ciągu ostatnich dwóch tygodni...
A dzisiaj ciąg dalszy
Chyba będziemy mieć bliźniaki widziałam i słyszałam dzisiaj serduszko u jednego Maluszka czekamy do przyszłego tygodnia na drugie, bo jeszcze się nie rozbujało
Super!kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Mało piszę, ale czytam Was regularnie.
Taki mało przyjemny, ale jakże ciążowy temat. Zresztą dziś już poruszany. W pierwszej ciąży miałam mega zaparcia. Nawet niestety zrobiły mi się hemoroidy. A teraz z kolei za każdym razem w płynnej formie. Nie mam biegunek, ale też nie wygląda to tak jak normalnie. Ma któraś tak?
Z innych przypadłości ciążowych, to jestem ciągle senna. Rano mąż zajął się córką, żebym mogła dospać. Po obiedzie znów byłam mega śpiąca. I drzemka półtorej godziny. Wczoraj nawet zasnęłam w samochodzie, co mi się nigdy nie zdarza. -
Kinga!!! gratulacje! ale super
Ja też po wizycie serduszko pięknie bije jedynie co to wymiary pokazują, że jest troszkę mniejszy pęcherzyk niż powinien być na ten tydzień, ale lekarz powiedział, że może tak byćEwe90, kinga27.30, ines. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ciężko za Wami nadążyć
Kinga gratuluję, na pewno i drugi maluszek się rozkula
Milka86 trzymam kciuki
Ja jestem 30stka od 2 miesięcy, rocznik 88
Alisia z całego serca gratuluję tej ciąży, za Tobą na pewno wiele starań i smutkow, ale najważniejsze jest tu i teraz, a tu i teraz jesteś w ciąży, czyli jest piękniekinga27.30, Alisia lubią tę wiadomość
-
Ja bym chyba miała natychmiastowy zawał i depresję przez miesiąc zanim zaczelabym się cieszyć gdybym usłyszała akcja bliźniaki Nasza mała plus bliźniaki plus dom w budowie to byłby taki strzał w kolano, że by nogę urwało przy samej dupie.
Co ciekawe nie jest to zasadniczo niemożliwe, bo owulacje miałam podwójną, tyle że jeden z pęcherzyków nie pękł i stał się cystą. Niemniej gin powiedziała, że nie może stwierdzić na 100% czy tej owulacji nie było.kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super! Gratuluję dziewczyny!
-
Ja 84 rocznik jestem
Kinga, Wow, gratuluje bliźniaków i czekamy na drugie serduszko.
Agula gratuluję serduszkowej wizyty
Mikaja- rzeczywiście chyba lepiej patrzeć na skończone tygodnie, ale to trudne kiedy tak by się chciało przyspieszyć czas
Dobrej nocki wszystkim!kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Eluska wrote:Nie wytrzymam i tez ide jutro na bete dziewczynki wiem ze dla wszystkich z nas to jest wyczekany moment i kibicuje nam zebysmy w końcu zostaly mamusiami czy ktoras z was jest rocznik 91?
JaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 22:29
-
Ja też gorąca 30tka rocznik `88
My zawsze marzyliśmy o bliźniakach. Oczywiście, jak zaczęły się problemy ito., to stanęliśmy na ziemię i walczyliśmy o chociaż jedno ziemskie Maleństwo.
Powiem Wam, że byłam tak zestresowana dzisiejszą wizytą, że jadąc do kliniki, w myślach mówiłam różaniec...
Modlimy się teraz, żeby oba Maluchy były silne i ich serduszka mocno biły...
Eluska, czekamy na betęCasjopea lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny jesli wszystko pójdzie dobrze to również zostanę lipcową mamą w czwartek idę na pierwszą wizytę zobaczymy co lekarz powie. Planowałam tym razem pójść bliżej 8 tygodnia, ale już nie mogę się doczekać
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Sylka135 wrote:Witajcie dziewczyny jesli wszystko pójdzie dobrze to również zostanę lipcową mamą w czwartek idę na pierwszą wizytę zobaczymy co lekarz powie. Planowałam tym razem pójść bliżej 8 tygodnia, ale już nie mogę się doczekać
Sylka135 lubi tę wiadomość