Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Czarna_kawa piąteczka zatem. Mało się o tym mówi niestety i przez to jest to wstydliwy temat. Na tyle wstydliwy, że przez 2 lata nie wybrałam sie z tym do lekarza. A powinnam była.
Zauważyłam, że lewa pierś boli mnie bardziej od prawej.
Ja się jeszcze tez nie wybrałam,a powinnam,bo poród był sn i teraz chyba tez bym chciała,a wiadomo,ze to wszystko raczej się nie polepszy po kolejnym takim wysiłku mało się jeszcze działa w tym kierunku,żeby leczyć hemoroidy,zazwyczaj maść z apteki i tyle.
Co do piersi,to hormony,piersi są nierównej wielkości,może akurat boli Cię ta większa,strzelam -
Dziekuje wam za mile slowa. Ostatnie dni byly masakryczne.
Zdjecie z niedzieli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/180421aaab9e.jpg
Zdjecie z dzis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfc98020d31e.jpg
Miedzy badaniami jest 41h roznicy..kinga27.30, Casjopea lubią tę wiadomość
-
xgirl pięknie to wygląda Dbaj o siebie teraz i już się nie stresuj :*
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Czarna maść pomaga w stanach zapalnych (a teraz w ciazy, to tylko 2 wiem, ze mozna), ale też zależy który stopien. U mnie to jest na pograniczu 2 i 3 wiec wolalabym jakis zabieg i sie juz pozbyc tego po prostu. Zobaczymy.
xgirl jak widac kilka dni robi roznice ogromna - taki to czas wlasnie, ze wczoraj nie byloi widac, a dzis juz jest. Tu kazdy mm robi robote, a taki zarodek rosnie ok 1mm dziennie. -
xgirl skup sie na tym, co jest dzis widze, ze (tak, jak ja w poprzedniej mojej ciazy) pewnie bedziesz 'specyficzna pacjentka' - tak nazwal mnie moj ginekolog, ale to jest normalne. Niektore z nas ciezko ten czas znosza nerwowo i tyle. Jesli obecnosc na forach Cie stresuje, to moze na jakis czas odpusc, a jesli czujesz sie na silach, to pisz Masz tu nasze wsparcie. Dla mnie Twoje zachowanie jest normalne - chyba juz pisalam, ze ciezko sie nie martwic - tu sie rozchodzi o nowe zycie, to nie byle co.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ja mam sporą asymetrię piersi i właśnie bardziej boli mnie ta prawa większa,nie tylko teraz,przed okresem również
-
Ja akurat prawa mam wieksza, a boli mnie lewa, ale pamietam, ze przy kpi tez bardziej lewa zawsze dawala mi sie we znaki.
Badacie piersi dziewczyny? Ja badam, przynajmniej raz w tygodniu, ale zawsze sie tym stresuje. Jednak jest tych gruczolow tam troche i nigdy nie wiem, czy cos znalazlam, czy moze to gruczol i normalne. -
xgirl wrote:Chyba w szpitalu mieli ujowy sprzet. Jesli dzis zarodek ma prawie 5mm to jakim cudem nie bylo nic widac w niedziele 2 dni temu?! Ale dobra juz..
Kinga dobrze widze? Blizniaki?
U mnie też w szpitalu przy przyjęciu na oddział nie było nic, a dwa dni później już pęcherzyk 6 dni później dwa pęcherzyki, dwa zarodki i już jedno serduszko Czekamy do następnego czwartku na drugie serduszko
Tak, mamy dwa Maluchy
I żeby było śmiesznie - objawów nadal brakxgirl lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
mikaja wrote:nerwowa, impulsywna... mozemy sobie piatke przybić szybciej mowisz, niz myslisz?
-
Xgirl, sprzęt sprzętowi nierówny,już miałam z czymś takim do czynienia to raz,a dwa,ze teraz dzidzia dopiero zacznie dynamicznie rosnąć zanim się pokaże na usg to zawsze taki stres,a to kwestia naprawdę dnia czy dwóch czasem. Hehe tez bywam nerwowa,w tej ciazy mi huśtawki nastrojów odwalają momentami,euforia i za jakiś czas wkurw,ale walczę z tym,bo widzę,ze hormony dają się we znaki :p
Kinga27,u Ciebie to dopiero był stres...ale mój lekarz mi kiedyś opowiadał taki przypadek podobny do twojego, maluchy przez jakiś czas się nie pokazywały i nagle zamiast jednego przyszła mama zobaczyła dwa z serduszkami,był szok Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia i mocno trzymam kciuki za drugie
mikaja,ja to nawet nie wiem,który mam stopień. Tak,orientuje się,ze z lekami teraz ostrożnie.kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Oja to nie jestem sama! Tak sie wstydze tego, nie moge nosic bluzek jakie mi sie podobaja, wypycham sobie lewa miseczke wkladkami.. Poza tym jestem szczupla, mam fajna figure i te krzywe cyce ..url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:ja od lat nosze biustonosze pushup i wtedy nie da się zauważyć różnicy, najgorzej jest ze strojami kąpielowymi,bo nie mogę kupić sobie takiego biustonosza samego materiału na cycki,które są mega sexi,tylko też miseczka pushup no ale nauczyłam się z tym żyć, też uważam ,że mam dobrą figurę,jestem szczupła i zgrabna i tyłek też niczego sobie,tylko te cycki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 10:34