Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:ostatnio tyle siedzieliśmy w szpitalu bo ze względu na moje hashimoto mały miał sprawdzana tarczyce, badania wyszły zle i musiały być powtórzone po 24h.
Po 24h wyniki były dobre czy Twój synek ma problemy z tarczycą ? Też mam hashimoto
-
Aska1994 wrote:Ja czuję raz z boku, raz po środku. Różnie. Mały Wiercipięta
mam tak samo, dzisiaj na srodku czułam, wczoraj po prawej stronieglownie daje czadu wieczorem, w nocy, nad ranem
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
ines. wrote:Pomogło? Ale się cieszę super
ja jeszcze powtarzam raz dziennie bo ciagle napływa dizadostwo ale jest już o niebo lepiej.
ines. lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyines. wrote:Mój gin przyjmuje w dzień cięcia. Najprawdopodobniej u mnie poniedziałek 1 lipca
ostatnio tyle siedzieliśmy w szpitalu bo ze względu na moje hashimoto mały miał sprawdzana tarczyce, badania wyszły zle i musiały być powtórzone po 24h. No i z planowanych 3 dni zrobiło się 5. Ile ja się oplakalam, wszystcy wychodzili a my siedzieliśmy, burza hormonow nie pomagała. Teraz niestety może być tak samo.
teraz w marcu jade na szkolenie i z mężem ustaliliśmy że tym razem pojade sama zeby ja troszeczkę przygotować no i siebie oczywiście
-
mikaja wrote:Jadę w niedzielę na paznokcie - szukam jakiegoś pomysłu, bo aktualnie mam stary, niemodny już, klasyczny french
Macie jakieś fajne wzory ? Chociaż znajać mnie skoncze znowu z nudnymi nudziakami
Jak lubisz takie stonowane kolory to znalazłam najnowszy trend dla Ciebie
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Hiszpaneczka wrote:Co robicie na obiad dzisiaj? ja mam pierogi ruskie, ale mam smaka
Ja mam druga pizze z wczoraj i wyrzuty sumienia na deserPCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
U mnie dzisiaj zapiekanki
liczę, że pizza jutro będzie chociaż, na rocznicę ślubu to mógłby mi taką niespodziankę zrobić
Hiszpaneczka, trzymam kciuki!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
PannaEvans wrote:Ja mam druga pizze z wczoraj i wyrzuty sumienia na deser
Cholera, za daleko mam do CiebieZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥