Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zapisałam się na dodatkową prywatną wizytę do innego lekarza na 12 tego lutego we wtorek,może on mi w końcu powie kto we mnie mieszka ,bo nie wytrzymam
Kamsza, mikaja, ines., Czarna_kawa, Micia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
LidziA89 wrote:Można w ciąży brać coś na uspokojenie? Wczoraj zmarła mi babcia. Jestem w rozsypceurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Hej, ja dalej jak kaleka. Konrad zagnieździł się w tym boku i ani myśli się przenieść. Wszelkie próby i namowy działają tylko tak, że zostaję tam skopana albo zboksowana i jest gorzej. Co za Uparciuch!
Lidzia, współczuję
Mikaja, koniecznie do lekarza i badania!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:A ja zapisałam się na dodatkową prywatną wizytę do innego lekarza na 12 tego lutego we wtorek,może on mi w końcu powie kto we mnie mieszka ,bo nie wytrzymam
ileż można czekać
polecam zjeść coś słodkiego przed wizytą, u mnie działało i dzidzia szalała, więc i u Ciebie będzie większa szansa że się nie zasłoni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 10:01
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Można w ciąży brać coś na uspokojenie? Wczoraj zmarła mi babcia. Jestem w rozsypce
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Co do wizyt, ja też się umówiłam na jutro na 10 rano, generalnie chcę sprawdzić czy wszystko ok przed lotem samolotem, no a przy okazji podejrzę malucha i jeszcze raz się upewnię czy to aby na pewno syn
będzie to już 17 tydzień ciąży, więc jeśli znowu lekarz powie że chłopak to uwierzę
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Lidzia, bardzo Ci współczuję. Szczere kondolencje. Moja zmarła niewiele ponad pół roku temu. Jeszcze niedawno płakałam po niej, że nie zobaczy prawnuczki... tak bardzo nam kibicowała przez te wszystkie lata...
Trzymaj się jakoś :*
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Właśnie spojrzałam na zdjęcia usg z tej ostatniej awaryjnej wizyty, moja szyjka ma 5,42cm.
I kurcze przy córce do 20 tc nie było za bardzo płci widać, a Mikołaj to nawet przy pomiarze szyjki jajcami nam przed nosem wywijalEmma_, Kamsza, kinga27.30, Czarna_kawa, Micia lubią tę wiadomość
-
Miewacie bóle łydek/nóg?
Ja wczoraj miałam prawej myślałam że zwariuje jak się położyłam, ulgę przyniosło dopiero nasmarowanie Amolem - macie jakieś inne sposoby.
Magnez zażywam.
wczoraj wieczór ani dziś rano już nie odczułam Mojego Motylka w brzuchu, a czekaliśmy z mężem. dziś USG więc nie martwię się
pogoda piękna aż chce się żyćtylko trzeba uważać na te piękne pogody teraz.
Lidzia89 współczuje
piłabym meliskę i myślała o dzidzi :*
Mikaja odpocznij i zrób badania
Mikka86 ja też nie wiem jeszcze jaka płeć choć mi tak aż nie zależy na maxa
jakoś w sobie od początku czuje syna - zobaczymy czy dobre wyczucie mam
18-stego mam II prenatalne więc juz pewnie się dowiemy.