Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa,jasne. Po pierwsze to bylo z 11 lat temu a po drugie młoda go w trąbe zrobiła bo tonjej ulubiona piżama i wszedzie by w niej chciala chodzic wiec jak matka sie straciła to po swojemu zrobiła a ten głupek się dał wmanewrowac.
Wysyłałam Wam dzisiaj zdjecie mojego brzucha. Terwz sobie wyobraźcie jak biegne z tym brzuchem i dwoma jebnymi torbami z gracją pingwinaKamsza, Czarna_kawa, Micia lubią tę wiadomość
-
Mój raczej ogarnia młodego poza tym ze ubiera rzeczy które totalnie do siebie nie pasują No i przebiera kilka razy tzn po każdym posiłku bo oczywiście młody cały uwalony
a poza tym to myśle ze dadzą radę
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
KarolaJJJ wrote:Ty sobie lepiej wyobraz jakie jaca będą jak bedziesz w szpitalu a mąż z młodszym w domu.
Z takich historii to ja koedys musialam wyjsc wczesniej z domu to tata musiał dziecko ubrac do przedszkola, jak ja odebralam to sie okazalo ze ubral ja w piżame....
W UK to nic dziwnego, jak ludzie chodza po ulicach w pizamachWiec co dopiero dzieci
-
Właśnie to jest u mojego męża śmieszne. Zostawał z dziećmi i to nierzadko. A wciąż nie może przyswoić niektórych rzeczy, np: że wychodząc do ludzi ma ubrać dziecku jakąś ładniejszą koszulkę, a nie ze zdartym obrazkiem, spraną czy dziurawą
nieraz odbierałam dzieci z przedszkola/ żłobka w takich rzeczach, no tata ubierał
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Słyszałam, że te Pantsy są wygodne. Ale też, że ciężko je zdjąć, jak zawierają dwójeczkę. Ja już mam taką wprawę, że Monikę na stojąco albo w biegu przewijam (nosi zwykłe pampersy z Dady).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U mnie tylko Dady się sprawdziły. Z Pampersa uczulały, Happy totalna porażka, bo szybko siku przeciekało, a dwójek to już w ogóle nie trzymały, Tujours (czy jakoś tak) strasznie córkę odparzały.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:U mnie tylko Dady się sprawdziły. Z Pampersa uczulały, Happy totalna porażka, bo szybko siku przeciekało, a dwójek to już w ogóle nie trzymały, Tujours (czy jakoś tak) strasznie córkę odparzały.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
A my praktycznie od początku Happy i bardzo je lubię. Co do pantsów to na początku wydają mi się mało praktyczne bo musisz cale dziecko rozebrać żeby założyć nowego z kolei teraz jak córkę odpieluchowujemy to pantsy super bo można szybko zsunąć jak majątki i na nocnik posadzić
[/url]
PCOS, dkp -
Ja sie uporałam z dwoma praniami ciuszków. Wszystkie przeżyły te 90 stopni. Jestem taka zadowolona z tych zdobyczy ze chyba z radości będe sie w nich tarzać. Same nówki h&m,f&f i next. No cudowne i wspaniałe i zajebiste są. Plus mam dwa otulacze i paczke tetry 4 szt. 3 białe i jedna pomarańczowa. Oczywiście oryginalnie zapakowane.
mikka86, Kamsza, Micia, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle jak wszedł temat pampków to wymyśliłam,że kupie i Dada i Pampers jedynki na początek i zobacze które lepsze. Dwie paczki pójda pewnie w tydzien więc szybko będe wiedziała,które pasuja.
Dziewczyny na czasie,pomóżcie z wyborem wkładek laktacyjnych. Jakoś temat mnie omija od lat i nie wiem,ktore są ok. Wymyślili już cieńkie ale chłonne? -
Coś Ty, nadal są albo grube albo gówniane plastikowe. Ale miałam jakieś tam swoje ulubione, mam gdzieś schowane - jak znajdę dam znać
Generalnie na początku jest to zdecydowanie niezbędne, ale ja już tak od 4. czy 5. miesiąca życia małej nie używałam, bo nie miałam takiej potrzeby..
-
Mojej mało tyłek nie odpadł po happy wiec ja podziękuje.
Kurcze to mnie zdołowałaś tymi wkładkami. W zime kij ale w upał w tym dziadostwie chodzić....Ja widzialam.z lovi chyba ,takie u góry jakby z tłoczoną koronka,ale to na opakowaniu ładnie wyglądało. Nie wiem jak w środku.... -
Mi się sprawdziły z Babydream
nie są jakieś bardzo grube, nie śmierdziało szybko mlekiem i nie przeciekały tak szybko (a ja często miałam "fontannę" z cyców, której nie szło opanować. Najgorzej na początku, bo Maluch nie był w stanie tyle łykać naraz, krztusił się, puszczał i oboje byliśmy z mleka).
Sporo osób też poleca Baby Ono, że lepiej się trzymają na bieliźnie, a chłonność z Babydream mają podobną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:09
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥