Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O tych nawet nie słyszałam.
LidziA89 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A tych z babydream nie próbowałam nawet. Ogólnie nie lubię tego dziadostwa. Mam małe cycki i wyglądam jakbym sobie skarpetki tam upchala
Poza tym ja z dobre dwa miesiące po porodzie pocilam się jak rolnik w szczycie żniw, więc teraz latem to już w ogóle sobie nie wyobrażam. Po godzinie będę chyba miała uwazony ser z własnego mleka w tych wkładkach.
-
KarolaJJJ wrote:Jeszcze Ebebe UltraSlim wyglądaja ok
Ale czekam.na opinie karmiącychjestem tez w plecy z nakladkami na sutki. Pacjentki przychodzą i wychodza a kazda ma inne....Ru tez prosze o rade te "młodsze" mamy
-
Casjopea, ja też mam małe cyce
Ja nakładek używałam tylko przy Moni, jakieś 3-4 dni, bo źle łapała cycka, sam sutek bez otoczki i mi zmasakrowała sutki.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Znalazłam potwierdzenie że to Maluszek kopie, że to nie żadne wydaje mi się - lekarz nawet zdziwiony że już wyczułam ruchy
Badania wszystkie wspaniałe - jedynie kazał mi prowadzić dzienniczek ciśnień. Wogóle mnie ucieszył bo powiedział że początek był troszkę trudny ale teraz to cudowna ciąża także skacze z radości
Aska1994, Eluska, mikka86, Alrauna1987, Sylka135, Lolla, Casjopea, Kamsza, Micia, KasiaLukasia, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
33Syliwa dziwne ze lekarz jest zdziwiony. Wiekszosc kobiet czuje ruchy w 18 tc...
Co do cycków,ja ogólnie mam małe ale teraz przez ciąże zajmują jakieś 50% mojego ciała hahha. Mam takie wrażenie ze są ogromne,czułam sie sexi ale jak sie obejrzałam w lustrze,nago to mi sie gorąco zrobiło. Wyglądam fatalnie,jakieś wiszące na brzuch zdechlaki. Bleh.
Nakładki na sutki są albo jak dziecko ma problem złapać sutki bo np są za małe,wklęsłe itp ale też po to żeby ochronić poranione brodawki. Ja wole mieć. Ja juz mówiłam ze ide jak na wojne laktacyjną. Wszystko bede miała ze sobą a nie jak 14 lat temu jak cielak jakiś,bez niczego,z zerową wiedzą -
Casjopea wrote:A tych z babydream nie próbowałam nawet. Ogólnie nie lubię tego dziadostwa. Mam małe cycki i wyglądam jakbym sobie skarpetki tam upchala
Poza tym ja z dobre dwa miesiące po porodzie pocilam się jak rolnik w szczycie żniw, więc teraz latem to już w ogóle sobie nie wyobrażam. Po godzinie będę chyba miała uwazony ser z własnego mleka w tych wkładkach.
-
KarolaJJJ wrote:33Syliwa dziwne ze lekarz jest zdziwiony. Wiekszosc kobiet czuje ruchy w 18 tc...
Co do cycków,ja ogólnie mam małe ale teraz przez ciąże zajmują jakieś 50% mojego ciała hahha. Mam takie wrażenie ze są ogromne,czułam sie sexi ale jak sie obejrzałam w lustrze,nago to mi sie gorąco zrobiło. Wyglądam fatalnie,jakieś wiszące na brzuch zdechlaki. Bleh.
Nakładki na sutki są albo jak dziecko ma problem złapać sutki bo np są za małe,wklęsłe itp ale też po to żeby ochronić poranione brodawki. Ja wole mieć. Ja juz mówiłam ze ide jak na wojne laktacyjną. Wszystko bede miała ze sobą a nie jak 14 lat temu jak cielak jakiś,bez niczego,z zerową wiedzą
tak tez mi się wydaje...może musiał coś niby powiedzieć, żeby nie było
a nakładki na sutki są potrzebne mega ( jak sięgam pamięcią moje siostry bez tego tragedia z karmieniem a z tym o niebo lepiej) więc i ja mieć będę - póki co muszę zacząć chyba robic jakąś liste bo nic nie mam nic nie kupuje - wydaje mi się że mam kupę czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:50
-
Ja też używałam tych z babydream ale teraz planuje zainwestować w wielorazówki bo u mnie dużo tego schodziło. Jeszcze do niedawna musiałam używać np. Jak byłam w pracy. Co do pieluch happy to teraz jest seria cienkich tak samo jak np. Dada i dobrze chłoną. Co do nakładek miałam ale nie używałam, Mała w ogóle nie chciała tego chwytać za to konieczne dla mnie były nakładki na sutki do wietrzenia...i maść puralen z medeli oraz kompresy multi-mam bez tego bym chyba umarła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:53
[/url]
PCOS, dkp -
Alisia wrote:Jest w Polsce to milczy
nie ma czasu na forum