Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz drugi dzień widze,że bardzo wypadają mi włosy.Musze sie jakoś zmobilizować do dostarczania witamin bo wyłysieje do porodu. Do tego te pękające kąciki ust. Tylko jak jeść jak się nie da za cholere nic wcisnąć. Chyba zaczne łykac tabletki na nowo bo innego wyjścia nie widze.
Dzisiaj sie wazylam i prawie mam wage sprzed ciązy co oznacza ze przytylam ok 2,5 kg w ciagu 1.5 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 07:52
-
Znaczy sie - za 30 minut atakuje ich telefonicznie. Ale ta przychodnia jest strasznie bolezona i czasem sie dodzwonic graniczy z cudem. Nieraz bylo tak, ze od 8 maja czynna infolinie a mnie sie udalo dodzwonic 8:03 i juz nie bylo miejsc na caly dzien
Ostatnio na szczescie maja ten system kolejkowania polaczen przychodzacych bo wczesniej musialam sie 30 razy rozlaczac i dzwonic od nowa
Nie lubie tej przychodni, tyle razy mialam juz sie z niej wypisac, ale teraz to juz nie ma sensu.
Jest ten polski lekarz i jest jeden taki o bardzo zachecajjacym imieniu i nazwisku - Mohhamed Hussain - niezle polaczenie- ale jest bardzo fajny, rozsadny i jako pierwszy powiedzial ze to nie halo zeby tak w dziecko tyle antybiotykow pchac bez badan i mi przyznal racje ze dobrze robie ze mu te leki z polski podaje ktorych tu nie ma a ktore dzialaja :p i wysylal pisma ponaglajace do szpitalu o wizyty - naprawde fajny gosc.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Kajtolo wrote:KasiaLukasia jak u Ciebie?
Poleguję i czekam na poniedziałkową kontrolę. Wczoraj byłam zrobić badania krew/mocz, to teraz już mogę siedzieć w domu do poniedziałku. Dalej plamię, ale wydaje mi się, że trochę mniej. Pobolewał mnie też brzuch, więc wziełam rozkurczowo no-spę. I czytam Was regularnie moje kochane
W czwartek odbieramy klucze do nowego mieszkania, czeka mnie przeprowadzka. Cieszyłam się tym na maksa, a teraz napawa mnie to lekkim przerażeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 09:57
Kajtolo, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Mikaja widać że umawianie się do twojego lekarza to również nauka wytrzymałości
dobrze ze wizyta umówiona.
Patrycja trzymam kciuki
KasiaLukasia wypoczywaj ile się da. Gratulacje odebrania kluczy:*
PannaJoanna witajWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 09:58
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Mikaja u nas do rodzinnego to samo. Juz nawet nie dzwonie bo rejestracja niby od 8 ale dopiero po 12 telefony odbieraja. Jeżdze osobiscie i np o 8.10 juz nie ma miejsc bo od 8 ludzie dzwonili i sie rejestrowali. Nie wiem jak jak nie odbieraja. Ale juz sie nawet nie denerwuje bo to bez sensu. Ja w uk zawsze unikałam mohamedów bo lekarze z nich beznadziejni,ale fajnie ze Ty trafiłas na ogarniętego. Pewnie studiował w Polsce
-
Hej, nie odzywałam się dawno.
Młody dalej nie w humorze, zęby go męczą A ja mam coraz mnie energiinie dam rady nadrobić
U mnie tydzień temu wyrwana dolna siódemka, dziś byłam na kontroli i zdjęciu szwów. Lekarz powiedział że się pięknie zagoilo i nie widać że tu tydzień temu był wyrwany ząbzapisali mnie na leczenie zębów za tydzień i za dwa tygodnie bo podobno w ciąży większość wypełnień za darmo robią lepszymi plombami.
Wczoraj miałam polowkowe !!! 19+5 z om, a 20+2 Z usg, czyli o 4 dni starsze wg pomiarów, ale najważniejszy jest wiek ciąży z usg 1 trymestru wg którego teraz jest 20+1
Byłam u innego lekarza, 3h czekania w poradni, ale pan doktor bardzo dokładny, usg trwało ponad 30 minut i wg tego badania narządy są prawidłowe:)
I na 100% będzie dziewczynka:) pięknie było widać
To tyle wam chciałam napisaćzaglądam w wolnych chwilach i czasem podpatruje co piszecie ale nie jestem na bieżąco:(
Sylka135, Eluska, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Patrycja28 wrote:Cześć dziewczyny
Trzymajcie kciuki za mojego dentyste i za to, żebym nie uciekła spod gabinetu :p na 11 wizyta, boję się jak cholera
kciuki mocnePatrycja28 lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️