Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Casopea, też byłam na granicy, wyprowadziłam się dietą. Teraz żelazo mam w górnej granicy, ferrytynę w dolnej, ale staram się pilnować tego żelaza, skoro zapasy kiepskie...
Fasolka szparagowa, szpinak, soki, buraczki na ciepło (uwielbiam), jarmuż.
Fasolkę ostatnio na obiad mialam, szpinak/jarmuż kładę zamiast sałaty, z buraków i owocow robię soki przecierowe. Ostatnio sałatka śledziowo buraczana była
W piątek naleśniki ze szpinakiem, czosnkiem i jajkiemkoktaile z pestkami dyni, jarmużem, cytrusami, żurawiną.
Wyprowadziłam też mocz do stanu względnego, cytrusy + żurawina właśniemega dawki.
Ja żelazo mam super, mocz w porządku, ale morfo leci, więc muszę się wziąć za dietkę
-
Casjopea mega gładko poszło! gratulacje
Lidzia współczuje straty
Kinga gratuluje córeczki!
u mnie znowu armagedon, mam tak zawalone zatoki, że płukanie nie daje rady. głowa mi wybuchnie. do tego mały przywalił mi dziś swoją głową w twazrz i mam usta takie, jakbym przesadziła z botoxem, szkoda że nierówno i tylko jedna strona... dobrze że zęby całe bo krew lała się strumieniami.
w ogóle mój syn przechodzi od wczoraj chyba przedwczesny bunt dwulatka, jak go dziś nie wyrzucę przez okno tzn że wzbiłam się na szczyty szczytów cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 12:02
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Casjopea w domu lepiej. Ale nadal mma zawroty glowy.
Ines to nie jest przedwczesne, bo ten okres to wlasnie 18-30 miesiecyWiec akurat o czasie
Polecam Harvey Karp - najszczesliwsze dziecko w okolicyZaczelam czytac, jak maly mial 30 miesiecy i doszlam do wniosku, ze juz bez sensu, bo praktycznie mamy to za soba
-
Ines, łączę się w bólu, Monika dzisiaj to jeden wielki jojk i bunt. A dodając jeszcze, że braciszek ją zaraził, to podwójny armagedon. Sama z nimi jestem i byle do wieczora...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ines jakbyś go wyrzuciła to jak co my nic nienwiemy
z tym ze jak go wywalisz to i tak przylezie woec nie wiem czy to ma sens bo sasiedzi zobaczą. Moze zwiąż go i zamknij w piwnicy:D
Mam juz brzuch. Nagle wyskoczył
https://zapodaj.net/592f0f91114bc.jpg.htmlCzarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Chyba, że masz okno z widokiem na Las, to śmiało za szelki i na klamkę, tylko się będzie tłukł o szybę
KarolaJJJ, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Od paru dni mam totalną pustkę obiadową w głowie. Dzisiaj zrobiłam spaghetti, ale zjadłam jakoś bez ochoty. Nie mam pomysłów totalnie. Też tak macie?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Hahahaha dobre rady dobre
dziś na szczęście tatus ma nockę, jest w domu wyspał się po dyżurze wiec oddałam syncia, zamknelam się i leżę. Chłopaki poszli na spacer a ja upajam się cisza... walczył z ubieraniem 20 minut, ale się śmiałam
Wczoraj mi nie było do śmiechu jak sobiebwyobrazilam ze mam w takich wrzaskach ubrać dwojkeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 14:02
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:Hahahaha dobre rady dobre
dziś na szczęście tatus ma nockę, jest w domu wyspał się po dyżurze wiec oddałam syncia, zamknelam się i leżę. Chłopaki poszli na spacer a ja upajam się cisza... walczył z ubieraniem 20 minut, ale się śmiałam
Wczoraj mi nie było do śmiechu jak sobiebwyobrazilam ze mam w takich wrzaskach ubrać dwojke
Z takich historii to ja koedys musialam wyjsc wczesniej z domu to tata musiał dziecko ubrac do przedszkola, jak ja odebralam to sie okazalo ze ubral ja w piżame....Aska1994, 33Sylwia, Kamsza, ines., Czarna_kawa, Casjopea, Sylka135, Micia lubią tę wiadomość
-
ines. wrote:
Wczoraj mi nie było do śmiechu jak sobiebwyobrazilam ze mam w takich wrzaskach ubrać dwojke
Będzie się i tak zdarzaćkorki do uszu albo włączenie trybu olewczego. Jak trzeba, to trzeba i płacz nic tu nie zmieni (tak, jestem potworem, ale dzięki temu jeszcze nie ześwirowałam
).
Karola, aż się uśmiechnęłam
ale zaraz mi przeszło, bo mój tak samo zdolny
U mnnie dzisiaj zabawnie bo musiałam jechac na miasto do urzedu i weszlam po drodze do szmateksu, nakupiłam małemu dwie torby ubrań i musze zdążyc do domu orzed starym bo jak zobaczy że nosiłam torby to mnie zabije. Tak to mu powiem ze kurierem przyszlo i tyle a jak mnie złapie to mi nogi z tyłka powyrywa
Micia lubi tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:Ty sobie lepiej wyobraz jakie jaca będą jak bedziesz w szpitalu a mąż z młodszym w domu.
Z takich historii to ja koedys musialam wyjsc wczesniej z domu to tata musiał dziecko ubrac do przedszkola, jak ja odebralam to sie okazalo ze ubral ja w piżame....url=https://www.suwaczek.pl/][/url]