Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ wrote:Ale nie tak ze mi tydzień pokazuje
Bo wybrałaś suwaczek ile dni do porodu a nie który tydzień. Zrób jeszcze raz i w ostatnim etapie wybierz typ który tydzień. -
I Hope też chyba ostatnio milczy?
Kajtolo lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dziewczyny idziecie/chodziłyście do szkoły rodzenia? Czy to przydatne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 21:16
-
Kajtolo wrote:Danio i Patrycja28 dawno się nie odzywały
Melduję że żyje
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam weny do pisania
Co do szkoly rodzenia ja sie wybieram. W przyszłym tygodniu się zapisuję. Pracują w niej polozna z mijego szpitala wiec myślę ze nie zaszkodzi. To moje pierwsze dziecko myślę że dowiem sie ciekawych rzeczy. Zapisałam się także na warsztaty "bezpieczny maluch".Sylka135, Kajtolo, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Mikaja, ta poduszka z ikei wg mnie taka sobie. Dosc twarda i mala, bylam nia zainteresowana, ale zrezygnowalam.
Poliś, ja tez u siebie zauwazylam ostatnio zmniejszona ilosc siusiania i w mniejszych ilosciach. nawet zastanawialam sie czy to nic z pecherzem, ale badania okej.
Nad szkoła rodzenia własnie sie zastanawialam, podobno jak odprowadzasz w Wawie podatki to mozna korzystac ze szkoly rodzenia za darmo, wiec to duzy plus. tylko u mnie kie0sko z dojazdem, bo nie jestesmy zmotoryzowani A jwstem spod Warszawy.
A wy skad jestescie dziewczyny?
-
Miewacie czasem takie przelewania? Odgłos z brzucha dosłownie taki, jakby z jakiejś rury leciało albo jakby ktoś sikał pod sporym ciśnieniem. Dźwięk tak głośny, że aż się przeraziłam.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
tka_aa wrote:
A wy skad jestescie dziewczyny?
Ja jestem z Gdyni. Mam do wyboru dwie szkoły na NFZ i kilka prywatnych. Zastanawiam się bo znam mojego męża i wiem że nie wysiedzi na tych zajęciach a samej chyba nie chce iść. Zależy mi na tych zajęciach z opieki nad noworodkiem tak naprawdę. Na dodatek to jest ponad 2 miesiące spotkań a ja w maju już chce wyjechać. Nie wiem co robić.
-
LidziA89 wrote:Ja jestem z Gdyni. Mam do wyboru dwie szkoły na NFZ i kilka prywatnych. Zastanawiam się bo znam mojego męża i wiem że nie wysiedzi na tych zajęciach a samej chyba nie chce iść. Zależy mi na tych zajęciach z opieki nad noworodkiem tak naprawdę. Na dodatek to jest ponad 2 miesiące spotkań a ja w maju już chce wyjechać. Nie wiem co robić.
A może zapisz się na NFZ, nie stracisz kasy, a jak wam się nie spodoba, albo wyjedziecie to nic straconego.
Wiem, że w Wawie są też szkoły rodzenia weekendowe, tylko czy to ma sens to nie wiem.
A gdzie wyjeżdżasz?LidziA89 lubi tę wiadomość
-
Aska1994 wrote:Miewacie czasem takie przelewania? Odgłos z brzucha dosłownie taki, jakby z jakiejś rury leciało albo jakby ktoś sikał pod sporym ciśnieniem. Dźwięk tak głośny, że aż się przeraziłam.
Czasami coś mi tam burczy, ale nie jakoś bardzo. Trochę jak jakaś żaba ;-p -
tka_aa wrote:A może zapisz się na NFZ, nie stracisz kasy, a jak wam się nie spodoba, albo wyjedziecie to nic straconego.
Wiem, że w Wawie są też szkoły rodzenia weekendowe, tylko czy to ma sens to nie wiem.
A gdzie wyjeżdżasz?
Mój mąż będzie robił remont w mieszkaniu więc ja się wybieram na Kaszuby na działkę naładować baterie muszę się przespać z tą szkołą rodzeniatka_aa, 33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:Emma luz,ja wczoraj beczałam bo mój kot wymiotował więc kazdy przezywa sytuacje ze zwierzakiem jak chce.
Im lovin itEmma_, KarolaJJJ lubią tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Mój mąż będzie robił remont w mieszkaniu więc ja się wybieram na Kaszuby na działkę naładować baterie muszę się przespać z tą szkołą rodzenia
Czyli uciekasz od roboty ;-P Nigdy nie byłam na Kaszubach, musze się kiedyś wybrać, bo podobno piękne rejony -
anngelikamarta wrote:okazało się że ją USPALI do obcięcia pazurków i na moje pytanie jakim prawem bez mojej zgody to pani "weterynarz" zaczęła się śmiać
Btw u nas przed każdą narkoza jest podpisywana przez właściciela zgoda, w której wyszczególnione są ewentualne zagrożenia.33Sylwia lubi tę wiadomość