Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Woow 430g! Kawał chłopa!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KarolaJJJ wrote:Ja po prenatalnych. Klocek ma 430 g i jakas plame(zwapnienie) na seduszku. Mamy skierowanie na III prenatalne w 30tc zeby to skontrolowac. Ogólnie zdrowy kawał chłopa o wielkich jajcachurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola no to kawał chłopaka !!! Gratuluję !!!
Dziewczyny czy u Was też ostatnio jest jakieś zatrzymanie płynów ? dużo piję bo mam suchoty, ale mało sikam.. W trakcie dnia jeszcze jako tako, ale w nocy to czasem w ogóle nie wstaję od tygodnia albo max raz... Czytałam, że jak macica idzie w górę to problemy z uciskiem na pęcherz i częstym oddawaniem moczu się kończą a w III trymestrze znów wracają, ale dziwię się, że mój organizm domaga się wody około 2 litry a mało sikam, i tak w ostatnim tygodniu 1,5 kg na plus..Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
poliś wrote:Dziewczyny czy u Was też ostatnio jest jakieś zatrzymanie płynów ? dużo piję bo mam suchoty, ale mało sikam.. W trakcie dnia jeszcze jako tako, ale w nocy to czasem w ogóle nie wstaję od tygodnia albo max raz... Czytałam, że jak macica idzie w górę to problemy z uciskiem na pęcherz i częstym oddawaniem moczu się kończą a w III trymestrze znów wracają, ale dziwię się, że mój organizm domaga się wody około 2 litry a mało sikam, i tak w ostatnim tygodniu 1,5 kg na plus..
Wiesz co ja się też nad tym ostatnio zastanawiałam. Od początku ciąży wstawalam w nocy siku teraz już nie muszę. Chodzę sikac żadziej i moczu jest zdecydowanie mniej. A pije tyle samo albo i więcej.poliś lubi tę wiadomość
-
poliś wrote:Karola no to kawał chłopaka !!! Gratuluję !!!
Dziewczyny czy u Was też ostatnio jest jakieś zatrzymanie płynów ? dużo piję bo mam suchoty, ale mało sikam.. W trakcie dnia jeszcze jako tako, ale w nocy to czasem w ogóle nie wstaję od tygodnia albo max raz... Czytałam, że jak macica idzie w górę to problemy z uciskiem na pęcherz i częstym oddawaniem moczu się kończą a w III trymestrze znów wracają, ale dziwię się, że mój organizm domaga się wody około 2 litry a mało sikam, i tak w ostatnim tygodniu 1,5 kg na plus..
Mam tak samopoliś lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
LidziA89 wrote:Wiesz co ja się też nad tym ostatnio zastanawiałam. Od początku ciąży wstawalam w nocy siku teraz już nie muszę. Chodzę sikac żadziej i moczu jest zdecydowanie mniej. A pije tyle samo albo i więcej.Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
mikka86 wrote:A ja nadal dużo sikam, w nocy minimum trzy razy wstaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2019, 19:48
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
mikka86 wrote:Wpisujesz w Google suwaczki ciążowe, tam ustawiasz sobie suwaczek i kopiujesz link, później na beelly w rogu wchodzisz w ustawienia , później w społeczność i w miejscu podpis na forum wklejasz link
ines., KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Bo wybrałaś inny rodzaj suwaczka tam masz kilka rodzajów.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥