Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:ojej ,z tych to ledwie połowę miałam
-
Magda-mbc u mnie również szyjka zaczęła się skracać. Jutro mam zakładany pessar. Moja jest sporo dłuższa, bo 23 mm.
A w ogóle jestem po połówkowym. Córeczka zdrowa,masa 470g. Łożysko, które było nisko już poszło do góry. Także poza szyjką same dobre wieści. 😉Aska1994, mikaja, poliś, Kamsza, Eluska, Hiszpaneczka, ines., Messy92, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dzisiaj już sporo napisalyscie nadrobie na spokojnie a teraz tylko chce się podzielić dzisiejszym badaniem Dzisiaj na szczęście już się udało zrobić. Lekarz powiedział że niedomykalność zastawki jest czynnosciowa więc nie ma czym się przejmować. A zwapnienie prawdopodobnie jest przez infekcje. Nic nie mowil o wadach genetycznych. Bardzo dokladne zbadal Maluszka i kazał się cieszyc ciąża 😃 także kamień z serca
mikaja, Lolla, poliś, Kamsza, Emma_, mikka86, Drobinka91, Aska1994, Eluska, KasiaLukasia, Hiszpaneczka, Casjopea, ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Sylka bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, teraz dokladnie tak jak lekarz zalecił ciesz się ciąża i zdrowym maleństwem
Sylka135 lubi tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Maskara ile tych badań na liście.. Serio ginekolog bada gruczoły sutkowe 2x w trakcie ciąży? Mialyscie to już sprawdzane?Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
Mi moj polski gin w poprzedniej ciazy na kazdej wizycie piersi ogladal. Pamietam na pierwszej wizycie weszlam i mowie, ze przyszlam, bo jestem w ciazy, a on fajnie, 'to na wage zapraszam', potem 'prosze pokazac piersi... tak, jest pani w ciazy' Ale fakt, u mnie to bylo momentalnie po brodawkach widac. Strasznie mi ciemnieja w ciazy.
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie 😘 jesteśmy w drodze do Polski razem z teściową, ale dziś nastroje znacznie lepsze. Ja naprawdę o dziwo dobrze się trzymam, chyba włączyłam gdzieś sobie jakąś blokadę i nie dopuszczam do siebie negatywnych myśli i stresu i jestem silna, bo mam dla kogo. Czuje się jak narazie bardzo dobrze, ale macie rację, przemyślę jeszcze kwestię samego pogrzebu albo przynajmniej będę gdzieś z boku, zobaczę jak sytuacja będzie wyglądać na miejscu i jak się będę czuła, bo narazie to i tak niewiadomo jeszcze kiedy pogrzeb.
Sylka135 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Emma_ wrote:Mikka, bo nie wiem, tobie odpowiada podejście tego lekarza czy jednak nie?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Na poprawę humoru: co 2 latka ma na myśli mówiąc: "sika pipa"? ja się z tego od wczoraj śmieję odkąd usłyszałam od mojej córki hahahaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Na poprawę humoru: co 2 latka ma na myśli mówiąc: "sika pipa"? ja się z tego od wczoraj śmieję odkąd usłyszałam od mojej córki hahaha
skąd to wziela ?
Moj zawsze, jak sikam, mowi, ze mama nie ma siusiaka, ze mam pupke z przodu i z tylu
Wczoraj przed wyjsciem do fryzjera pytal sie mnie, gdzie mam piersi Troche sie przerazilam, ze zapyta o to samo fryzjerkę -
mikaja wrote:Mi moj polski gin w poprzedniej ciazy na kazdej wizycie piersi ogladal. Pamietam na pierwszej wizycie weszlam i mowie, ze przyszlam, bo jestem w ciazy, a on fajnie, 'to na wage zapraszam', potem 'prosze pokazac piersi... tak, jest pani w ciazy' Ale fakt, u mnie to bylo momentalnie po brodawkach widac. Strasznie mi ciemnieja w ciazy.
Kurczę aż jestem zdziwiona mój prowadzący ginelolog jest mi dobrze znany, wcześniejsze ciążę też prowadził, jest młody i mam z nim super kontakt, moze to głupie ale jak by powiedzial że zbada mi sutki byłoby to dla mnie wstydliwe, serio heheh, pomimo tego że na każdej wizycie bada mnie dopochwowo, to do tego już się przyzwyczailam, ale jakoś niewyobrazam sobie stanąć przed nim bez stanika..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 12:41
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
poliś wrote:Kurczę aż jestem zdziwiona mój prowadzący ginelolog jest mi dobrze znany, wcześniejsze ciążę też prowadził, jest młody i mam z nim super kontakt, moze to głupie ale jak by powiedzial że zbada mi sutki byłoby to dla mnie wstydliwe, serio heheh, pomimo tego że na każdej wizycie bada mnie dopochwowo, to do tego już się przyzwyczailam, ale jakoś niewyobrazam sobie stanąć przed nim bez stanika..
to kazał się zapisać na usg,lekarze nie chcą tego robić,bo boją się o posądzenie o molestowanie, mogą pokazać np na sztucznej piersi ,jak sama mogę zbadać piersi ale sami badać nie chcą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 12:55
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikaja, ale właśnie ten tekst nie ma nic wspólnego z sikaniem (co do sikania, to przerabialiśmy też x dziećmi łapanie za siusiaka taty, jak mu któreś wlazło do łazienki przy kąpieli czy coś ).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Mikaja, ale właśnie ten tekst nie ma nic wspólnego z sikaniem (co do sikania, to przerabialiśmy też x dziećmi łapanie za siusiaka taty, jak mu któreś wlazło do łazienki przy kąpieli czy coś ).
Hmm.... szybka piłka może ? Mąż jakiegos meczu nie ogladal ?
Mój od wczoraj tez cos taiego powtarza, ale po angielsku wiec wymieklam... ciagle tylko 'mummy look /i tu to slowo'/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 12:57