Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam zostal fotelik,łóżeczko,wanienka i takie pierdoły typu wkladki laktacyjne,kompresy żelowe, nakladki ma sutki,pizama rozpinana, masc do brodawek i kosmetyki dla dziecka ale to w maju już kupimy bo teraz trzeba zacisnąć pasa. Za same tabletki dla corki miesięcznie 1200 zł musze zapłacic wiec czeka nas post zakupowy.
-
KarolaJJJ wrote:Nam zostal fotelik,łóżeczko,wanienka i takie pierdoły typu wkladki laktacyjne,kompresy żelowe, nakladki ma sutki,pizama rozpinana, masc do brodawek i kosmetyki dla dziecka ale to w maju już kupimy bo teraz trzeba zacisnąć pasa. Za same tabletki dla corki miesięcznie 1200 zł musze zapłacic wiec czeka nas post zakupowy.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
A ja nadal nic nie kupiłam.
KasiaLukasia, poliś lubią tę wiadomość
-
a mi jeszcze wózek, fotelik, łóżeczko drewniane,komoda na rzeczy małego,monitor oddechu, laktator,termometr bezdotykowy,wanienka, kosmetyki do pielęgnacji dla Ksawerego, dla mnie ze 3-4 koszule nocne, ze 3-4 staniki, kapcie do szpitala, podkłady,wkładki laktacyjne, z ubranek to muszę dokupić jeszcze ze 3 pary bodziaków na 56 i ze trzy pary śpoichów na 56,o kurde,dużo tego jeszcze....url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
To ja muszę tylko parę body z krótkim, kosmetyki dla mnie i Małego, jedną koszulę, torby, kapcie do szpitala, komoda dla Konrada i tyleZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:jejku czemu tak dużo za tabletki ??
-
Ja mam jeszcze duzo rzeczy do kupienia wiec nawet sie nie zaczynam rozpisywac - ale glownie pierdoly i duzo rzeczy dla mnie do szpitala - koszule itd. Mam nadzieje, ze mi zaplaca za te 2 dni wolnego, ktore wzielam 1,5 tygodnia temu, bo jak nie to budzet domowy nadszarpne. Ale no chyba wezme kase i juz kupie w maju wszystko na raz,bo zaczynam miec dosc takiego rozmemłania i zostawiania tego na później. Niby jeszcze 3,5 miesiaca ale no czas zaiwania, a ja lubie byc gotowa wczesniej, niz pozniej
Dzis 24t2d wowWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 12:35
-
My z ubranek mamy wszystko. Wczoraj dostałam jeszcze jedna wielka siatkę. Musimy kupić: komode, wózek, leżaczek, 3 prześcieradła na łóżko i 3 na przewijak, 2 rożki, 2 kocyki, 3 ręczniki, laktator, chuste, nianie elektroniczna nie licząc pieluch i chusteczek jest tego jeszcze ogromnie dużo a właśnie robię zamówienie na Gemini i mam w koszyku produktów na 331.40 🙈
Aaaa no i jeszcze koszule do porodu i poporodowa, jakieś bluzki do karmienia mnóstwo tego 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 12:39
-
Emma_ wrote:Macie jakieś komody wybrane?
Nie będę oryginalna i kupuje komode malm z 4 szufladami z Ikea 😁 z tego co widziałam większość przyszłych rodziców ja wybiera.Emma_, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam malm, stara, troche juz leciwa, ale zyje i sie nada - i tak przy przeprowadzce pojdzie na smietnik - wiele juz przeszla. Ja mam te z 3 szufladami.
W Pl na pewno jej nie kupie - dokupie polki do szafy i poki co dzieciaki beda dzielily jedna szafe. -
No ja dlatego zabralam sie za wyprawke wcześniej, zeby koncówke ciazy odspanąć,ubranka tez juz partiami piore i pakuje w worki zeby pozniej sie z tym nie bawic.Z Młoda tak miałam ze z niczym sie nie wyrobiłam ,nawet z wozkiem i kosmetykami wiec tym razem chce byc gotowa do tego 30 tc
-
KarolaJJJ wrote:Refundacja jest od 15 roku zycia na te leki,niestety przez to cholerne 500+ i inne dodatki dla patologii musza ucinac dofinansowania do leków i kontrakty w poradniach...Juz szkoda słów dokąd nasz kraj zmierzaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
LidziA89 wrote:Nie będę oryginalna i kupuje komode malm z 4 szufladami z Ikea 😁 z tego co widziałam większość przyszłych rodziców ja wybiera.
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
Alisia wrote:To jednak coś kupiłaś 👍
No i to bardziej zakup dla mnie? Żebym miała gdzie kolejne graty upychac 😉 -
Ja już powoli piorę ubranka , udało mi się kupić wielką pakę ubranek wszystko co potrzeba -rozmiar 62 za 40 zł Wyprałam w 90c i wszystko przetrwało jak się wzięłam za prasowanie to odpadłam na kopertowych brodzikach , jak ja to ubiorę dziecku zapinanie to mordęga 😂