Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Strasznie lubie czytac dziewczyny z marca i kwietnia 😊 u nich już taki ruch, czopy, skurcze, porody, sutki 😁 już chociaż maj by mógł być 😁
o matulu przestań i wez mnie nawet nie straszCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
_Hope_ wrote:Strasznie lubie czytac dziewczyny z marca i kwietnia 😊 u nich już taki ruch, czopy, skurcze, porody, sutki 😁 już chociaż maj by mógł być 😁url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:Ja nie znam żadnej Hani, poza dziewczynką u mojego synka w przedszkolu. On koniecznie chce, żeby małą była Amelka, bo myśli, że Hania to będzie ta sama Hania co w przedszkolu Ostatnio mu tłumaczyłam, że jest więcej osó o tym samym imieniu na świecie na przykładzie mojej znajomej i fryzjerki, bo akurat obydwie Pauliny i je zna i kojarzy
My juz mowimy Stachu wiec zadne to zdrobnienie,jak to statego chłopa😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 10:31
-
KarolaJJJ wrote:Moja przelozona nosi to zacne imie Hanna,psychopatka. Ale Hani teraz jest od cholery,Zosi,Maj i Antków tez. Jak ja Młoda rodzilam to byly Julki,Oliwie,Wiktorie i Wiktory.
My juz mowimy Stachu wiec zadne to zdrobnienie,jak to statego chłopa😁url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Hope, też czytam marcòwki i kwietniòwki
Miłosz mi się podoba, ale mąż kręcił nosem.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Moja przelozona nosi to zacne imie Hanna,psychopatka. Ale Hani teraz jest od cholery,Zosi,Maj i Antków tez. Jak ja Młoda rodzilam to byly Julki,Oliwie,Wiktorie i Wiktory.
My juz mowimy Stachu wiec zadne to zdrobnienie,jak to statego chłopa😁
Może sobie ich być od cholery - moja będzie tylko jedna
Dzisiaj się ważą nasze losy w tym kraju...znowu. Cały czas utrzymuję, że wracamy w październiku. Zobaczymy, czy i co przegłosują. Męczy mnie ten Brexit -
Ja tez nie zaglądam do innych,i tak mam wrazenie ze tutaj juz spędzam za dzuzo czasu.
Ja w ogole staram sie unikać grup i forum bo jak czasem poczytam to mam dosyc ludzi ostatnio napisalam na jednym z pytaniem o polecany sok z marchwii ,sklepowy to mnie napało stado ciezarnych ze dziecko chce zabic witaminą a i ze jestem wyrodna bo retinol i wit a szkodza na płód, mysle sobie, nie mam cierpliwości i poszłam sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 10:59
-
Jak miałam mózg czytałam książki 😁 teraz nie umiem się zupełnie skupić więc czytam forum 🤣
-
Szymon już jest w bliskiej rodzinie o dość popularne to imię jest (u synka w grupie jest aż 3!),Michał to blisko kuzyn, Tomek to mój mąż, a Wojtek mój brat Piotr mi się źle kojarzy cholera, strasznie wybredna jestem 🤣Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Szymon już jest w bliskiej rodzinie o dość popularne to imię jest (u synka w grupie jest aż 3!),Michał to blisko kuzyn, Tomek to mój mąż, a Wojtek mój brat Piotr mi się źle kojarzy cholera, strasznie wybredna jestem 🤣
A np Przemek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 11:20
-
Aska1994 wrote:Szymon już jest w bliskiej rodzinie o dość popularne to imię jest (u synka w grupie jest aż 3!),Michał to blisko kuzyn, Tomek to mój mąż, a Wojtek mój brat Piotr mi się źle kojarzy cholera, strasznie wybredna jestem 🤣url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Syn by nas zabił za tak długie imię w połączeniu z nazwiskiem, miejsca by mu brakło 🤣
Mikka, nie w moim guście te 4 😋Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Pewnie tak się skończy, bo do każdego innego mam jeszcze większe "ale" 🤣 ciąża nie pomaga w decydowaniu 😬Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Pewnie tak się skończy, bo do każdego innego mam jeszcze większe "ale" 🤣 ciąża nie pomaga w decydowaniu 😬
Mam to samo z Kamilą. 😕 Wszyscy mają do tego imienia jakieś ale i mi się też te wątpliwości udzielają 😕