Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja u nas będzie to samo z bagażem.. trochę już zwieźliśmy do Polski przez ostatnie 3 urlopy, więc mam nadzieję że się zabierzemy, jak nie to zostawię teściowej co mniej potrzebne, a najwyżej nam przywiezie jak będzie jechać do Polski jak będziemy chcieli 🙂
A Wy ile czasu jesteście za granicą? 🙂
A co do łóżeczka to tak, mam next2me 🙂
No to jeśli po tyle u Ciebie chodzą i są w dobrym stanie to moim zdaniem opłaca Ci się kupić i sprzedać, bo powiem Ci że trzymają się ceny i ciężko trafić porządne za mniejsze pieniądze, a schodzą mimo wszystko jak ciepłe bułeczki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:12
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
_Hope_ wrote:Mikka ale to Ty bez sensu ciągle wracasz do tematu. Daj spokój.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dziewczyny ale dziś poszalałyście , nadrobić sie Was nie da, czytam i czytam a tu nowa strona i kokejna i kolejna
Ja już po badaniu echa serca i wszystko idealnie:) Ale babeczka taka konkretna, tylko serce i nic więcej.. powiedziała że mała mega ruchliwa, A ja na to, no czuje jak mnie kopie u góry, i pytam ja czy główka ciągle na dole, A ona do mnie proszę Panią, moja rolą jest sprawdzić tylko serce i przeplywy... więc już bałam się odezwać ale najważniejsze że serduszko zdroweDrobinka91, Emma_, Eluska, Aska1994, Magda - mbc, Casjopea, mikaja, Alisia, 33Sylwia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Drobinka91 wrote:Poliś super wiadomość, cieszę się bardzo 😘Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:nie ciągle ,tylko wróciłam teraz, bo mnie to denerwuje,że jeśli ktoś ma inne zdanie na tak kontrowersyjny temat ,jak szczepienia to jest atakowany i jeszcze wyzywany od "oszołomów" ,mimo ,że nikogo do swoich racji nie próbuje przekonywać,ani tego zdania nikomu nie narzuca, a jeszcze moje wypowiedzi są przekręcane w taki sposób , żeby wyjść na gorszą niż się jest, chyba pójdę śladami XGirl i Patrycji i innych dziewczyn i też się usunę z tego forum
Może faktycznie odejdź od neta i odpocznij chwilę. Daj spokój. Nie warto się wsciekac i nie warto ciągle nawiązywać do jakiegoś słowa do ktorego się trochę przyczepilas.
Ja kończę temat bo widzę że dla Ciebie jest wyjątkowo wrażliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:22
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Magdabg6 wrote:Dziewczyny, ja tak może trochę poza tematem, ale gdzie kupujecie ciążowe ciuszki. Dla mnie te z happy mum po dwóch praniach robią się jak szmata, wiec cena trochę nieadekwatna do jakości. Może polecacie coś w necie? Z góry dzięki.
Magdabg6 lubi tę wiadomość
-
poliś wrote:Dziękuję ja też jestem mega szczęśliwa:) chociaż mam niedosyt bo już miesiąc nie wiem jak tam dzidzia czy rosnie wg tygodni ciąży, jak wody plodowe i dł szyjki.. Ale we wtorek wizyta u mojego prowadzącego ginekologa, po 4 tygodniach więc mam nadzieję że wszystko posprawdza
Jeszcze tylko 3 dni i już będziesz wiedziała co i jak, wytrzymasz 🙂 Jeśli nie sprawdzi, umów się prywatnie typowo tylko na usg i będzie z głowy. Na znanylekarz terminy masz na ten sam dzień 🙂poliś lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Magdabg6 wrote:Dziewczyny, ja tak może trochę poza tematem, ale gdzie kupujecie ciążowe ciuszki. Dla mnie te z happy mum po dwóch praniach robią się jak szmata, wiec cena trochę nieadekwatna do jakości. Może polecacie coś w necie? Z góry dzięki.
Ja mam na razie +8kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:29
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Obie się nakręcacie... Dajcież spokój, dorosłe kobiety, a uparte jak osły, żadna nie odpuści.
Mogłybyście chociaż poczekać, aż skoczę do sklepu po jakiś popcorn czy coś? (Żarcik 😘 ).
A teraz tak całkiem serio, jak mi która stąd jeszcze odejdzie, to znajdę i na kopach sprowadzę z powrotem, jasne?! Obie Was lubię, obie dzielicie się cennymi informacjami, osobowości może macie inne i podejście do niektórych kwestii, ale takie prawo każdej z nas.33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Przykro mi. Za późno ma popcorn 😞
-
Emma_ wrote:Nie wiem jak dziewczyny, ale ja jeszcze nie zaczęłam nosić ciążowych. Bluzki kupuję rozmiar większe, żeby zmieścić brzuch. Mam tylko ciążowe leginsy, które dostałam od mamy, a tak to dresiki i jakieś luźniejsze portki z gumą, żeby nie uciskać brzucha.
Jej ale Ci fajnie 😍 ja mam duży problem z dołem. Najlepsze są dla mnie legginsy albo sukienki (których nie lubię). Każde inne spodnie mnie cisną, dresów takich luźnych nie mam, bo jak są dobre w brzuchu to wiszą mi na nogach 🙈Magdabg6 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Jej ale Ci fajnie 😍 ja mam duży problem z dołem. Najlepsze są dla mnie legginsy albo sukienki (których nie lubię). Każde inne spodnie mnie cisną, dresów takich luźnych nie mam, bo jak są dobre w brzuchu to wiszą mi na nogach 🙈
-
Emma_ wrote:A próbowałaś nosić spodnie pod brzuchem? Bo ja tylko dlatego jeszcze w nich chodzę. 🙂 Obniżam je tak, żeby guma nie uciskała brzucha. Nie ze wszystkimi się da, ale to może być rozwiązanie dla ciebie jeśli chodzi o dresy. 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Emma_ wrote:Nie wiem jak dziewczyny, ale ja jeszcze nie zaczęłam nosić ciążowych. Bluzki kupuję rozmiar większe, żeby zmieścić brzuch. Mam tylko ciążowe leginsy, które dostałam od mamy, a tak to dresiki i jakieś luźniejsze portki z gumą, żeby nie uciskać brzucha.
-
Drobinka 6 lat będzie we wrześniu dla męża i 2.10 dla mnie, bo ja przyleciałam 3 tygodnie po nim, bo miałam wypowiedzenie w Pl do konca września
U nas wszystko idzie na raz. Stad bede wyprzedawac wiekszosc gratow i zabieram tylko minimum, bo w Pl nic nie bedziemy mieli i trzeba bedzie to upychac u mamy, brata i tesciow.
Najgorzej będzie z zawartością kuchni i pokoju młodego, jak wiadomo, bo jeśli o nas chodzi to biore jedynie ciuchy, kosmetyki i szafki nocne 😂
Polis swietne wiesci
Eluska swietny ten wozek super wyglada podoba mi sie to jak kola w tych nowych wozkach wygladaja - taki niski profilWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 15:00
Drobinka91, Eluska lubią tę wiadomość
-
Ja kupuję w H&M Ostatnio upolowałam spodnie ciążowe za 40zł i nie wyobrażam sobie ich nie mieć
-
Casjopea wrote:Mikaja co do czopkow to u mnie poprzednim razem sprawdziły się cudnie.. Jeśli można w ogóle w tym temacie użyć takiego określenia 😆
Mikołaj się dzisiaj ewidentnie przekrecil główką w dół, kopie mnie teraz sporo powyżej pępka
Zazdroszczę - u mnie wtedy nic nie dzialalo, ale ja tez - krolowa - lezalam na kanapie pol dnia
Tym razem tez ruch mi pomaga i do niedawna mandarynki. Ale minela mi na nie faza.
Bylam na spacerze z kolezanka z pracy i takie bzdury wygaduje, az sie sluchac nie chce Cos tam zaczelysmy o karmieniu piersia rozmawiac i o ile podoba mi sie podejscie, ze jak się uda to fajnie, ale zebym sobie presji nie nakladala, to juz na zdanie, ze po 3 dniach to juz jest tylko woda, ktora nijak nie jest wystarczjaca dla rozwoju dziecka hmm Nie skomentowalam. Jednak roznice kulturowe robia swoje.
Mowila mi tez, ze w jej kulturze kobieta na czas pologu nie moze wychodzic z domu z dzieckiem.