X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka cudownie! To musi być niesamowite uczucie 😊 jest na co czekać 😊

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola może lepiej nie wychodź z tego szpitala, bo jak wyjdziesz to znając życie zaraz sobie wymyślisz jakieś zajęcia bo Ty nie z tych "leżących" i znowu będzie...

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Łóżeczko polecam, sama mam używane i naprawdę jest w super stanie,a widzę że na olx co i raz nowe oferty są 🙂

Brałas za pobraniem?:)

• Aska1994 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, Mikka ma rację, faktycznie lepiej nie wychodź, bo Ty na dupie nie usiedzisz 😂

Aaaah, zjadłam prawie połowę pudełka lodów z bakaliami i tak mi błogo teraz 😎 a zaraz muszę zacząć smażyć naleśniki, a mąż po pracy i odebraniu Młodego musi kupić dżem do nich. Miał kupić wczoraj, to kupił marmoladę. Z owoców leśnych. No gorzej trafić nie mogłeś, naprawdę!

Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
    Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
    Monia urodziła się 16.03.2017r💕
    Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
    Tak się spełnia marzenia!
    Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska1994 wrote:
    Karola, Mikka ma rację, faktycznie lepiej nie wychodź, bo Ty na dupie nie usiedzisz 😂

Aaaah, zjadłam prawie połowę pudełka lodów z bakaliami i tak mi błogo teraz 😎 a zaraz muszę zacząć smażyć naleśniki, a mąż po pracy i odebraniu Młodego musi kupić dżem do nich. Miał kupić wczoraj, to kupił marmoladę. Z owoców leśnych. No gorzej trafić nie mogłeś, naprawdę!
    nienawidzę marmolady ,blleee ,w niczym, nawet w pączkach

• Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Drobinka cudownie! To musi być niesamowite uczucie 😊 jest na co czekać 😊

Tak szczerze to przeplata się we mnie uczucie szczęścia z niedowierzaniem, że w końcu, po tylu latach nadszedł ten długo wyczekiwany przeze mnie moment 🙈 tak bardzo tu nie chciałam być, a nawet nie wiem kiedy te lata zleciały. Myślę, że dopiero uwierzę w 100% jak będziemy wracać autem załadowani po dach albo jak zaczniemy remont w domu 😁 ale tak, na tą chwilę jest to uczucie mimo wszystko nie do opisania..🥰

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png
    1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Chyba psychiatra ma możliwość wystawić tak mocno do tylu zwolnienie. Ale chyba nie na bank. Bo zwykły gin z tego co wiem nie. Matko A czemu dopiero teraz się zorientowali?
    A nie wiem, nie znam szczegółów.. Ale w międzyczasie dowiedziałam się, że jeśli to z winy lekarza i w dokumentacji medycznej jest wzmianka o zwolnieniu to lekarz może się wytłumaczyć przed ZUSem.

• Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    Brałas za pobraniem?:)
    Nie, brałam w ciemno. Preferował odbiór osobisty, ale był za daleko, więc napisałam że dziś robię przelew, ale płacę 300 i wysyłka na Jego koszt. Zgodził się, a w razie wu łóżeczko mogłam odesłać. 🙂

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    popieram w 1000 procent,nic dodać nic ująć..jednak nie tylko ja jestem takim "oszołomem":)
    Hej, KarolaJJJ jednak trochę inaczej się wyraziła i nie widzę tu w jej wypowiedzi bycia oszołomem ;)

_Hope_, mikaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Nie, brałam w ciemno. Preferował odbiór osobisty, ale był za daleko, więc napisałam że dziś robię przelew, ale płacę 300 i wysyłka na Jego koszt. Zgodził się, a w razie wu łóżeczko mogłam odesłać. 🙂

Ale ze jak odesłać mogłaś jak nie miałaś żadnej gwarancji ze on w ogóle wyśle to łóżeczko :) chyba ze Brałas przez allegro :)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    A nie wiem, nie znam szczegółów.. Ale w międzyczasie dowiedziałam się, że jeśli to z winy lekarza i w dokumentacji medycznej jest wzmianka o zwolnieniu to lekarz może się wytłumaczyć przed ZUSem.
    No w sumie tak powinno być. Lekarz powinien to jakoś załatwić bo on się pomylił. U mnie tez jest smiesznie bo moje drugie zwolnienie gin wystawił do 6018 roku 🤣 i to podobno cały czas wisi w systemie 😂

Casjopea lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    Hej, KarolaJJJ jednak trochę inaczej się wyraziła i nie widzę tu w jej wypowiedzi bycia oszołomem ;)
    ja również nigdzie nie napisałam ,że jestem antyszczepionkowcem, tak samo jak nie napisałam że katar jest ZAWSZE objawem infekcji, no ale są ludzie,którzy zawsze zrozumieją wszystko tak jak chcą zrozumieć , a jak nie zrozumieją to i tak sobie dopowiedzą i dobra, już nie chce mi się dyskutować na ten temat, bo jak już wcześniej mówiłam nigdy nie miałam zamiaru kogoś przekonywać do swojego zdania , a tak jak każdy mam prawo je mieć,zarówno na temat szczepionek jak i na każdy inny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:57

• Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    Ale ze jak odesłać mogłaś jak nie miałaś żadnej gwarancji ze on w ogóle wyśle to łóżeczko :) chyba ze Brałas przez allegro :)
    Wysłał mi numer paczki i mogłam śledzić, dane Jego miałam, całą rozmowę zapisaną, więc w razie co mój mąż by do Niego się przejechał 😂

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png

• mikaja Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam mężowi linki do tych Lego Duplo, które znalazłam dla MŁODEGO i napisał, że chce 😂😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:56

Emma_ lubi tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    ja również nigdzie nie napisałam ,że jestem antyszczepionkowcem, tak samo jak nie napisałam że katar jest ZAWSZE objawem infekcji, no ale są ludzie,którzy zawsze zrozumieją wszystko tak jak chcą zrozumieć , a jak nie zrozumieją to i tak sobie dopowiedzą i dobra, już nie chce mi się dyskutować na ten temat, bo jak już wcześniej mówiłam nigdy nie miałam zamiaru kogoś przekonywać do swojego zdania , a tak jak każdy mam prawo je mieć,jak każdy,zarówno na temat szczepionek jak i na każdy inny...
    Mikka ale to Ty bez sensu ciągle wracasz do tematu. Daj spokój.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no chyba ze tak Drobinka 😂😂 ja np kiedyś pisałam do gościa z nad morza o to łóżeczko bo nie chciał wysłać za pobraniem I nie zdecydowałam bo później jak jechać tyle km żeby go oklepac 😂😂 aaa ja juz kupiłam wózek ! Zapomniałam Wam powiedzieć 😋😋

• mikaja Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka91 wrote:
    Wiecie co, muszę się z Wami tym podzielić, bo spojrzałam w kalendarz i właśnie chyba dopiero do mnie to dotarło... Za trochę ponad 3 tygodnie, po ponad 8 latach pracy za granicą, czy nawet 9 (straciłam rachubę) wracam na stałe do domu, do rodziny, do bliskich ❤ i to jeszcze z pasażerem na gapę 😁 niczego więcej do szczęścia mi nie trzeba. 🥰

Ale zazdroszczę! Ja jeszcze kilka miesięcy muszę poczekać na ten moment :) To bedzie przeprawa życia - przyjechałam z 3 walizkami i jedna 30kg paczka wysłana kurierem - sama z mężem, a wracamy z zawartością domu i przede wszystkim dwójką dzieci!

Eluska, Drobinka91, Casjopea lubią tę wiadomość

• Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    A no chyba ze tak Drobinka 😂😂 ja np kiedyś pisałam do gościa z nad morza o to łóżeczko bo nie chciał wysłać za pobraniem I nie zdecydowałam bo później jak jechać tyle km żeby go oklepac 😂😂 aaa ja juz kupiłam wózek ! Zapomniałam Wam powiedzieć 😋😋

Haha no tak 😂
    Ja jakoś zaufałam temu gościowi, czułam że będzie wszystko ok i na szczęście było wszystko ok 😁 w sumie zawsze mógł mi wysłać co innego w tej paczce tak sobie teraz myślę 🤔 no ale najważniejsze, że się udało i obie strony są zadowolone, ja chyba byłam zbyt przejęta tym że udało mi się kupić za 300 zł wymarzone łóżeczko 😂

Poka poka wózek! Wklej zdjęcie 😎🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 14:02

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png

• mikaja Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drobinka Ty masz to next2me?

Jak tak patrze, to tu u mnie w okolicy tyle ich idzie po 50-60 funtow uzywki w ladnym stanie, a to akurat okolo 300zl, ze oplacaloby sie kilka takich kupic i tylko w Pl sprzedawac :D

• Magdabg6 Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja tak może trochę poza tematem, ale gdzie kupujecie ciążowe ciuszki. Dla mnie te z happy mum po dwóch praniach robią się jak szmata, wiec cena trochę nieadekwatna do jakości. Może polecacie coś w necie? Z góry dzięki.

‹‹ 719 720 721 722 723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ