Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Ja rozumiem czegos nie wiedziec jesli chodzi o skomplikowane sprawy ale czasem przy takich pierdolach sie motaja, ze mozna sie zalamac. A najgorzej jak jeden mowi tak, drugi nie i badz tu madry czlowieku.
Dziewczyny jak spicie? Mojej malej sie nie podoba zadna wygodna dla mnie pozycja i tak zle spie, ze masakra Jak sobie radzicie?
Rozpoczęliśmy 27 tydzień Jeszcze kilka dni i trzeci trymestr chyba? Nigdy nie wiem, kiedy to dokładnie, a w internecie każdy obrazek mówi inaczej. Ale wydaje mi się, że od skończonego 27 tygodnia? A kiedy zaczyna się 7 miesiąc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 12:07
-
Tez mam zapchany nos od tygodni.. porazka
JaSzczurek OK jesli i tak lubisz spac na boku to dla Ciebie nic sie nie zmienilo. Ja umiem spac tylko na brzuchu. I tak dlugo mi sie udawalo bo mam maly brzuch ale od tygodnia juz mnie kopie bo ja gniote za bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 12:18
-
Dziewczyny a macie jakies dolegliwosci ze strony piersi?
Poza standardową wzmożona wrażliwoscią erwnetualnie?
Mnie czasem po zewnetrzenj stronie kluja. Badam sie sama i nic tam nie wyczuwam. Mozliwe, ze gruczoly ostro juz pracuja Jak scisne, to cos tam leci. Ale wiadomo, nie gmeram przy nich, co by to oksy nie wzbudzać
W ciazy z synem pod koniec na ktg sie bawilam brodawkami i mi sie skurcze pisaly zawsze wiec dzialalo ;p -
xgirl wrote:Tez mam zapchany nos od tygodni.. porazka
JaSzczurek OK jesli i tak lubisz spac na boku to dla Ciebie nic sie nie zmienilo. Ja umiem spac tylko na brzuchu. I tak dlugo mi sie udawalo bo mam maly brzuch ale od tygodnia juz mnie kopie bo ja gniote za bardzo.
https://i.pinimg.com/originals/ef/11/d6/ef11d67c5fc3bc349a92ef947dd6a848.jpg
Ale nie wiem czy to się sprawdza z większym brzuchem, bo mój nie jest pokaźny. -
xgirl wrote:JaSzczurek o wlasnie tak spalam caly czas i super bylo, tydzien temu koniec, Mala sie buntuje, za bardzo juz ja gniecie
Co do piersi, nie mam żadnych dolegliwości, ale chłopak kilka razy prawie w pysk dostał, bo włącza mi się agresor jak ktoś ich dotyka, zwłaszcza sutków. Aczkolwiek mam dużo takich małych krostek (gruczołów) i na sutku, i na obwódce, wypełnionych białym gęstym czymś. -
Mikaja ja czuje jakby prąd w piersiach ale to raczej w okolicy sutków. I to na chwilke tylko. Na bank to sa gruczoły mleczne.
Jaka ja jestem zdolna,narobiłam sie od rana jak głupia, od 7 jade ze szmatą po chacie,umyłam nawet ściany w kuchni(płytki w sensie) ,zrobilam rosół,z części pomidorowa i zmieliłam mieso z rosołu na farsz do pierogów. Skoczyłam jeszcze po balsam do ciała i kupiłam 3 jebutne pączki z nutella,dla kazdego po jednym i wiecie co? Zeżarłam juz dwa sama,wcisne tego jednego jeszcz sie sie nie przyznam ze cos kupiłam🤣 tak zauwazylam ze ok raz na tydzien mam ssanie na słodkie i musze sie objeść. -
Karola, chcesz po dupie? Miałaś się OSZCZĘDZAĆ!!!!!! Chyba Ci za dobrze w tym szpitalu było, że chcesz tam szybko wrócić (tfu tfu!).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
W ogóle chyba wam nie mówiłam, ale byliśmy parę dni temu pooglądać wózki. My zostajemy przy Bebetto - musimy tylko zdecydować, czy Torino czy jednak Bresso Premium Class. Oglądałam też Espiro - amortyzacja podobna, jakość wykonania według mnie bardzo zbliżona, może odrobinę mniej plastikowych elementów, ale design nie przypadł mi do gustu zupełnie (ponoć w kwietniu mają pojawić się nowe wzory - widziałam zdjęcia i ma być ciekawiej, więc może, może). Widziałam też Aero Tutis, ale to nie to.
-
Aska1994 wrote:Karola, chcesz po dupie? Miałaś się OSZCZĘDZAĆ!!!!!! Chyba Ci za dobrze w tym szpitalu było, że chcesz tam szybko wrócić (tfu tfu!).