Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też niestety tyję mimo racjonalnego odżywiania:( taka widocznie moja uroda. Jak pisałam, w ciąży z synem wymioyowalam codziennie po kilka razy A i tak przytylam 30kg w całej ciąży:( teraz dopiero +13, ale pewnie dobije do 30... za to pociesza się że po tamtej ciąży w pół roku udało mi się wrócić do wagi i figury sprzed ciąży:)Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
mikka86 wrote:ja już bym najchętniej z domu nie wyszła aż do porodu , we wszystkim wyglądam coraz gorzej i poza tym ,że we mnie rozwija się nowe życie i to jest cudowne to nic pięknego nie widzę w stanie "ciąża"
Ja tez nie wygladam jak miss ake np dzisiaj nakladam.makijaż,robie włosy i ide z moimi dziewczynami na krewety i ploty. Trzeba czerpać z zycia bo ngdy nie wiadomo kiedy nam cos spadnie na głowe i bedziemyyly sobie pluć w brode ze nie cieszyliśmy sie z drobnych rzeczy.
Do mnie to doszlo jak leżałam na oiomie, zalowałam ze nikt wczesniej mnie nie oświecił. Teraz ciesze sie ze wszystkiego i nie marnuje tych chwil ktore mam dane, kazdy dzien statam sie przezyc tak ze jakby następnego dnia za przeproszeniem ujebało mi nogi ,to nie bede miala poczucia ze zmarnowałam czasxgirl, Emma_, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:To ja Ci powiem cos oczywistego i nudnego:delektuj sie ile mozesz,ciaza trwa chwile,ciesz sie brzuchem,tym ze cos ciagnie i boli,doceniaj to bo to i tak potrwa tylko chwile.
Ja tez nie wygladam jak miss ake np dzisiaj nakladam.makijaż,robie włosy i ide z moimi dziewczynami na krewety i ploty. Trzeba czerpać z zycia bo ngdy nie wiadomo kiedy nam cos spadnie na głowe i bedziemyyly sobie pluć w brode ze nie cieszyliśmy sie z drobnych rzeczy.
Do mnie to doszlo jak leżałam na oiomie, zalowałam ze nikt wczesniej mnie nie oświecił. Teraz ciesze sie ze wszystkiego i nie marnuje tych chwil ktore mam dane, kazdy dzien statam sie przezyc tak ze jakby następnego dnia za przeproszeniem ujebało mi nogi ,to nie bede miala poczucia ze zmarnowałam czas
Święte słowa!
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJJ wrote:To ja Ci powiem cos oczywistego i nudnego:delektuj sie ile mozesz,ciaza trwa chwile,ciesz sie brzuchem,tym ze cos ciagnie i boli,doceniaj to bo to i tak potrwa tylko chwile.
Do mnie to doszlo jak leżałam na oiomie, zalowałam ze nikt wczesniej mnie nie oświecił. Teraz ciesze sie ze wszystkiego i nie marnuje tych chwil ktore mam dane, kazdy dzien statam sie przezyc tak ze jakby następnego dnia za przeproszeniem ujebało mi nogi ,to nie bede miala poczucia ze zmarnowałam czasurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
nick nieaktualny
-
KarolaJJJ wrote:Drobinka wygladasz jakbys miala doklejony ,woskowy brzuch,taki równy😂Figura Ci sie trzyma,nie ma co
Eluska Ty tez sie trzymasz calkiem zacnie!
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Eluska wrote:Ja tak ma pewno nie będę w nich wyglądać 😀😀 wczoraj byłam na szkole rodzenia i było o karmieniu piersią. Jeśli ktoś coś to mogę znow napisać wykład 😀
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ślicznie wygladacie
Ja z tych wiekszych...duuuzo wiekszych, ale i tak sie ciesze z brzucha Jak sie ma nadwage, to ciaza to taki stan, gdzie sie go przynajmniej kobieta nie wstydzi i nie musi chowac
Lepiej wygladlam w poprzedniej ciazy - jesli chodzi o figure (cere i wlosy mam identycznie super wiec nie ma znaczenia plec ) - ale i tak sie ciesze i celebruje ten czas. Zwlaszcza, ze tym razem serio nie wyobrazam sobie kolejnej ciazy juz. Zamierzam kazdy dzien wykorzystac
Mala ma pierwsza czkawke!!
U mnie tak - ogromny cyc i ogromny brzuch
https://zapodaj.net/images/137072ce85a83.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 15:06
Drobinka91, Emma_, Eluska, xgirl, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Też uważam, że przesadzasz 😁 wyglądasz ślicznie 🙂
Kiedy w ogóle wybierasz się na zwolnienie?
Eluśka, tak sobie myślę, że nie potrzebna mi chyba będzie szkoła rodzenia, jesteś Ty 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 15:20
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️