Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia dzieki za rady! Ja macalam sie wlasnie po brzuchu, nie wiedzialam na poczatku co to jest. Nie wiedzialam zeby tego nie robic :o Tak to szybko puszczalo, dziwne uczucie, malo przyjemne..
Casjo oja to bomba. Nawet nie wiedzialam, ze mozliwe jest zeby takie rzeczy sie zmienialy. Super -
kinga27.30 wrote:Ja wybrałam łóżeczko z funkcją tapczanika, o takie coś:
https://allegro.pl/oferta/lozeczko-julia-deluxe-tapczanik-sofa-materac-gpk-6935845958
Wypłata w poniedziałek, siadam i zamawiam
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
https://allegro.pl/oferta/lozeczko-julia-deluxe-tapczanik-sofa-materac-gpk-6935845958
Ściągam i zapisuję 🤭 też takie kupię po dostawnym, bardzo ładne 😊
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lolla wrote:Casjopea super wieści!😉 Chyba sama nawet nie spodziewalas się tak pozytywnego obrotu sytuacji?
-
333Sylwia, może ja coś podpowiem odnośnie przekąsek, bo dla mnie w ciąży mięso praktycznie mogłoby nie istnieć. 😉
Z kolei jem dużo ryb. Dziś np. na śniadanie kanapki z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem kiszonym. Często sałatka z mixu sałat z pomidorami koktajlowymi, papryką, ogórkiem zielonym, oliwkami, fetą i prażoną dynią lub słonecznikiem, oliwą z oliwek i octem balsamicznym. Pieczone warzywa (cukinia, papryka, cebula) z serem kozim półmiękkim. Tak na szybko kefir i pieczywo. Owoce, orzechy, migdały, suszone owoce. Łosoś wędzony na ciepło z Lidla, do tego warzywa, pieczywo. Często jeszcze mozarella z pomidorem, bazylią i oliwą. Nie wiem, czy chciałaś coś na wynos, ale to wszystko da się zapakować jak coś 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 09:22
-
Tutaj masz tapczanik i wyciągane szczebelki - super W Norwegii nie widzialam takiego 😤😤😤
Kinga a widziałaś łóżeczko z szufladą na żywo ? Ja też chciałam szufldę , byłam w sklepie i ta szuflada bardzo mi przeszkadzała , trudno odłożyć dziecko do łóżeczka i kręgosłup mi pękał ..... Warto na to zwrócić uwagę
-
Ja przy synu mialam lozeczko z szuflada i niby tam pudelka trzymalam po niani itd, ale okrutnie sie kurzylo Nie bylo zadnej pokrywki do niej. A koniec koncow szyna sie pokrzywila i nie szlo jej otworzyc - ale lozeczko tez nie bylo jakies z gornej polki ;p takze drugi raz nie poszlabym po lozeczko z szuflada
-
My mamy takie 🙂
https://www.walmart.com/ip/Delta-Children-Madrid-4-in-1-Convertible-Crib-Dark-Chocolate/45289271
Nie wiecie może jak Nazywa się ta falbanką zalozona na materac? Zastanawiam się czy nie kupić a nie mogę nigdzie znaleźć -
Casjopea wrote:A coś Ty. Jakąś tam nadzieję miałam oczywiście, ale nie myślałam o tym zbyt mocno. Stresowalam się tylko czy z dzieckiem jest ok, czy rośnie itd.
Teraz możesz odetchnąć. Jesteś przykładem, ze nawet w beznadziejnej sytuacji wszystko może się odwrócić.
Ja dziś mam wizytę mam nadzieję, że dowiem się jak tam mój maluch rośnie.Casjopea lubi tę wiadomość
-
Alisia, hmmm wiesz, że nie pomyślałam o tym. Masz rację, przecież łatwiej jest wsunąć stopy pod łóżko w ramach przeciwwagi. Poszukam takiego samego bez szuflady
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
LidziA89 wrote:My mamy takie 🙂
https://www.walmart.com/ip/Delta-Children-Madrid-4-in-1-Convertible-Crib-Dark-Chocolate/45289271
Nie wiecie może jak Nazywa się ta falbanką zalozona na materac? Zastanawiam się czy nie kupić a nie mogę nigdzie znaleźć
Dokładnie tak jak piszesz, falbanka maskująca do łóżeczka. Ja miałam przy córce. Jak jest szuflada na dole, a łóżeczko na najwyższym poziomie, to o wiele estetetyczniej wtedy wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 09:37
-
Alisia wrote:Tutaj masz tapczanik i wyciągane szczebelki - super W Norwegii nie widzialam takiego 😤😤😤
Kinga a widziałaś łóżeczko z szufladą na żywo ? Ja też chciałam szufldę , byłam w sklepie i ta szuflada bardzo mi przeszkadzała , trudno odłożyć dziecko do łóżeczka i kręgosłup mi pękał ..... Warto na to zwrócić uwagę
Ja nie mialam z tym problemu, jesli chodzi o szuflade. Glownie przez to, ze pod koniec ciazy, jak mialam duzy brzuch (teraz juz jestem na tym etapie) wyrobil mi sie nawyk stawania ok 10-15cm od mebli, bo mi brzuch przeszkadzal - przy myciu naczyn itd I tak zostalo Nigdy stopami o szuflade nie zahaczalam -
Casjo cudne wieści!
-
Lolla wrote:Dokładnie tak jak piszesz, falbanka maskująca do łóżeczka. Ja miałam przy córce. Jak jest szuflada na dole, a łóżeczko na najwyższym poziomie, to o wiele estetetyczniej wtedy wygląda.
Dziękuję już szukam 😘