Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja uwielbia dawać o sobie znać w nocy. Tak kopie że się budzę 😊 w ciągu dnia jak chodzę to spokojna wystarczy że usiądę i chce chwilę relaksu to zaczyna o sobie przypominać.
Kinga jaki wózek zakupiłas? My w sobotę też zaczynamy pokój dla małej remontować Tylko pierw czeka nas stawianie ściany -
Mój w nocy jeszcze mnie nie wybudza swoją aktywnością , te kopniaki jeszcze nie są aż tak mocne i intensywne. Najbardziej go czuję wieczorem przed snem jak już się położę do łóżka i rano po wybudzeniu, w ciągu dnia nawet nie mam czasu żeby się skupić na ruchach a więc bardzo rzadko je odczuwam , raczej nie mam możliwości położenia się i czekania godzinę czy dwie na kopniaka,tak aby go wychwycić.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
My po usg mała ma ok 1kg już - wszystko w normie i dobrze i nadal jest dziewczynka jedyne co to posladkowo ułożona. Ale może jeszcze się odwroci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 18:22
Alisia, Emma_, kinga27.30, Drobinka91, xgirl, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
mikaja wrote:My po usg mała ma ok 1kg już - wszystko w normie i dobrze i nadal jest dziewczynka jedyne co to posladkowo ułożona. Ale może jeszcze się odwrociurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:My po usg mała ma ok 1kg już - wszystko w normie i dobrze i nadal jest dziewczynka jedyne co to posladkowo ułożona. Ale może jeszcze się odwroci
-
Jacek dzisiaj za to wyjątkowo aktywny. Przez noc, rano i do południa szalał, niezłą imprezę sobie zrobił.
Piękna pogoda dzisiaj była, rozpoczęłam sezon koszenia, teraz mnie wszystko boli. I jutro robimy ognisko i kiełbaski upiekę 😎
A jego ulubione położenie to poprzeczne 😋 ewentualnie dupką w dół i nogami kopać w pęcherz lub szyjkę 👹Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 19:51
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dzieciaki to sie jeszcze sto razy poobracaja. Moj dzisiaj spokojny ale miałam tyle ruchu ze jest dotleniony i zaczyna fikac teraz. Pogoda cudowna, pierwszy spacer bez kurtki z lodami zaliczony😁I wszedzie widze ciezarne. Do tego patrze sie na wozki w parku jak psychol jakiś😂
-
Ja zakupiłam Bebetto Murano 2w1 + adaptery do fotelika BeSafe, który już leży na szafie i czeka.
Kamsza, u mnie będzie zwalanie sufitu i wymiana wełny ;P Więc też będzie się dziaaało... Ale jak już panowie uporają się z największym syfem, to później będzie czysta przyjemność. Właśnie przeglądam firanki do pokoju małej... I przy okazji do naszej sypialni czegoś szukam, bo korzystając z bałaganu, robimy lifting. W poniedziałek muszę jechać dopytać się, czy już podłogi czekają i wypożyczyć próbnik farb...
Karola, ja ostatnio w Kościele oglądałam wózki Mąż miał ze mnie niezłą polewkę
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Emma_ wrote:Ja w końcu się doczekałam kilku śmielszych ruchów, ale też nie ma szału. Leżałam dwie godziny zanim cokolwiek się zadziało, już nawet zaczęłam płakać. 😀
-
kinga27.30 wrote:Moja była spokojna chyba 2 dni temu. Wczoraj fajnie dawała o sobie znać, a teraz właśnie kopie mnie w pęcherz
I właśnie kupiłam wózek
A za dwa tygodnie zaczynam wielki remont Julki pokoju ah, już się nie mogę doczekać efektu końcowego...kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Mnie moja tak ciśnie - teraz już wiem, że - głowę po prawym żebrem Przy pępku to albo stopy albo ręce - ciężko stwierdzić
Wczoraj tak cisnęła mnie koło pępka więc tak docisnęłam tam ręką i poczułam, jak odsunęła kończynę Fajne są takie interakcje z maluchami
Młody nadal kocha siostrzyczkę i przytula się do brzucha Ciekawe ile to potrwa po porodzie
Gin okazała się dziś spoko, porozmawiałam z nią trochę o porodach i mówiła, że te indukcje tu w 38tc gdy szyjka u pierworódki nie jest 'dojrzała do porodu' to jest nieporozumienie i może tylko właśnie prowadzić do komplikacji i większego odsetka niechcianych nagłych cc.
Póki co jestem w tyłku z decyzją... jeszcze z 7 tygodni, zanim się wyklaruje pewnie i podejmę decyzję.
Emma_ lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:A rozmawiacie ze swoimi dziećmi ? W sensie ,że mówicie do brzucha? Ja to jakoś nie mogę się przemóc, dotykam,głaszcze brzuch ,ale gada do niego to mi się mega dziwnie, nie potrafię tego robić 😕
Ja czasem coś powiem, jak mnie jakoś nieprzyjemnie kopnie Ale ogólnie przy synku nie mam czasu. Do niego mówiłam dużo. -
Też tak nie bardzo mam czas na dłuższe gadanie do Małego. Ale siłą rzeczy się mnie już w brzuchu nasłucha, jak nawijam do jego rodzeństwa, jak czytam im książki itd, więc myślę, że na brak mojego głosu nie może narzekać 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:A rozmawiacie ze swoimi dziećmi ? W sensie ,że mówicie do brzucha? Ja to jakoś nie mogę się przemóc, dotykam,głaszcze brzuch ,ale gada do niego to mi się mega dziwnie, nie potrafię tego robić 😕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 22:11