Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:Ja zaczęłam płakać jak to przeczytałam 😂 Leżałas dwie godziny?? Matko jedyna ale Ci zazdroszczę.. Mój piorun nie daje nic odetchnąć. Jeszcze zaczęły jej wychodzić piątki. Przecież to jest jakiś nie kończący się koszmar. Ząb za zebem. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będzie już miała ósemki 😋
-
33Sylwia wrote:Emma jak ząb?. Może to fałszywy alarm.
Moj Maluszek też się rusza mega delikatnie choć już tak raz dwa razy dziennie kopanie coś mocniej i dłużej 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 23:28
-
mikka86 wrote:A rozmawiacie ze swoimi dziećmi ? W sensie ,że mówicie do brzucha? Ja to jakoś nie mogę się przemóc, dotykam,głaszcze brzuch ,ale gada do niego to mi się mega dziwnie, nie potrafię tego robić 😕
-
Lekarz norweski z automatu zapisał mi w zastrzykach, ale jak będę w Polsce to się zorientuje. Te co polecacie są na receptę? Ja już kiedyś miałam niedobór, ale myślałam, że jak biorę prenatal duo, w którym jest b12, plus zaczęłam pić dużo mleka i jeść ryby, bo wcześniej mięsa nie jadłam, to wystarczy. Niestety nie
A tak z fajniejszych informacji, 23.04 mamy usg III trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 23:27
-
Dzien dobry,za oknem kolejny piękny dzień ❤
Zrobie co mam zrobic o uciekamy na dwór na resztę dnia. Z ciązowych nowosci to dzisiaj wstałam.o 3 zjeść....loda😂Totalny news dla mnie. Na szęście apetyt znowu mam mniejszy wiec sie moze nie upase takim podjadanjem.
W ogole brzuch juz utrudnia nam.seks i trzeba zaczac kombinować 😂Kamsza, mikaja lubią tę wiadomość
-
Ja wzbudzałam sensację idąc zimą z lodem w ręku. Taka ładna pogoda dzisiaj a mi się z wyra wstać nie chce, okno otwarte, ptaki gadają, ah trzeba dupę ruszyć
Ja mojej muzykę puszczam, od tygodnia codziennie koło 20,jak się legnę na kanapie. Zauważyłam, że jest żywsza wtedy, jak wyłączę, to kopie mniej. Nie wien czy to wkurw bo jej się nie podoba, czy właśnie podoba
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
My dzisiaj planujemy ognisko. Ale jestem zawiedziona, bo liczyłam na spokojne ognisko w 4, a tu teściowa szwagierkę zaprosiła i siłą rzeczy one też będą 😐Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jeszcze a propo lodów. Wpierdzielam tonami, co drugi dzień po prostu muszę, a jak nie ma w zamrażarce, to źle. Nigdy nie miałam parcia na lody... co ciąża, to przywilej
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Emma_ wrote:Dziękuję, że pytasz. Już sama nie wiem, co się dzieje z tymi moimi zębami. W nocy bolało mnie pół szczęki i budziłam się z bólu, a potem jakby spokój. Dodam, że raz czuję górny łuk, a raz dolny, więc trudno mi nawet wskazać, z czym jest problem. W tym tygodniu spróbuję się znowu umówić do dentysty. Może to uroki ciąży.
My też dziś rodzinnie tzn chyba jak zawsze 😂😂😂 nie pamiętam weekendu bez nich. Albo wpadnie mój tata, albo teście albo rodzeństwa na przemiennie na szczęście bo jest nas za dużo. Po porodzie zamykam dom na klucz na miesiąc 😂😂😂 zaraz się zbieram po ciacho 😂
Drobinka91 a Tobie wyszło ostanio to ciacho?
I wiecie mam luki pamięci.
Miłej niedzieli 😍😍😍 -
kinga27.30 wrote:Jeszcze a propo lodów. Wpierdzielam tonami, co drugi dzień po prostu muszę, a jak nie ma w zamrażarce, to źle. Nigdy nie miałam parcia na lody... co ciąża, to przywilej
-
Hej 🙂 Co do lodów to ja mam fazę tylko na śmietankowe z owocami 🙂 wczoraj kupiłam takie dobre i pachnące truskawki i dziś zjem taki deserek 😁 o i na Milky Way i Grześki 😍 minęła mi faza na słone, teraz króluje słodkie.
Sylwia ciasto no nawet wyszło, tzn nie ma zakalca na całe szczęście, ale znalazłam jakiś przepis z budyniem i jabłkami i budyniu jest za dużo, a jabłek za mało 😁 ale da się zjeść, teściowa właśnie je wciska gościom 😉😁kinga27.30, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Seks.. A co to takiego? 😂 Ja miałam dzisiaj niezły numerek.. Przez sen 🤪
Haha też mam czasem takie numerki 😁 chyba częściej niż w rzeczywistości 😅33Sylwia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Seks.. A co to takiego? 😂 Ja miałam dzisiaj niezły numerek.. Przez sen 🤪
Seksu,jak juz jest fajnie to dziecko poatanawia kopac i mija cala ochota bo człowiek czuje sie jakby robił coś złego przy dziecku 😂
Ja serio wiem ze dziecku nic sie nie da zrobić podczas seksu ale kurde to tak czuc ze ochota przechodzi.
Casjopea jak łozysko bedzie ok to wiesz ze bedziesz mogła znowu uprawiac ten cały seks? -
mikka86 wrote:A propos jeszcze lodów to w macu jest promo do jutra z apka dwa duże za 6 zł, oj chyba jeszcze zawitam po urodzinach 😁😁
Na szczęście na mojej wsi nie ma Mc 😂 do najbliższego mam ze 30 km wiec dupy nigdy mi się nie chce ruszyć, ostatnio żarłam chyba 2 lata temu 😂
2014.06. - start
Haha dobrze wiedzieć że jest coś takiego jak seks 😂 ponoć z tego nawet dzieci wychodzą! 😂😂
Nasze nie dość, że z inseminacji, to jeszcze seksu zakazali - źli ludzie 😭xgirl, mikaja, Magda - mbc, Casjopea lubią tę wiadomość
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!