Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest zwinny, smukły, łatwo się składa do na prawdę małych rozmiarów i zrobisz to sama z dzieckiem na ręku. Poza tym moim zdaniem jest to optymalna spacerowka bo nie jest z tych wielkich (która większość rodziców praktycznie od razu odstawiam na rzecz mniejszych i lzejszych) ale wygodniejszy od parasolki. Koła dają radę doskonale w terenieNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Jest zwinny, smukły, łatwo się składa do na prawdę małych rozmiarów i zrobisz to sama z dzieckiem na ręku. Poza tym moim zdaniem jest to optymalna spacerowka bo nie jest z tych wielkich (która większość rodziców praktycznie od razu odstawiam na rzecz mniejszych i lzejszych) ale wygodniejszy od parasolki. Koła dają radę doskonale w terenieurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Ja 1kg-1,5kg na plusie. Tylko ja w 1trym schudlam 3kg i teraz nadrabiam.
Dziewczyny zna ktoras wozek Cybex Gold Balios? Bo chce kupic.
https://umalucha.pl/produkt/wozek-cybex-gold-balios-s-3w1-fotelik-aton-5
Tylko chce 2w1 a nie 3w1.
Ja oglądałam wózki cybexa i wybierałam między priamem, miosem i baliosem i wybrałam miosa
Moim zdaniem musisz się przejechać do sklepu i „wziąć do ręki” i wtedy zdecydować. Ja byłam przekonana, że weźmiemy priama albo bugaboo bee5 a wyszłam z miosem💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyUlli88 wrote:Xgirl ja mam balios s, co prawda nie wersję Gold ale one w sumie poza designem niczym się nie różnią. Chwale sobie i gdyby nie to że z dwójką maluchów nie dam rady wychodzic w wozku pojedynczym to nie zamienilabym na zaden inny wozek.
Dzisiaj przyszedł mój donkey i już wyprobowalismy na spacerze w wersji mono. Dziwnie się przerzucić z baliosa na taki kombajn 😂😂😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b506f9652788.jpg
Ale super dzieciaczki !!!!!xgirl lubi tę wiadomość
-
Dostałam wyniki obciążenia glukozą ze szpitala i faktycznie są trochę inne, niż wstępne. Wyszło mi 4.8 -> 4.1 -> 4.9 mmol (86->73->88), co lekarz skwitował, że nie ma podejrzeń cukrzycy i że wyniki są bardzo ładne. Chociaż dziwi mnie dlaczego po godzinie tak spadło, a po dwóch znowu urosło, myślałam, że powinien być wzrost po 1h i spadek po 2h. Bardzo dziwne to dla mnie. Generalnie reszta wyników typu tsh, żelazo, kwas foliowy w porządku. Tylko niedobór B12 mi wyszedł i dostałam receptę na zastrzyki co mi się średnio podoba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 01:48
-
Magda - mbc wrote:Ja oglądałam wózki cybexa i wybierałam między priamem, miosem i baliosem i wybrałam miosa
Moim zdaniem musisz się przejechać do sklepu i „wziąć do ręki” i wtedy zdecydować. Ja byłam przekonana, że weźmiemy priama albo bugaboo bee5 a wyszłam z miosem
Dzis U mnie piekny dzien, 17st i slonce, szalenstwo -
Xgirl, też byłam napalona na Tutisa, ale natrafiłam na wiele bardzo złych opinii o tym wózku. Słabe jest też to, że wszystkie komentarze na grupie FB dotyczącej tego wózka są moderowane, a te negatywne bardzo szybko znikają. Mnie to wszystko bardzo zniechęciło. ☹️
-
Emma_ wrote:Też biorę metylowaną B12, ale taką do łykania, bo te rozpuszczalne były dla mnie nie do przyjęcia.
To dla mnie ta wisniowa ze swansona (biorę ją co drugi dzień) to mowię do męża ze to taka przyjemnostka. I nie mogę się doczekać aż wieczorem ją wezmę
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Wasze dzieciaczki też mają taki spokojniejszy dzień? Moja od wczoraj dość słabo się rusza, może kilka takich puknięć poczułam. Zjadłam śniadanie, leżałam na lewym boku i cisza. 😵
U mnie w nocy był bardzo aktywny, a od rana chyba cały czas śpi.
-
To może dziś taki dzień, że maluchy spokojniejsze. 🙂 Ja w końcu się doczekałam kilku śmielszych ruchów, ale też nie ma szału. Leżałam dwie godziny zanim cokolwiek się zadziało, już nawet zaczęłam płakać. 😀
Drobinka, B12 masz w Prenatalu. Ja suplementuję metylowane witaminy ze względu na mutacje, przypuszczam że dziewczyny też. 🙂
-
Moja była spokojna chyba 2 dni temu. Wczoraj fajnie dawała o sobie znać, a teraz właśnie kopie mnie w pęcherz
I właśnie kupiłam wózek
A za dwa tygodnie zaczynam wielki remont Julki pokoju ah, już się nie mogę doczekać efektu końcowego...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!