Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:No no ladnie juz widac, pieknie W ogole dziewczyny jakie wy macie wszystkie ladne i zadbane paznokcie!
Poza tym po zeszłorocznych letnio-jesiennych hybrydach wciąż nie doszły do siebie i sama się zastanawiam czy w tym roku w ogóle robić. -
Ja też nie mam zrobionych, zdjęłam chyba z półtora tygodnia temu żeby dać im odpocząć po hybrydach, które nosiłam non stop i teraz moje paznokcie wyglądają tragicznie, są krótkie, a i tak mimo tego się łamią 😑 zastanawiam się nad jakąś dobrą odżywką, ale nie wiem które można w ciąży stosować, muszę poczytać.
Tak w ogóle to hej 😊
Jutro mam lekarza o 8 rano, zobaczymy synka, już się za Nim stęskniłam 😁 No i ciekawa jestem ile waży 🙂 Jadę do tego lekarza ostatni raz, ma mi dać wszystkie wyniki itp, bo już niedługo zjazd do Polski 🤭 jeeeeeeeej🤗🤩 no i robię też jutro toxo, wyniki ma mi potem przesłać pocztą.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Ja też nie mam zrobionych, zdjęłam chyba z półtora tygodnia temu żeby dać im odpocząć po hybrydach, które nosiłam non stop i teraz moje paznokcie wyglądają tragicznie, są krótkie, a i tak mimo tego się łamią 😑 zastanawiam się nad jakąś dobrą odżywką, ale nie wiem które można w ciąży stosować, muszę poczytać.
Tak w ogóle to hej 😊
Jutro mam lekarza o 8 rano, zobaczymy synka, już się za Nim stęskniłam 😁 No i ciekawa jestem ile waży 🙂 Jadę do tego lekarza ostatni raz, ma mi dać wszystkie wyniki itp, bo już niedługo zjazd do Polski 🤭 jeeeeeeeej🤗🤩 no i robię też jutro toxo, wyniki ma mi potem przesłać pocztą.
Drobinka idż na manicure japoński, ja teraz nim odżywiam po hybrydzie
Ja teraz siedzę na krzywej.... fuuuuuuuujkaaaaa!Drobinka91 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja też zdjelam tydzien temu paznokcie i tez okropnie mi się łamią
Ale wczoraj juz wkurzona nalozylam sobie baze i top na nie bo to mi tak odejdzie po kilku dniach, bo bez primera zadnego, a przynajmniej wygladaja lepiej, bo sie blyszcza
Hej ho w poniedzialek -
nick nieaktualny
-
Drobinka kiedy zjezdzacie do Pl? Ja dzisiaj mam wizytę na 15 ale bez USG także rutynowa kontrola, pytania itp. Zaczynamy kolejny tydzień 🌺😁
Miłego i słoneczne poniedziałku życzę wszystkim 🌞🌞 -
Casjopea wrote:No wiadomo. Ja do tej pory miałam ścisły zakaz orgazmowy. Jednak na orgazmy nocne nic począć nie mogłam. Chyba, że relanium na dobry sen, ale nie wiem kto by wtedy córki wstawal jak trzeba 😁. Mój to śpi jak wół, gdy wie, że ja wstanę. Cham i prostak.
To ja tez jestem cham i prostak - u mnie odwrotna sytiuacja i mąż wstaje Dobrz emi z tym - mogę być :DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 09:24
-
A mnie brzuch boli... A wszystko przez męża! Wczoraj miał kłaść dzieci spać i położył ich dopiero po 22... A o 6 rano pobudka do przedszkola, oczywiście ryk i wycie, nic nie pasuje, Monika nie chce do wózka, parę kroków przeszła i potem 3km na rękach, większość drogi spała...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:A mnie brzuch boli... A wszystko przez męża! Wczoraj miał kłaść dzieci spać i położył ich dopiero po 22... A o 6 rano pobudka do przedszkola, oczywiście ryk i wycie, nic nie pasuje, Monika nie chce do wózka, parę kroków przeszła i potem 3km na rękach, większość drogi spała...
-
13kg. Nie miałam wyjścia, szczerze mówiąc. Myślałam, że padnę.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
To Monika ma bunt na wózek. Cieszy mnie to, bo nie będzie problemu z odstąpieniem go Jackowi, ale kurde! Pora na napęd na własne nogi, a nie ręce. I jak jest wyspana, to przejdzie tyle sama, ale jak się nie wyśpi, to jest tragedia.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zrobię mu jesień średniowiecza jak tylko z pracy wróci!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:To Monika ma bunt na wózek. Cieszy mnie to, bo nie będzie problemu z odstąpieniem go Jackowi, ale kurde! Pora na napęd na własne nogi, a nie ręce. I jak jest wyspana, to przejdzie tyle sama, ale jak się nie wyśpi, to jest tragedia.
-
Ja też zazwyczaj jestem konsekwentna i nie ma, że nie. Ale tak twardo wychodziła z podwórka o własnych siłach, że mnie nabrała, Cwaniara. Jak się spóźnię na jeden autobus to następny za godzinę, więc takim czekaniem więcej sobie szkody narobię, bo potem zajmuj dzieci na przystanku, który nawet ławki nie ma.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Magda dzięki kochana, ratujesz mnie, na pewno z tego skorzystam jak będę już w Polsce 🙂 mam nadzieję, że u mnie w miasteczku obok robią takie cuda 😉
Kamsza nie wiem dokładnie kiedy wyjedziemy, czy już w piątek czy w sobotę, ale bedzie to ten weekend Świąteczny 19-20.04, więęęęc jeszcze trochę 🤩 chyba powoli zacznę nas pakować, może szybciej mi zleci 😁 no może zacznę po wizycie u lekarza, wiedząc że wszystko jest ok (ma mi jeszcze zmierzyć szyjkę po raz 1 w tej ciąży przez częste twardnienia).
A nie możesz wyprosić usg u swojego lekarza? 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖