Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka, ale zazdroszcze
U mnie jeszcze hmm.... 6 miesiecy minimum.
Ale dobre wiesci, bo wlasnie rozmawialam z obluga klienta naszego dostawcy internetu i nie musimy nowej umowy podpisywac teraz - konczy nam sie 20. kwietnia - tylko przechodzimy automatycznie na miesieczne z 30-dniowym wypowiedzeniem bez oplat
Od miesiecy wszystko przestawiam tak, zeby minimalizowac koszta zrywania umow itd
Kredyt hipoteczny juz mamy ogarniety, internet, wode.. jeszcze mi prad i gaz zostaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 10:37
-
Drobinka to teraz zleci ci szybko do wyjazdu Co do wyproszenia usg to nie da rady bo mam wizyty w szpitalu a nie jak to normalnie bywa w Holandii u położnej. Także sama rozumiesz...
-
Dziewczyny mam pytanie, 2 tyg miałam pobierany wymaz z szyjki i wyszla mi bakteria, lekarka przepisala mi antybiotyk dalacin dopochwowy w formie kremu. 2 dni wcześniej z utrogestanu przeszłam na lutke i teraz nie wiem co mnie podranizlo lutka czy ten antybiotyk. Bo czuje ze mam grzybka i czuje dyskomfort. Mogę stosować lactovaginal? Jutro wizyta ale chciałabym cos zastosować juz
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Laski, rzućcie jakimiś niewymagającymi przepisami na obiad, proooszę 🆘 dzisiaj robię makaron z serem, a dalej kompletna pustka.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Laski, rzućcie jakimiś niewymagającymi przepisami na obiad, proooszę 🆘 dzisiaj robię makaron z serem, a dalej kompletna pustka.
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Te weekendy tak szybko mijają i jestem po nich jakaś wykończona. Obudziłam sie dzis jakoś o 7 zjadłam śniadanie i znów zasnęłam. Wlasnie się na siłę obudziłam jak zobaczyłam która godzina. Muszę się zabrać za jakieś ogarnianie chaty bo mąż ma dziś urodziny i pewnie teściowe wpadną a mi się dalej nie chce wstać z łóżka 😕 brak mocy...
Ja noszę chybrydy od dwóch lat i nie zamierzam ich ściągać mam nadzieję że przy dziecku znajdę dwie godziny na dwa tygodnie żeby je zrobić 😁 -
Hiszpaneczka wrote:Dziewczyny mam pytanie, 2 tyg miałam pobierany wymaz z szyjki i wyszla mi bakteria, lekarka przepisala mi antybiotyk dalacin dopochwowy w formie kremu. 2 dni wcześniej z utrogestanu przeszłam na lutke i teraz nie wiem co mnie podranizlo lutka czy ten antybiotyk. Bo czuje ze mam grzybka i czuje dyskomfort. Mogę stosować lactovaginal? Jutro wizyta ale chciałabym cos zastosować juz
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Aska1994 wrote:Laski, rzućcie jakimiś niewymagającymi przepisami na obiad, proooszę 🆘 dzisiaj robię makaron z serem, a dalej kompletna pustka.
Makaron z sosem śmietanoeym z kurczakiem i brokulami pycha i robi się bardzo szybko.Hiszpaneczka, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Makaron kurczakiem i 'sosem' serowym z pomidrokami koktajlowymi
kurczaka w kosteczke, obsmażam na patelni, jak obsmazony to wrzucam serek philadelfia - cale opakowanie - jak sie rozpusci, to dorzucam pomirodki pokrojone na pol albo cwiartki. Mozna tez posypac koperkiem. 15 minut roboty
Makaron z kurczakiem i sosem serowo-szpinakowym
Znou kurczak tak samo obsmazam, potem dodaje szpinak i potem zowu serek philadelfia + camembert
Znam milion + 1 sposobow na szybkiego kurczaka
Mozna tez Ryz z jablkami i jogurtem ;p Szybko, lekko, fajne dla dzieciakow. -
-
😘 ryż z jabłkami wszyscy uwielbiają, faktycznie chyba zrobię jutro. Makaron z brokułami i kurczakiem też ostatnio robiłam, wyszedł mega!
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Tez bym staqiala na ryz z jablkiem albo makaron z tuńczykiem,cos czego nie trzeba kroic i zmywac za duzoZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Makaron z tuńczykiem takim z puszki? i co do tego? Tuńczyka jak dotąd używałam tylko do sałatek. Ja nie lubię obiadów na słodko typu ryż z jabłkami albo naleśniki z serem czy z dżemem itp. dla mnie takie danie to deser a nie obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 12:12
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]