Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze myslalam, ze najmocniej kocha sie na poczatku a uczucie z czasem slabnie i dlatego ludzie sie rozstaja. Teraz widze, ze tak nie jest. Tzn jest jesli ludzie wzajemnie o siebie nie dbaja i nie traktuja sie dobrze. Ja kocham meza coraz mocniej bo strasznie sie o siebie wzajemnie troszczymy i doceniamy co mamy. 11lat razem a ja go kocham tak, ze bym sie dala za niego pociac. Teraz w ciazy mi pokazal, ze moze jescze bardziej kochac co juz wydawalo mi sie malo mozliwe. Co on ze mna znosi z anielska cierpliwoscia.. Jak widze niektore pary, co klna na siebie, wyklocaja zeby ich bylo na wierzchu to zal mi ich bo to nie o to w zwiazku chodzi.
-
Ale historie. ❤️ W sumie jakby nie patrzeć mają dużo wspólnego z naszymi ciążami. 😀
Ja swojego poznałam przez internet, wcześniej sporo rozmawialiśmy przez skype, potem przyjechał raz, drugi, trzeci, w końcu został. Pół roku po tym jak się zobaczylismy na żywo oświadczył mi się. 😀 Na początku marca minęło siedem lat od naszego pierwszego spotkania. ❤️
-
xgirl wrote:Ja zawsze myslalam, ze najmocniej kocha sie na poczatku a uczucie z czasem slabnie i dlatego ludzie sie rozstaja. Teraz widze, ze tak nie jest. Tzn jest jesli ludzie wzajemnie o siebie nie dbaja i nie traktuja sie dobrze. Ja kocham meza coraz mocniej bo strasznie sie o siebie wzajemnie troszczymy i doceniamy co mamy. 11lat razem a ja go kocham tak, ze bym sie dala za niego pociac. Teraz w ciazy mi pokazal, ze moze jescze bardziej kochac co juz wydawalo mi sie malo mozliwe. Co on ze mna znosi z anielska cierpliwoscia.. Jak widze niektore pary, co klna na siebie, wyklocaja zeby ich bylo na wierzchu to zal mi ich bo to nie o to w zwiazku chodzi.
-
Tak to fakt, warto żeby fundamentem związku była przyjaźń, szacunek i troską o drugą osobę. Teraz jesteśmy sobie takie dwa ziomeczki, z naszym małym ziomeczkiem w brzuch. 😅 Też myślałam zawsze że uczucie z czasem słabnie, ale jeśli znajdziesz tą drugą połówkę to tak nie jest. Ostatnio nawet mówiłam do męża, że Go tak kocham, że to aż niebezpieczne i że aż się ze mnie ta miłość wylewa 😂
Emma, Wow, szybko zaczął działać 😁 lubię takie przypadki. Moi "przyszywani" dziadkowie tacy byli, po 3 miesiącach zaręczyny, a po pół roku ślub i byli ze sobą dobre 50 lat.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka mam to samo Az sie czasem boje, ze tak mocno mozna kochac. A teraz Jak bede miec jego dziecko to chyba padne z milosci.
Kumpel mojego meza znalazl swoja przyszla zone w burdelu Jak w filmie. Ciekawe co synowi oowiadaja Jak sie pyta Jak sie poznali haha -
xgirl wrote:Po pol roku wow Ja sie mojemu oswiadczylam haha Tzn oswiadczylam, ze bierzemy slub i juz Matoly dwa z nas.
Moj mi sie oswiadczyl, ale na tym byl koniec. Nie bylo planow odnosnie slubu Ot zmienilismy status haha
Dopiero 1,5 roku pozniej zaczelismy planowac slub -
JaSzczurek hormony buzuja😁😁😁 Ja w niedziele np siedzę na kanapie i do mojego męża mówię,, przytul mnie" i zaczynają mi łzy lecieć a on odrazu co mi się stało, czy coś mnie boli.? A ja nie nic mi nie jest poprostu tak jest 😊ahh te hormony.
xgirl, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Kamsza wrote:JaSzczurek hormony buzuja😁😁😁 Ja w niedziele np siedzę na kanapie i do mojego męża mówię,, przytul mnie" i zaczynają mi łzy lecieć a on odrazu co mi się stało, czy coś mnie boli.? A ja nie nic mi nie jest poprostu tak jest 😊ahh te hormony.
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Dobre historie nie są złe 😁 fajnie że są ze sobą fajni ludzie i się kochają ♥️ to takie maleńkie cuda 😁
My poznaliśmy się przez portal randkowy 😂 mieszkaliśmy od siebie jakieś 30 km i jakoś poszło 😁 miłości jest świetna i jak Go kocham tak czasami wkurza mnie do granic wytrzymałości 😂 dobrze ze ciąża trwa tylko 9 miesięcy he he
xgirl, Emma_, Kamsza lubią tę wiadomość
-
mikaja wrote:Moj mi sie oswiadczyl, ale na tym byl koniec. Nie bylo planow odnosnie slubu Ot zmienilismy status haha
Dopiero 1,5 roku pozniej zaczelismy planowac slub
-
X, haha nie rycz 😂 no ja też nie wiem co będzie jak urodzi się mała kopia mojego męża, chyba padnę 😅 uduszę z miłości ich oboje.
Ooo Kamsza ❤
Mówią, że kobiety są zmienne i nieprzewidywalne, że wszystkim się przejmują i wszystko analizują, ale kobiety w ciąży to dopiero armagedon, zbiór wszystkich uczuć naraz 😁😁😁
Ja się ostatnio popłakałam jak mój jak to zawsze robił mi jakieś docinki, bo lubi mnie tak z rana powkurzać i wzięłam to tak do siebie, że autentycznie było mi tak strasznie przykro, że aż się zanosiłam i tylko Mu wykrzyczałam że jest złośliwy i jak On zobaczył mój wybuch to tak się zaczął śmiać, że ja ryczałam i ze smutku i ze śmiechu, bo wiedziałam że zachowuje się jak wariatka 🙈 ale co jak co, przynajmniej mi nie odmawia już jak Go poproszę o coś do jedzenia, bo wtedy też jest ryk 😂JaSzczurek, Kamsza lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Emma_ wrote:Oświadczył się, żeby nikt mu ciebie nie podwędził. 😆 U nas też tak było. Pobraliśmy się dopiero po czterech latach od zaręczyn.
Haha, chyba Ale czekaj niech no policze hmm....
Poznalismy sie w sierpniu 2008
zareczyny w listopadzie 2010 (w ZADUSZKI!!!! to mowi wszystko o poziomie romantyzmu mojego meza )
slub w sierpniu 2013 takze dluzej bylismy zareczeni, niz para bez zareczynWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 14:21
xgirl lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:JaSzczurek hormony buzuja😁😁😁 Ja w niedziele np siedzę na kanapie i do mojego męża mówię,, przytul mnie" i zaczynają mi łzy lecieć a on odrazu co mi się stało, czy coś mnie boli.? A ja nie nic mi nie jest poprostu tak jest 😊ahh te hormony.
xgirl, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Sylwia zazwyczaj jest tak, że jak się kogoś bardzo kocha to i często nienawidzi jednocześnie i tylko ta jedna jedyna osoba jest nas w stanie wyprowadzić w sekundę z równowagi 😂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️