Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
JaSzczurek wrote:No ja ostatnio się poryczałam, bo był zajęty i nie chciał mnie przytulić. W ogóle wystarczy, że krzywo na mnie spojrzy, a ja w płacz. Ostatnio tak miałam w początkowym okresie dojrzewania
Kamsza lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnymikaja wrote:Haha, chyba Ale czekaj niech no policze hmm....
Poznalismy sie w sierpniu 2008
zareczyny w listopadzie 2010 (w ZADUSZKI!!!! to mowi wszystko o poziomie romantyzmu mojego meza )
slub w sierpniu 2013 takze dluzej bylismy zareczeni, niz para bez zareczyn
My się poznaliśmy w 2009, w 2010 zaręczyny a ślub dopiero 2015 także spokojnie ! Bylam narzeczona przez 5 lat 😀 a poznaliśmy się jak Asia czyli przez internet 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 14:31
-
Zacne historie 😁
Mojego też w internecie poznałam... Na dwa tygodnie przed jego wyjazdem z kraju na stałe 😬... Miał wrócić do rodziny, z ojcem interes zakładać i owszem pojechał, ale wrócił po 1.5 miesiąca... Ojciec się wściekł, ale potem mu przeszło🤣 jak wrócił to prosto do mnie, od razu zamiekszalismy że sobą... W sumie jesteśmy ze sobą 3 lata już i za chwilę dorobimy się drugiego dziecka😋... a co do różnicy wieku, to ja jestem starsza od niego o 7 lat😎🤭
Wesoło 😬😁 -
Czarna_kawa fajnie Ale do takiej roznicy wieku, to trzeba miec charakter - ja bym nie mogla miec faceta mlodszego od siebie, bo jestem troche snobistyczna i troche sie uwazam za lepsza niz jestem ;p nie bede tego ukrywac :p mlodszy mialby ze mna przesrane juz maz - 2 lata starszy - latwo nie ma
-
Drobinka91 wrote:Oj tak.. skądś to znam, dobrze że nie tylko mi na głowę padło 😁😁😁
xgirl lubi tę wiadomość
-
Ja też zawsze wolałam starszych, dla mnie róweśnicy to byli gówniarze, co dopiero młodsi 😁
Choć pewnie z wiekiem, a szczególnie na starość, dobrze jest mieć młodszego, sprawnego faceta 😈
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Padam na ryj! Pojechałam do moich dziadków bo mój ojciec miał u nich być i z racji tego że ja jestem w ciąży umyć im okna. No i oczywiście mechanik nie oddal mu samochodu więc kuźwa musiałam umyć te okna i powiesić firany bo babcia już chciała po drabinie latac.
Karola mój pies prawie dziś wylądował na balkonie jak o 4 rano przypomniał sobie ze jest głodny i zje sobie karmę która mu została z wczoraj.
Z historii jak poznałam swojego męża :
9 lat temu poszłam na piwo z koleżanką i jak Czekałam w kolejce do kibla to zaczęła mnie całować jakąś dziewczyna. Na co wchodzi jej facet i nie wie co ma zrobić 😂 śmiać się czy płakać 😁 tydzień później spotkałam go w tej samej knajpie już bez dziewczyny od tej pory jesteśmy razem. Po kilku miesiącach razem zamieszkalismy, po dwóch latach zareczylismy, później kupiliśmy psa, wzięliśmy ślub i teraz czekamy na upragnione dziecko. -
Lidzia A Ty przypadkiem nie jesteś w ciąży? 🤔 wiesz że Ty też nie powinnaś tego robić? Trzeba było to zostawić w piździec, tata zrobiłby to innym razem, a Ty mogłaś napić się kawki czy herbatki i zjeść babcine ciacho. 😜
A co do Twojej historii, dlaczego całowała Cię jakaś obca dziewczyna która miała faceta? 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Mój jest starszy ode mnie o rok i fakt czasem myślę że mam dziecko w domu. Ale jak musi być odpowiedzialny i stanąć na wysokości zadania to zawsze to robi także nie mam co narzekać 😊
CO do dziwnych zarecznych to ja Wam krótko i zwięźle przedstawię swoją historie. Miałam wtedy 20lat (6lat bycia razem,7lat później ślub). Siedzieliśmy u niego w domu, sami jak gdyby nic głupoty w głowie itp później spontaniczny seks, a po dostałam pierścionek z zapytaniem czy zostanę jego żona. Wmurowalo mnie i to totalnie. Ja się ubieram a tu takie coś 😁😁Spodziewalybyscie się tego? -
Czarna kawa, u nas tyle samo różnicy, z tym że w drugą stronę, bardziej standardowo, on jest starszy 7 lat (no dobra, 6,5 roku, bo z lipca jest 😂 )Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kamsza no moment wybrał sobie idealny 😁 poczuł pewnie przypływ euforii po seksie i o 😁
Apropo's babcinego ciasta, idę robić zebrę, naszła mnie ochota. 🙈Kamsza lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Lidzia A Ty przypadkiem nie jesteś w ciąży? 🤔 wiesz że Ty też nie powinnaś tego robić? Trzeba było to zostawić w piździec, tata zrobiłby to innym razem, a Ty mogłaś napić się kawki czy herbatki i zjeść babcine ciacho. 😜
A co do Twojej historii, dlaczego całowała Cię jakaś obca dziewczyna która miała faceta? 😁
Problem polegał na tym że jak ja bym nie zrobiła tego dziś to zrobiła by to 84 letnia babcia bo by nie wytrzymała.
Wiesz co ona podeszła i zaczęła mnie calowac później się dowiedziałam że podobno cały wieczór się na mnie patrzyła. Ja się tylko później zastanawiałam dlaczego jej nie odeochnelam czy coś ale chyba też byłam w lekkim szoku i piwo na pewno też nie pomogło 😁
-
LidziA89 wrote:Problem polegał na tym że jak ja bym nie zrobiła tego dziś to zrobiła by to 84 letnia babcia bo by nie wytrzymała.
Wiesz co ona podeszła i zaczęła mnie calowac później się dowiedziałam że podobno cały wieczór się na mnie patrzyła. Ja się tylko później zastanawiałam dlaczego jej nie odeochnelam czy coś ale chyba też byłam w lekkim szoku i piwo na pewno też nie pomogło 😁
Lidzia jednym słowem dziewczyna wolała ciebie niż swojego faceta hehe 😁😁 -
LidziA89 wrote:Problem polegał na tym że jak ja bym nie zrobiła tego dziś to zrobiła by to 84 letnia babcia bo by nie wytrzymała.
Rozumiem, Twoja babcia z tych niecierpliwych. 😜
Haha no to nieźle 😁 upatrzyła sobie Ciebie, może miała nadzieję, że i Jej chłopakowi (A Twojemu mężowi) się to spodoba i może do Was dołączy 😅
Wiesz jak się mówi, żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek 😁😉
Macie jakiś sprawdzony przepis na polewę czekoladową/kakaową? Bo ostatnio jak zrobiłam to w ogóle nie chciała mi zastygnąć i ciągle była mokra i się do palców kleiła.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Kamsza wrote:Lidzia jednym słowem dziewczyna wolała ciebie niż swojego faceta hehe 😁😁
No glupia była po prostu 😂 nie wie co straciła bo takiego faceta to z gromnica szukać 😁Kamsza lubi tę wiadomość