Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka babcia miała już firany ściągnięte i by nie wytrzymała do czwartku a przecież nie założy czystych firan na brudne okna 🙉
Okazało się że była mojego męża z którą był może na 3 randkach woli jednak dziewczyny 😁 czasami się z nią widzimy w tej samej knajpie 😁 -
LidziA89 wrote:Drobinka babcia miała już firany ściągnięte i by nie wytrzymała do czwartku a przecież nie założy czystych firan na brudne okna 🙉
Okazało się że była mojego męża z którą był może na 3 randkach woli jednak dziewczyny 😁 czasami się z nią widzimy w tej samej knajpie 😁
No tak tak, przecież to zrozumiałe, jak tak można 🙊
No to nieźle, ciekawe co każde z Was wtedy sobie myśli 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Kalija wrote:Cześć dziewczyny, tu sierpniówka 2019 😊 czasem Was podczytuje i widziałam, że jest tu kilka większych dziewczyn. Mam do Was pytanie: w jakich sklepach kupujecie ciuchy, w szczególności chodzi mi o dżinsy ciążowe, które nie mają mega wąskich nogawek. W zeszłym roku bardzo przytyłam, teraz tyje dalej i mam problem z kupnem ciuchów.
Hej spróbuj może w C&A albo w BONPRIX
Ja swojego męża tez poznałam przez internet 12 lat temu. Na stronie rysuj. pl, ponieważ pieknie rysował portrety. Miał tam powtarzający się portret jednej kobiety i jakiś dzieci. Byłam przekonana , że to dorosły facet z rodziną, ale coś mnie tchnęło i napisałam do niego n GG (miał podany numer w opisie). Napisałam mu, że ma niesamowity talent i gratuluję W rozmowie, krótkiej, okazało się, że jest studentem mieszkającym 300 km ode mnie, w Kielcach, gdzie miałam ówczesnego faceta, z którym włąśnie się rozstawałąm (burzliwie ;p).
Mąż mnie wtedy zlał totalnie, bo grał w jakąś grę i nie interesował się w tedy dziewczynami ;p Ja w sumie też go zlałam, bo byłam przed maturą i po wyczerpującym związku. Miesiąc później przeglądałąm listę osób z GG i patrze jest jego imię, miałam w zwyczaju osoby z listy,z którymi nie rozmawiałąm dłuzej niż miesiąc. No, ale znowu coś mnie tchnęło i się do niego odezwałam, okazało się, że mnie nie pamięta i nie ma mnie na liście. No, ale od tamtej pory rozmawialiśmy ze sobą codziennie - internetowo, skype, telefon, kamera. Po pół roku jak byłam sama w domu, bo całą rodzina wyjechała na wakacje, on do mnie przyjechał na 2 tygodnie. I przez 3 lata ciągnęliśmy związek na odległość Warszawa-Kielce, ale widywaliśmy się w każdy Łikend , a nawet czwartek-poniedziałek Póżniej sie wprowadizł do mnie do rodziców, po 6 latach się oświadczył, a po 11 wzięliśmy ślub 1,5 roku temu A ślub wzięliśmy, bo ze względów ginekologicznych problemów myslałam, że u mnie skońćzy się na adopcji i mimo długiego stażu związku Ośrodek Adopcyjny bez ślubu mi tego nie zaliczy ;p
Swoją drogą, miłośc i zauroczenie otumania - każda z nas od razu zaszalała w kwestiach spotkań ze swoimi mężami. Dobrze, że się źle nie skońćzyło ;pxgirl, Drobinka91, Kalija lubią tę wiadomość
-
Przysnelam na chwilę 🙂 od jakiegoś tygodnia się masakrycznie ślinię jak tylko zamykam oczy otwiera mi się buzia 😂
-
LidziA89 wrote:Belly pokazuje że za tydzień trzeci trymestr nie za szybko?
-
xgirl wrote:3 trymestr, ja nie wierze, nie dociera to do mnie..
Do mnie też nie. Przed chwilą modlilam sie o drugi strasznie szybko to zleciało -
Hej dziewczyny, miałam wrzucić zdjęcia tych króliczków a'la effiki z aliexpress, powiem wam, że są mega miękkie, zero zapachów i ogólnie super przyjemne przesyłka 2 tygodnie więc też bardzo szybko, za te 3 wyszło 96 zł , gdzie np oryginalny 50 cm 340 zł.. Ja zamówiłam 1x50 cm i 2x30 cm, hmmm więc polecam
Alisia, mikka86, LidziA89, Kamsza, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
KarolaJJJ wrote:One sa super, wizdzialam je na zywo i prawie nie roznia sie od tych drogich. Ja malemu zamówilam dwa lisy z aliTermin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu