Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tylko lazienka wchodzi w gre - tez najcieplej tam, ale mlody do dzis ma kladziony przewijak na wanne i na niego wskakuje z wanny, jak wychodzi. Potem ma stoleczek kolo wanny i sam tez schodzi ;p
Tylko chyba wlasnie przewijak musze kupic nowy bo ten juz sie caly posypal - tylko przescieradlo trzyma go w ryzach -
Hej hej 😊
Ja chciałabym wanienkę ze stojakiem, bo do wanny nie będziemy się schylać, a gdzie indziej nie mamy w sumie możliwości jak tylko w łazience, poza tym mój mąż jest wysoki, a to głównie On będzie mył małego 😁 nie znacie może jakiś stronek albo nie macie sprawdzonej takiej wanny? Głównie chodzi mi o to żeby stojak był stabilny, bo wanienka to tam wsio rybka. W Ikei nie wiem czy mają, na allegro jest tego mnóstwo, ale czy dobrze trafię z tym stojakiem to nie wiem 🤷♀️
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Hejo!
Właśnie wróciłam z laboratorium bo musiałam tsh i ft4 zrobić i siedziala obok mnie dziewczyna po glukozie. Siedzi sobie czyta książkę i nagle drgawki i odjechała zawołałam szybko pielęgniarki i ja zabrały żeby się położyła. Nie zazdrosze przeżyć.
Mi się też ostatnio śnią chore rzeczy. Ostatnio się wkurzyłam na meza rano bo mnie obudził a ja jakieś ciasto piekłam i właśnie przepis zapisywalam 😂
Dzień później śniło mi się że mój pies siedzi na gałęzi i rozmawia z ptakiem to masakra jakaś 😂 -
Drobinka jak bedziesz kupowala ze stojakiem to kupuj komplet bo z dopasowaniem czesto jest lipa. Do ikeowskich ostnieje chyba jeden stojak ktory i tak nie jest super stabilny.
Lidzia zazdro takich snów,u mnie wiecznie rzeźnia i śmierć,duchy i przemocDrobinka91 lubi tę wiadomość
-
Ja będę kąpać w łazience, stawiając wanienkę na krzesłach. A jak już się będę normalnie zginać, to normalnie w wannie 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Mój mąż kupił wanienke jak był na jakiś zakupach a stojak dokupilam używany i wszystko śmiga i pasuje 😁
-
Hej, przepraszam że w ogóle mnie tu nie ma ostatnio ale młody mi dokazuje jak może. Biegać za nim tragedia. Wczoraj byłam u lekarza na wizycie. Niestety mam anemie i cukrzycę. W piątek do diabetologa. Szyjka się skraca niestety , za mało leżę. Muszę się ogarnąć bo to nie żarty mam nadzieję, zw u Was okej. Będę Was na bieżąco teraz czytać.
-
No właśnie biorę pod uwagę jak już tylko komplet żeby potem nie było niespodzianek. Może uda mi się gdzieś stacjonarnie zobaczyć i pomacać. 😉
Messy przykro mi, ale to nie żaden wyrok, więc głowa do góry. 🙂 Z cukrzycą i anemią da się żyć (np ja żelazo już ładnie podciągnęłam), no ale z szyjką musisz uważać. A bardzo Ci się skróciła?Messy92 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:No właśnie biorę pod uwagę jak już tylko komplet żeby potem nie było niespodzianek. Może uda mi się gdzieś stacjonarnie zobaczyć i pomacać. 😉
Messy przykro mi, ale to nie żaden wyrok, więc głowa do góry. 🙂 Z cukrzycą i anemią da się żyć (np ja żelazo już ładnie podciągnęłam), no ale z szyjką musisz uważać. A bardzo Ci się skróciła? -
Emma_ wrote:Magda, a może trzecia będzie córka i jeszcze się przyda? Jeśli nie, to zgłaszam się jako chętna. Daj tylko znać, jak mogę ci się odwdzięczyć, bo za darmo to nie wezmę. 🙂