Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eluska wrote:Muszą wyjść ujemne przeciwciala w ciazy żebyś wzięła immunoglobuline a po porodzie dziecko jak będzie miało plus to wtedy też immunoglobulina. Ja tez mierzyłam i zawsze było ok :* nie wiem czy się dobrze rozumiemy 😀😀
-
W niedziel jedziemy do znajomych - maja dwojke dzieci 8 miesiecy i 2,5 roku - macie jakies pomysly na jakies upominki? Mam dosc tych prezentow za kazdym razem, ale glupio z pustymi rekami jechac
Juz byly puzzle, ubranka, jakies interaktywne grzechotki. Nie wiem, nie wiem... -
mikaja wrote:W niedziel jedziemy do znajomych - maja dwojke dzieci 8 miesiecy i 2,5 roku - macie jakies pomysly na jakies upominki? Mam dosc tych prezentow za kazdym razem, ale glupio z pustymi rekami jechac
Juz byly puzzle, ubranka, jakies interaktywne grzechotki. Nie wiem, nie wiem...
Mikka na luzie. To jest tylko kościół i przyjecie. Goscie ci sami co ostatnio. Byle to odbębnić. Troche aie stresuje zeby sie nie rozchorowac bo wszyscy dookola kaszla i smarkaja. No i troche mam nwrwy bo wyszlo ze wyjedzieny w srode a wracamy w poniedziałek. Nie lubie byc tyle czasu poza domem w tej ciążymikka86 lubi tę wiadomość
-
mikaja wrote:Zamowilam sobie te poduszke z ikei
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka jak dobrze pamiętam to ty się pytałaś ostatnio o wanienke że stojakiem. My mamy taką
Już ma termometr zamontowany w środku.
Dobrze ze wspominałaś o szmince muszę kupić bezbarwna pomadke do porodu napewno się przyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 18:40
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Fajna wanienka , jednak jak dla mnie strasznie droga , droższa niż łóżeczko z materacem,które zamierzam kupić ☺️
Kamsza lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Czarna_kawa wrote:W temacie wyprawkowym to właśnie zrobiłam zamówienie z Gemini i będzie już z głowy 👍😬 mój tylko ma dokupić dosłownie parę rzeczy w stacjonarnej aptece.
Ja już wszystko spisała na kartkę i za jakieś 2 tyg zamówię bo paczkę przed świętami będę miała to przy okazji rodzice wloza paczkę z aptekiCzarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Kamsza dzięki, bardzo fajna wanienka 🙂 Jednak dla mnie też trochę za droga, a używanej bym nie chciała. W Holandii z tego co patrzę można upolować taniej, ale mamy tyle rzeczy do zabrania, że chyba będzie mijało się to z celem 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Jaką poduchę? Bo właśnie zrobiłam już jedno zamówienie i mnie korci jeszcze co by tu kupić 😁 zamówiłam jednak tą koszulę porodową od mamyginekolog. 🙊 Ciekawa jestem czy będę żałować. Oprócz tego wzięłam jeszcze otulacz, rożek bawełniany, szminkę i segregator dla męża 🤦♀️
tę
https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20400243/ -
Kamsza, twoja wanienka super. Ja wybieram się po wanienkę do Ikei. Zastanawiam się też nad wkładką ze skip hopa, bo jednak brak mi doświadczenia i wolałabym, żeby maluch miał miękko podczas kąpieli. Ewentualnie kupię kilka wkładek z gąbki. 🙂
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Emma wkładki z gąbki nie są zalecane bo to siedlisko zarazków Dla takiej młodej skory lepiej pewnie unikać. Można tez pieluchy wsadzić na dno po prostu albo ręcznik Ja tak robiłam i super A ta wanienka z ikei tez ma takie gumki w środku
Spokojnie, kąpiel to nic takiego -
mikaja wrote:Emma wkładki z gąbki nie są zalecane bo to siedlisko zarazków Dla takiej młodej skory lepiej pewnie unikać. Można tez pieluchy wsadzić na dno po prostu albo ręcznik Ja tak robiłam i super A ta wanienka z ikei tez ma takie gumki w środku
Spokojnie, kąpiel to nic takiego