Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis 2 bodziaki za 4.99e w Lidlu. Jasny roz i fiolet
I taka kieca ciazowa plus do karmienia:
https://www.amazon.de/gp/product/B01E7E68K0/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
W ogole zamowilam na amazonie 240 pampersow za 35e. Pisalam juz? Mega. Tak bede co kilka tyg kupowac a nie chodzic co chwile po kilka pieluch do sklepu. Wygodnie i taniej wyjdzie.
Karola no wiem, trzeba przetrwac jakos. Ja zawsze mialam troche niskie ale teraz to juz porazkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 15:25
-
Alisia wrote:Ty- Wy od początku nie chciałaś - chceliście wiedzieć ?
A co do Norwegii to łączę się w bólu, aż jestem zdziwiona, że dzisiaj mnie wreszcie potraktowali poważnie. -
Karola zamowilam wlasnie plyn kontrolny do glukometru, bo bez tego bez sensu badac w ogole. Nie wiem, czy on po 3 latach w ogole dobre te wyniki pokazuje.
Jak beda ok, to zamowie paczke paskow, ale to juz droga zabawa. Bede mierzyla chociaz na czczo jak cos i jakos wyrywkowo po wiekszych posilkach.
Mikka ja mialam jak dotad 4 usg - w tym 2 prywatnie ;p wizyt w ciazy mam miec ogolnie 8, bo to druga ciaza, ale mam jedno usg extra w szpitalu wiec 9 wow ;p
Emma nie mam gdzie powtorzyc. Jedyna opcja to wysylkowo za 100 funtow - przysla mi paczke do domu i zrobie sama i to jest az czteropunktowy, ale po 1. nie chce w tak krotkim odstepie czasu tego robic, bo trzustka, a po 2. to bylby juz 29/30tc wiec pozno.
xgirl z pieluchami uwazaj, bo moga sie nie sprawdzic i odparzac dzieciakowi tylek - ja kupuje 1 mala paczke na poczatek tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 15:37
-
Ja z tymi pampkami bym nie szalała bo zostaniesz zapasem za małych albo duoka ich nie polubi. Po jedzenie do sklepu i tak jedzic bedziecie a tam sa pampki...
Ja mam 4 kiecki zwykle,nie ciazowe,mam je chyba z 4 lata,wszstkie maja taki dekolt ze nakarmie spokojnie wiec ja nie kupuje specjalnych. -
No wlasnie nie kupilam tych najmniejszych tylko 2jki na wszelki wypadek. Jedynek mam mala paczke tylko. Ok dzieki dziewczyny. Narazie i tak juz zadnych nie kupuje. Jak odparza to dam komus, trudno
-
JaSzczurek wiesz z ta opieka za granica ja mysle ze jest tak, ze jak juz sa jakies przeslanki to oni jednak uznaja racje kobiety.
O opiece w Uk tyle sie zlego mowi - ze ciaza nieuznawana do 12tc, ze tylko 2usg itd. Przy niepowiklanej moze i tak (na pewno brakuje tego 3. usg), ale jak tylko cos sie dzieje, to dzialaja i ja jestem tego przykladem - w poprzedniej mialam az 8 usg szpitalnych, bylam pod kontrola. Jak mi pod koniec cisnienie skakalo, to biegalam 3x w tygodniu na ktg itd. Nie ma zle. -
xgirl jakbys karmial piersia to mozliwe, ze ponosisz dluzej. Brzuch po ciazy tez nie zawsze od razu sie wchlania od tak - aczkolwiek sa kobiety, ktore 2 tygodnie po porodzie plaskie jak deski
Ja do nich nie naleze wiec wiem, ze i gacie ciazowe i kiecki spokojnie moge nosic po ciazy jeszcze. -
xgirl wrote:Karola ja musze sobie nowe kiecki kupic bo te co mam sa za ciasne w biuscie i ledwo oddycham. Szkoda troche bo tylko kasa idzi ena rzeczy, ktore ponosze kilka razy...
-
Xgirl Ty jeszcze żyjesz z takim ciśnieniem ?? 😫😫 Ja mam ciśnieniomierz w domu i muszę przed wizytą mierzyć sobie sama i w gabinecie też mi mierzy i mam wpisywane w kartę ciąży dwa wyniki ,dzisiaj w domu miałam 129/ 82 a u gin 149/ 97 . Mam w karcie ciąży wpisane że pacjentka ma syndrom białego fartucha 😅😅url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:Ja zamowilam sobie taka sukienke - jaram sie Szkoda, z epoliester, ale upalow sie nie spodziewam
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
polis to jest na ebay.co.uk kupione, ale podsylam linka i tak jakby co
https://www.ebay.co.uk/itm/Pregnant-Women-Floral-Wrap-Mini-Dress-Party-V-Neck-Short-Sleeve-Maternity-Photos/254163736538?var=553515337270&hash=item3b2d56d7da:g:8ygAAOSwrv5chxtC&frcectupt=true