Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dzisiaj po wizycie , wszystko ok, dzidziolek już się ułożył główka w dół. Karola napisala że już ja te zakupy dzieciowe nie jaraja tak jak wcześniej, a mnie już te wizyty u gin nie jaraja tak jak wcześniej, wszystko już jest takie znane , a nie tak jak na początku, zobaczyć serduszko, później badania genetyczne, później poznać płeć ,później połówkowe,to wszystko było takie ekscytujące, a teraz to idę bo trzeba a nawet mi się dzisiaj nie chciało zebrać żeby isc.Juz nie odliczam tak dni do tych wizyt jak na początku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:23
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikka najwazniejsze, ze wszystko z mlodym ok Fajnie, z ejuz glowkowo ulozony - ciekawe, czy fiknie czy nie.
Ja sie zaczynam martwic, ze tu u mnie najwyrazniej cukrzycyc brak i szanse na vbac gdzies tam rosna, a mala posladkowo siedzi hmm... Ma jeszcze ogrom czasu, oby jej sie odwidzialo. -
Dziewczyny po wizytach,super ze wszytko jest ok.
Mikaja ja na Twoim miejscu badałbabym jednak cukier i trzymała diete,na wszelki.
Nienawidze nauczycieli za strajki,szkoła zamknieta i zabije własne dziecko. Tak mnie wkur***ia ze ja zamorduje. Pałęta sie po domu i mędzi mi nad uchem. Juz jej kazalam parowac skarpetki z koszta z czystym praniem a wiem ze tam polowa bez pary😂😂😂 Wyszukuje jej robote ale jak cos robi to robi to na odwal....wrrrr,nastolatki.
Oooookrutnie wywalilo mi brzuch przez ostatni tydzien,dzisja w autobusie babka kazala swojej córce małej ustąpić mi miejsca a dwóch chlopaków patrzac na brzuch zrobili mi miejsce przy wyjsciu. Fajne to bylo,takie smarki cwaniakowate a taka kultura
-
Alisia wrote:Nie powiedzieli kto tam mieszka ? Dalej się ukrywa ?🙈
-
JaSzczurek wrote:Pytała czy znam i czy chcę znać, ale nke chciałam Dzidziuś nadal głową w dół i gotowy do wyjścia. Oby się nagle nie przekręcił jakoś dziwnie.
Ty- Wy od początku nie chciałaś - chceliście wiedzieć ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 14:45
-
mikaja wrote:Mikka najwazniejsze, ze wszystko z mlodym ok Fajnie, z ejuz glowkowo ulozony - ciekawe, czy fiknie czy nie.
Ja sie zaczynam martwic, ze tu u mnie najwyrazniej cukrzycyc brak i szanse na vbac gdzies tam rosna, a mala posladkowo siedzi hmm... Ma jeszcze ogrom czasu, oby jej sie odwidzialo.
-
Ja mam wizyte 16.4 i tez tak jakos bez wiekszych emocji... Wiem, ze jest OK, Mala skacze jak wariatka w brzuchu Bardziej jestem ciekawa ile przybralysmy na wadze.
Dziewczyny ma ktoras z was niskie cisnienie? Czy 90\50 to juz bardzo niskie czy ujdzie? Czuje sie jak zwloki -
Emma_ wrote:Kamsza, gdzie kupowałaś ciuszki? 🙂
Kupowałam ciuszki w c&a za 3bodziaki w paczce dałam 6e także warto czasem od czasu do czasu zajrzeć bo są teraz np mega duże promocje. Kupiłam sobie nawet sukienkę za 8e na lato😊