Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już mam babysense 7. Jak przyjedzie łóżeczko, to go sprawdzę
Mi w sumie tylko łóżeczko zostało... i staniki do karmienia, ale mam podobnie - nie wiem ile cycki jeszcze urosną... ah i laktator muszę zamówić, zapomniałabym 😝
Dziewczyny, macie jakieś namiary na letnie sukienki z rozpinaną górą (wygodnie do kp)? W czymś trzeba będzie chodzić, a nie wyobrażam sobie zakładania dżinsów, czy innych spodni, jak tak będzie się z nas lało... i kisiło... uhhh...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Oj ze mnie też się lało nieźle. Nic fajnego 😐 W sumie nie myślałam o tym, że to lato będzie przecież. Ale pomyślcie.. Zimą to już całkiem kicha. Wciskasz dupsko w ciasne spodnie, na to kurtka, może jeszcze tunika plus rajty i dupsko zagotowane. A teraz chociaż jest opcja założenia kiecy. Trzeba szukać plusów 😁
Śmiesznie macie z tymi cyckami. Moje niezależnie od wszystkiego zawsze są małe. Wyjawszy czas przepelnienia mlekiem 😂 A teraz tylko twardsze się robią i widzę już bardzo wyraźną siatkę naczyń. Ledwo zdążyła przyblaknac, już jest na nowo 😁 -
Casjopea wrote:Oj ze mnie też się lało nieźle. Nic fajnego 😐 W sumie nie myślałam o tym, że to lato będzie przecież. Ale pomyślcie.. Zimą to już całkiem kicha. Wciskasz dupsko w ciasne spodnie, na to kurtka, może jeszcze tunika plus rajty i dupsko zagotowane. A teraz chociaż jest opcja założenia kiecy. Trzeba szukać plusów 😁
Śmiesznie macie z tymi cyckami. Moje niezależnie od wszystkiego zawsze są małe. Wyjawszy czas przepelnienia mlekiem 😂 A teraz tylko twardsze się robią i widzę już bardzo wyraźną siatkę naczyń. Ledwo zdążyła przyblaknac, już jest na nowo 😁 -
Hej! Mamy już całe 1 kg! Wyniki bardzo ok, więc świętujemy dziś 😁 teraz czeka mnie szczepionka bo mamy konflikt i czekamy 😁 mamy nowy termin porodu na 28.06 😁😁😁
Jutro zamawiam rzeczy dla siebie do szpitala, pakuję torbę i czuję że to już tuż, tuż.
Drobinka91 jak ja Ci współczuję tylko 4 dni dobre w ciąży. Nie wiem jak to wytrzymujesz. Ja już myślę o kolejnej 😂😂😂
Jedyne co zaczynam odczuwać to od długiego stania ból w krzyżu i czasami jak pochodzę dużo to ból stop wieczorem. Nocne bieganie do toalety pojawia się 😁 a i trzymanie moczu graniczy z cudem szczególnie gdy zaczynam się śmiać... A tak to bajka.Kamsza, Eluska, Aska1994, Lolla, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a ja przez moją mała która sie wierci intensywnie od 20min spać niemoge. Coś czuję że drzemka popołudniowa wskazana będzie 😁😊
Sylwia gratuluje udanej wizyty. Już 1kg super🌸🌺 -
33Sylwia wrote:
Drobinka91 jak ja Ci współczuję tylko 4 dni dobre w ciąży. Nie wiem jak to wytrzymujesz. Ja już myślę o kolejnej 😂😂😂
Wszystko fajnie, dzięki za współczucie, ale to nie ja pisałam (chyba Xgirl) 😁 Moja ciąża oprócz sporadycznych bóli brzucha i bólu kręgosłupa ma się całkiem dobrze 😁🤭
No i gratuluję dobrych wieści, super! 😊😙 jej już chcesz pakować torbę do szpitala? Jakiś strach mnie obleciał😨
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Eluska wszystkiego najlepszego 🎉🎉🎂🌹 i smacznego jablecznika😋
Drobinka sądzę że do 10 pójdę spać napewno ale narazie to czekam aż mąż pójdzie do pracy 😊 Mała mnie tak obkopala że cały brzuch na dole mnie boliEluska lubi tę wiadomość
-
Eluska No to życzę Ci zdrówka, bo to najważniejsze no i szybkiego i bezbolesnego porodu! 😁🥂🥳
Też zostałam tak obkopana kilka dni temu,
jakieś szaleństwo to było, więc współczuje 🤦♀️
No ja już idę spać dalej, mąż dawno już wyszedł, ja Internet przejrzałam, śniadanie zjadłam i czuję, że to TEN moment, więc korzystam bo się rozbudzę 😴👋Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 06:19
Eluska lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Eluska wszystkiego nalepszego!
Wy o samopoczuciu to ja dodam od siebie ze w sumie skurcze mi sie fajnie wyciszyły i juz tak nie bolą,boli za to przyczep w okolicy krzyża,ostatio az sie przewrócilam z bólu i nie umiałam wstać ale masaż pomaga więc mam już patent. W sumje to boli czy duzo zrobie w domu czy lezałabym cały dzien wiec duzo chodze zeby wzmocnić co sie da ale ból wieczorami okropny,wstać sie nie da. Dobrze ze ma mnie kto wymasowac bo byn zdechła z bóluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:23
Eluska lubi tę wiadomość
-
Kamsza zazdroszcze perspektywy drzemki ;p Mnie syn obudzil o 4:30 i od tej pory nie spie, a wlasnie zajechalam do pracy wiec poloze sie spac za hmmm... jakies 14-15h przy moim trybie
Nie dzwonili ze szpitala - nie ma cukrzycy. Oby tylko nie byla niezdiagnozowana poprawnie. -
Drobinka91 wrote:Wszystko fajnie, dzięki za współczucie, ale to nie ja pisałam (chyba Xgirl) 😁 Moja ciąża oprócz sporadycznych bóli brzucha i bólu kręgosłupa ma się całkiem dobrze 😁🤭
No i gratuluję dobrych wieści, super! 😊😙 jej już chcesz pakować torbę do szpitala? Jakiś strach mnie obleciał😨
Zauważyłam że też się tego boję i codziennie o tym myślę więc postanowiłam to zrobic i mieć to za sobą.
Dziś miałam fatalny sen. Że mnie w ciąży porwali... Poryty!
Eluska sto lat 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:50
Eluska lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Zauważyłam że też się tego boję i codziennie o tym myślę więc postanowiłam to zrobic i mieć to za sobą.
Ja mam podobnie - dzisiaj nastawilam 3. pralke z ubrankami malej, wczoraj prasowalam 2. partie i juz w worku prozniowym sobie leżą. Pewnie jak tylko wybije 30 tygodni spakuje torbe do szpitala - niech sobie lezy. Ja jestem z tych, co nie lubia nic odkladac na ostatnią chwile. Bo wtedy bardziej sie stresuje tym, ze jakby sie cos stalo to bede niegotowa, niz tym, ze cos mogloby sie stac haha Poryte chyba, nie wiem, czy jest w tym jakas logika ale no tak mam33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Sylwia ja co noc mam w snach krew,morderstwa ,tragedie i zdrady.
Zamówilam dzisiaj 3 takie klasyczne kaftaniki do wietrzenia pępka i tą bransoletke z burszynów. Powiem szczerze ze juz mnie te zakupy tak nie jarają jak wcześniej. Chyba jestem przezakupowana 😁